Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam do Was ogromną prośbę. Możecie mi powiedzieć jakie testy powinnam zrobić tak na początek? Kompletnie się na tym nie znam, a chcę pójść do lekarza już z jakimś wynikami, bo tani to o nie jest. Mam jeszcze nadzieję, że w czerwcu na lipiec się uda to moja ostatnia szansa. I pytanie czy muszę je robić w jakimś konkretnym czasie czy mogę już teraz? Będę bardzo, bardzo dzwięczna.
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:No i nie wytrzymałam i przetestowałam. Wiem, że to nie z porannego, ale w 12dpo pewnie by coś pokazało,a nie ma nic, nawet cienia:(. Bardzo smutno:(
No wlasnie niekoniecznie moze pokazac. 12 dpo to wczesnie jeszcze, zagniezdzenie czasem następuje w tym dniu, owulacje tez moglas miec pozniej. No i z popoludniowego moczu to juz w ogole.
Na majowym testowaniu Ketka pisala mi, jakie badania w jakim dc trzeba zrobic, poszukaj moze co? I nie smutaj, rano sikaj:) -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo tak ale tez pytanie co z jego plemikami. A ja tez mu o tym mowilam. Nie wiem zobaczymy jaki efekt da dzisiejsza rozmowa...
Tez zastanawiam sie co z żołnierzami mojego meza. Zobaczymy za kilkanascie dni, czy sie udalo. Powodzenia " na rozmowie", obyscie doszli do porozumienia. -
nick nieaktualnyDzięki Morelu zaraz poszukam. Wiem, ale nie czuję, żeby się udało. A Ty jak powojowałaś? Udzieliłaś schronienia dla armii?
Ja teraz czekam, żeby przyszła @ jak najszybciej i mam jeszcze 1 cykl szansę,w zasadzie tak na styk, bo umowę mam do października, ale nieważne to. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPosłucham, bo w tym msc maksymalizuje szanse. Wpisuje wiesiołek na listę.chciałam znaleźć ten post Ketki z majowego testowania, ale wyskakuje mi błąd jak przechodzę na nast stronę, to tylko u mnie? Morel nie pisz tylko tam szarżuj po mężu. I ponownie ccelności w mokrości.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprolaktyna - początek pierwszej fazy cyklu (rano)
progesteron - po 22dc
FSH - początek cyklu (3-4 dzień)
LH - tak jak FSH, początek cyklu (później przelicz sobie stosunek LH/FSH - powinien być w granicach 1...ale jak coś to spokojnie jak miałam około 2 a dało się wszystko wyregulować) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGeneralnie mam kartę abonamentową do luxmedu. Bardzo mi pomogłaś tą rozpiską, bo zaraz podliczę, niektóre badania mam za darmo, a niektóre ze zniżką. Wizytę u ginekologów mam za darmo, ale akurat ten jeden jedyny mój przestał przyjmować w abonamencie, bo miał wszystkie terminy pozapychane. Teraz się trochę rozluznilo, podobno jest naprawdę dobry.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra, nigdy wiecej nie powiem mezowi, ze robimy dzidzie bo test pozytywny, bo sluz rozciagliwy. Zestresowal sie chlopina. Bylo super zajebiscie, ale...szybko. Zamiast klasycznej godzinki zabaw, krotkie aczkolwiek konkretne bum bum. Teraz kopytka w gore i czekamy:)
-
nick nieaktualnymiałam usg pod koniec tamtego roku, wszystko niby ok, pęcherzyk dominujący był to pamiętam, teraz miałam jak mi się opóźniło o 10 dni co się nigdy wcześniej nie zdarzało i powiedział tylko, że lada dzień będzie @. Chyba by coś zobaczył gdyby było nie tak. Hormony miałam, ale dawno ok 2-3 lata temu wszystko było w normie.
Nigdy nic złego się nie działo poza infekcjami, zapaleniami. Nie brałam nigdy anty, jedynie dłuższe cykle, ale 31-35 dni to jeszcze norma podobno.
Jedno tylko mnie niepokoi przy ostatnim badaniu zwykłym lekarz coś napomknął, że podejrzewa endo 1 stopnia. Ale po usg się z tego wycofał.