Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Dobra, nigdy wiecej nie powiem mezowi, ze robimy dzidzie bo test pozytywny, bo sluz rozciagliwy. Zestresowal sie chlopina. Bylo super zajebiscie, ale...szybko. Zamiast klasycznej godzinki zabaw, krotkie aczkolwiek konkretne bum bum. Teraz kopytka w gore i czekamy:)
Mój potrafił sam w trakcie wypalić...żebym nie przeszkadzała bo robi syna, automatycznie zaczynałam rechotać i już nic nie robiłMagdziulla, Morella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój ma takie specyficzne poczucie humoru:)...np. o ile imię dziewczynki mamy wybrane o tyle z chłopcem jest "mały problem"...jedyna słuszna propozycja to imię mojego faceta (wiadomo) ewentualnie mogę sobie wybrać Hansa albo Janka...sami rozumiecie:)
O ile wcześniej zanim zaszłam jak mówiłam o dziewczynce to obywało się bez komentarzy a teraz...mówi, że jeszcze nie wiadomo czy chłopiec czy aborcja (no ten tekst mnie trochę mniej śmieszy) -
nick nieaktualnyczym jeszcze mogę Was uraczyć....generalnie mój popala (choć teraz chyba już nie, przynajmniej nie mogę tego zauważyć)...oczywiście było całe mnóstwo umoralniających monologów z mojej strony, kiedyś przeczytałam, że jak facet pali to potem dziecko ma problemy z koncentracją...i wypalam mu z teksem że chyba nie chce aby jego dziecko miało takie problemy a ten pajac głaszcze mnie po głowie i mówi, że to już ma w pakiecie po mamusi, ...no właśnie więc po cholerę to pogłębiać!
-
nick nieaktualnyArizona dobry ten Twój:) Jakbym mojego słyszała:)
Ja się właśnie podliczyłam i wychodzi mi za wszystkie, które będą mogła zrobić na początku cyklu 120zł, ze skierowaniem miałabym 15%, ale przy wizycie za 100 zł to się nie opłaca. Zrobię i pójdę z gotowymi.
Dziękuję jeszcze raz za pomoc!
Nie wiem czy gdzieś przeoczyłam, a co u mamy91 już po becie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Heheheee, to on ma moje poczucie humoru:) nic nie zrobisz, trzeba poblazliwie pokiwac glowa, poklepac po glowce i powiedziec: " pierdolicie Hipolicie".
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:No to ja teraz skladam wniosek o trzymanie kciukow za Morelciowe maleństwo:)
Morella Twoje dziecko będzie niezłym słodkim cudakiem:P
Kurcze ciekawe jak "córcia" mamy91:)Morella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny