X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez ja dzis produktywna jestem. Obiad na dzis i na jutro, pranie, prasowanie...niby niedziela, ale przyjemnie pracowita.
    Jeszcze bobaska by zrobic i byloby idealnie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie Was wywialo?:( jedyny dzien kiedy moge powariowac na forum, a tu nima z kim:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelku ja jestem na podyplowówce i nudzę się o biję się z myślami czy nie kupić wracając testu. Nakrzycz na mnie:)

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelko wszystkie przed dimem grila pala ja tez siedzw na laweczce pod drzewkiem a moj A grila pilnuje sliczna pogodna dzis az zyc sie jakos chce cisza spakoj uwielbiam takie dni ;) na bank machnoesz dzis tego bobaska jak tak dzis wszystko latwiutka raczka idzie ;)

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Morelku ja jestem na podyplowówce i nudzę się o biję się z myślami czy nie kupić wracając testu. Nakrzycz na mnie:)

A co se bedziesz zalowac? Kup i jutro rano siuraj:) czas juz testa robic...w dzien dzieckowy tym bardziej;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie wszystko wskazuje na to, że to ten dzień, dzień najlepszej produkcji;) nie ssprzątaj tylko bierz chłopa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na 10 pietrze z grillem kiepsko by bylo;) zazdroszcze grillowania.
    Myślę ciagle czy zgwalcic meza czy czekać na jutro. Wczoraj wycisnelam go jak ctryne, nie wiem czy nadrobil z biala armią. Oczywiście juz siedzi w bokserkach i twierdzi, ze jest na maxa pelny, ale juz ja wiem o co mu chodzi;)

Arizona_R lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A co se bedziesz zalowac? Kup i jutro rano siuraj:) czas juz testa robic...w dzien dzieckowy tym bardziej;)
    Patrz nie skojarzyłam !:-) tak uczynię:). Acz piersi zapowiadają @- przynajmniej będę już wiedziała. A za Ciebie trzymam kciuki i mam dobre przeczucia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z przeczuciami to ostroznie. W poprzednim cyklu tez byly przeczucia, jakas druga krecha po czasie i negatywna beta:/. Ten cykl jest cyklem totalnie celowanym, na pelnej opcji. Jesli nie wyjdzie z niego bobas, idziemy sie badać.
    Testuj kobieto, wykres wyglada obiecujaco:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    U mnie na 10 pietrze z grillem kiepsko by bylo;) zazdroszcze grillowania.
    Myślę ciagle czy zgwalcic meza czy czekać na jutro. Wczoraj wycisnelam go jak ctryne, nie wiem czy nadrobil z biala armią. Oczywiście juz siedzi w bokserkach i twierdzi, ze jest na maxa pelny, ale juz ja wiem o co mu chodzi;)
    Ja przed moim bym się nie oparła;) Przyjmuj armię jak masz ochotę, natura wie lepiej!

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co! Racje masz. Wezme to na macice;)

Magdziulla, Arizona_R lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A co! Racje masz. Wezme to na macice;)
    Haha tylko wyłap szczęśliwego żołnierza :)! Kilka ciąży już wywróżyłam Tobie też wróżę, nie zabronisz:P ;) celności!

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ludzie, ale pospalam:/ zmulilo mnie strasznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam na obiad... Ide dzis do kina... Chyba

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co teraz graja?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postanowione. Dzis robie bobasa. Sluz rozciagliwy, duzo i jak jajkowe bialko. :)
    Jest szansa, ze cykl wrocil do normy, choc to sie dopiero okaże...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to ladnie jak tak szybko owulacja ;) nie spodziewalam sie takiego ;D kurde powiem wam ze z jednej strony jak teraz pomysle o dziecku to odechciawa mi sie ale z drugiej strony... Eh...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odechciewa Ci sie przez te klopoty z Twoim Misiem?
    My po slubie, od pazdziernika do grudnia unikalismy plodnych, ewentualnie zabezpieczalismy sie. Maz zmienial prace, mial ciezki i dlugi proces rekrutacji i nie chcial staran bo bal sie, ze nie da rady nas utrzymać. Ja bylam tez dopiero co po znalezieniu pracy i tez nie chcialam od razu...Dopiero od lutego tak swiadomie chcemy bobo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My swiadomie to od wrzesnia chcemy ale ze wzgledu na moja prace czekalismy do stycznia... A tak odechciala mi sie staran nie dziecka przez tego mojego... Znaczy te klopoty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cirus, niestety musisz znalezc sposób, by faceta zaciągnąć na badania. Jesli bedziecie seksic raz w miesiacu, szanse na Kluseczke sa małe: ( Szkoda, ze u kobiety nie mozna dokładnie okreslic momentu owulacji...to by wiele ulatwilo.

‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ