Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morelko wszystkie przed dimem grila pala ja tez siedzw na laweczce pod drzewkiem a moj A grila pilnuje sliczna pogodna dzis az zyc sie jakos chce cisza spakoj uwielbiam takie dni na bank machnoesz dzis tego bobaska jak tak dzis wszystko latwiutka raczka idziecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie na 10 pietrze z grillem kiepsko by bylo;) zazdroszcze grillowania.
Myślę ciagle czy zgwalcic meza czy czekać na jutro. Wczoraj wycisnelam go jak ctryne, nie wiem czy nadrobil z biala armią. Oczywiście juz siedzi w bokserkach i twierdzi, ze jest na maxa pelny, ale juz ja wiem o co mu chodzi;)Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorella wrote:A co se bedziesz zalowac? Kup i jutro rano siuraj:) czas juz testa robic...w dzien dzieckowy tym bardziej;)
-
nick nieaktualnyZ przeczuciami to ostroznie. W poprzednim cyklu tez byly przeczucia, jakas druga krecha po czasie i negatywna beta:/. Ten cykl jest cyklem totalnie celowanym, na pelnej opcji. Jesli nie wyjdzie z niego bobas, idziemy sie badać.
Testuj kobieto, wykres wyglada obiecujaco:) -
nick nieaktualnyMorella wrote:U mnie na 10 pietrze z grillem kiepsko by bylo;) zazdroszcze grillowania.
Myślę ciagle czy zgwalcic meza czy czekać na jutro. Wczoraj wycisnelam go jak ctryne, nie wiem czy nadrobil z biala armią. Oczywiście juz siedzi w bokserkach i twierdzi, ze jest na maxa pelny, ale juz ja wiem o co mu chodzi;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdechciewa Ci sie przez te klopoty z Twoim Misiem?
My po slubie, od pazdziernika do grudnia unikalismy plodnych, ewentualnie zabezpieczalismy sie. Maz zmienial prace, mial ciezki i dlugi proces rekrutacji i nie chcial staran bo bal sie, ze nie da rady nas utrzymać. Ja bylam tez dopiero co po znalezieniu pracy i tez nie chcialam od razu...Dopiero od lutego tak swiadomie chcemy bobo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny