Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:No, wrocilam:) siknelam na test owu bo jajniki czuje, jest bladzioch wiec jeszcze negatyw. Seksu chce mi sie jak nie wiem, chyba zaraz dopadne sie do malza.
Magdziula, obys miala racje;) badz moja dobra wrozka:)
CIri przepraszam nie znam całej historii. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny:)
Chciałam się przywitać bo dawno do was nie zaglądałam...już Was nie nadrobię ale przeczytałam bieżącą stronę i już jestem w temacie.
Morella jak się szczerzy to nikt mu w gwałt nie uwierzy, Ciri może warto tupnąć nóżką bądź jak koleżanka radzi wyżej...pierdol.....drzwiami, dziecko jest dla Was, samo się nie zrobi! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle jest. I gadanie o dziecku doprowadza mnie do szalu bo nie mam szans na dziecko przy czyms takim. Tupanie noga i wychodzenie nic nie pomoze. Nie zapomninajcie ze to byl glowny powod jego rozpadu zwiazku z byla. Ona nie wytrzymala i go zdradzila... Dlatego musze cos innego wymyslic...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam babeczki:) 3 dni z zyciorysu wyjęte aale cóz...
ciri ja z moim miałam podobnie. tez stronił od seksu, w koncu sie wkurzylam i mowie ze albo powie co jest grane albo pa lalu.... okazalo sie ze błachy powód... ze tak powiem kłopoty fizyczne ze sprzętem:) odpowiednie postępowanie i wszystko wróciło do normy.... szczera rozmowa to podstawa, bez niej zaden seksuolog i inny lekarz wam nie pomożeArizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDół i 100 metrów mułu, czuję, że stąpa do mnie @ i zapuka lada chwila:(.
Ja miałam taką blokadę z rok może dłużej. Kochaliśmy się baaarzo rzadko, trochę się zmuszałam, jak tylko zaczynaliśmy to chęć opadała. Teraz mamy fantastyczny seks, nagle to się zmieniło. U mnie to była kwestia psychiki, miałam blokadę i jąją odblokowałam. -
nick nieaktualnyOn ze sprzetem nie ma problemu reakcja jak powinna byc bo to stawialam na poczatku tormony albo psychika odgywa role do tego my gadamy bc zesgo i on nie wie czemu tak jest. Szczere rozmowy to my miej wiecej dwa razy w miesiacu przechodzimy wiec to nie to.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny