Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morella wrote:Dobry!
W diagnostyce placilam 33 zl:/. Dopytam jak to jest dokladnie z ta rejestracją, ale ostatnio kazali przyjsc osobiscie.
Ovu znow wyznaczylo mi prawdopodobna owulacje na 8 dc:/
Ciekawe to u Ciebie. A objawy jakies owulacyjne mialas?[/url] -
nick nieaktualnyMorella wrote:Dobry!
W diagnostyce placilam 33 zl:/. Dopytam jak to jest dokladnie z ta rejestracją, ale ostatnio kazali przyjsc osobiscie.
Ovu znow wyznaczylo mi prawdopodobna owulacje na 8 dc:/ -
Cześć dziewczyny. Ciri, jeżeli chcesz wpisać wartości bety na pierwszej stronie, to moje pod suwaczkiem, ale ten dzidziuś bardzo mi się podoba .
Ja jestem tak zmasakrowana, że szkoda gadać, wczoraj myślałam że z toalety nie wyjdę, już myślałam że to jakieś zatrucie, ale ja bardzo uważam na jedzenie więc możliwe, że hormony dają popalić (biegunka,wymioty). Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej, bo jak nie to muszę odwołać wizytę u fryzjera ;(
U mnie temperatury ślicznie wyrównały się po ziółkach . Trzymam kciuki za Was dziewczynykofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ja mysle ze powinnas do 8dc robic temperatury zaburzone bo u ciebie zawsze na poczatku skacza te temperatyry. Ciekawe czy to kwestia hormonow. Zobacz jak u mnie jest plasko poza ta kedna temperatura zaburzona po alkoholu
Hm, no ale ja ostatnio to wlasciwie codziennie jakues piwko pilam bo ciagle ktos w odwiedziny przychodzi...moze dlatego tak wyznaczylo. Testy owu ciemnieja wiec moze zbluzam sie juz do owulci:) ide pracowac dalej. Dzij jakos znosnie jest. -
Morella wrote:Hm, no ale ja ostatnio to wlasciwie codziennie jakues piwko pilam bo ciagle ktos w odwiedziny przychodzi...moze dlatego tak wyznaczylo. Testy owu ciemnieja wiec moze zbluzam sie juz do owulci:) ide pracowac dalej. Dzij jakos znosnie jest.
A mi ani piwo ani wino tempki nie zaburza chociaz pije rzadko i w bardzo malych ilosciach[/url] -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki!! Zastanawiam sie od kiedy te testy owu zaczac robic??!! A co do piwka to je lubie ale nie moge go pic .. ostatnio po 1 prawie wymiotowalam i tak za kazdym razem... milego dnia
-
KASIAG24 wrote:hej kobietki jak sie macie??
mama91 test robila?;> bo znowu nic nie pisze, a mnie juz rece bola od zaciskania kciukasow!!
U mnie dzis oprocz tej okropnej opryszczki na gorej wardze to wszystko bardzo dobrze. Objawow zadnych i nawet sie ich nie doszukuje Jakas taka spokojna jestem.[/url] -
Hej no robilam dziś dwa testy i SA oba pozytywne!
Ale miałam dziś stres.
Poszlak rano przypadkowo ze znajoma do Gina, on mnie bada i mówi ze podejrzewa ciąże poizamaciczna wiec ja juz stres ale zapisalanm się do drugiego lekarza, przed chwila wrocilam ma bardziej nowoczesny sprzęt i wszystko jest ok, jajniki ok, macica taka jak przed okresem jedynie pęcherzyka jeszcze nie widać. To nic może owi później była.
Kazała przyjść za 3 tygodnie i się nie denerwowac.kofeinka, KASIAG24 lubią tę wiadomość
-
mama91 wrote:Hej no robilam dziś dwa testy i SA oba pozytywne!
Ale miałam dziś stres.
Poszlak rano przypadkowo ze znajoma do Gina, on mnie bada i mówi ze podejrzewa ciąże poizamaciczna wiec ja juz stres ale zapisalanm się do drugiego lekarza, przed chwila wrocilam ma bardziej nowoczesny sprzęt i wszystko jest ok, jajniki ok, macica taka jak przed okresem jedynie pęcherzyka jeszcze nie widać. To nic może owi później była.
Kazała przyjść za 3 tygodnie i się nie denerwowac.
Mama to ja juz po ciuchutku gratuluje[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla no niby cos widział w prawym jajniku. nie wiem co to było. Lekarka na o wiele lepszym sprzęcie do niczego się nie przyczepila. Ale i tak podejrzewać ze zagniezdzenie było dopiero jakieś 6 dni temu to termin napewmo z tydzień do tylu będzie.
Trzymajcie nadal kciuki i dzięki za gratulacje -
nick nieaktualny