Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Dziewczyny mam nadzieję, że jeszcze Was złapie. Właśnie weszłam do łazienki i spojrzałam na test pojawiła sie na nim bardzo delikatna, druga krecha. To 2 h po fakcie. Jutro sprawdzę porannym, ale już zrobiłam sobie nadzieję.
No tu bylabym ostrozna jednak. Ja mialam dwie wyraźne krechy po czasie. No ale u Ciebie musi byc inaczej:) trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem, wiem i kiedyś nie pomyślałabym, że się takim przejmę. Rano dam znać. Dziś już nic nie pije, żeby lepsze stężenie było. Rano dam znać. Znając moje szczęście nic nie będzie tylko niepotrzebnie się podjarałam. A Ty tam lulaj chłopaków na lepsze przyjęcie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie raczej nic nie bylo bo gin nie widziala pecherzyka. W sumie nie powiedziala nic, tylko ze da luteine na wywolanie. Ale dlugo szukala po macicy wiec gdyby cos bylo to chyba by powiedziala. Ból piersi to typowo ciążowy objaw wiec wiesz...
Wstaje o 5 bo na 6 do pracy chodze:) oby to byly moje ostatnie dwa tygodnie w tej firmie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tam pierdziele, od razu odchodze. W takim stresie to ja maluszka nie chce narazac na nerwy. A jakby sie dyrekcja dowiedziala, ze jestem w ciazy to dopiero bym miala.
Ciri, moze owu bedzie wczesniej co? Kto wie;)
Magdziula, testuj juteo i dopiero wtedy pozwalam biadolic;)Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Ja tam pierdziele, od razu odchodze. W takim stresie to ja maluszka nie chce narazac na nerwy. A jakby sie dyrekcja dowiedziala, ze jestem w ciazy to dopiero bym miala.
Ciri, moze owu bedzie wczesniej co? Kto wie;)
Magdziula, testuj juteo i dopiero wtedy pozwalam biadolic;) -
nick nieaktualny