Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
my w weekend chyba pojedziemy sobie do ogrodu botanicznego
w piatek mamy piatek spa i wellnalss wiec babsikie spotkanie a do czwartku kupa roboty
-
Tylko my to sobie same urzadzamy bo poki co na takie spa normalne troche nas nie stac za duzo kasy poszlo na diagnostyke i wogole
wiec spa odbywa sie u jednej z nas w domu facetow za prog wywalalmy a my robimy sobie spa dloni stopek , zabiegi na twarz
z racji tego ze jestem konsultantka oriflema to tym sposobem uczymy nowe konsultnantki jak korzystac zkosmetykow..jakie sa mozliwoadci przy okazji ploty leca kawka itp itd
-
nick nieaktualny
-
gryzelka..spokjnie takie tempki nie sa za wysokie i wszytsko zalezy od orgaznimu ty mozesz miec przed owulka 36,2 a ja np mam 36,5 tak okolo
zauwazysz zaleznosc jak bedziesz o tej samej godzinie zawsze meirzyla -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiona ale tak patrze na twoj wykres to skad sie wzielo to 7dpo ?? jestem nie na biezaco ..z tego co widze to jesste jakies 10 dpo .. wiec jutro juz spokojnie mozna
-
nick nieaktualny
-
aa widze po notatkach
ale to dopoioero co to tez bywa roznia ja bylam w 15 dc u dr na usg powiedzial ze jestem dopeiro co po owulacji bo nie ma pecherzyka dominujacego i jest plyn w okolicy jajnika.. i co sie okazalo.. owulacje mialam ale dopiero 22 dc -
nick nieaktualnyChyba sie nie da ;p jedyne co to moglas zrobic progesteron. I tyle z tego mozna poznac... A tak to nie wiem. Wrrrr w sumie mialam dzieciaka odpuszczac ale ten wyjazd pod namiot na pewno seksikiem sie zakonczy przynajmniej mam taka nadzieje a owulacja dopiero za jaies 10-15 dni wrrrrr....
-
ciri22 wrote:Chyba sie nie da ;p jedyne co to moglas zrobic progesteron. I tyle z tego mozna poznac... A tak to nie wiem. Wrrrr w sumie mialam dzieciaka odpuszczac ale ten wyjazd pod namiot na pewno seksikiem sie zakonczy przynajmniej mam taka nadzieje a owulacja dopiero za jaies 10-15 dni wrrrrr....
Tylko, ze ja biore duphaston wiec badanie progesteronu pewnie i tak by nic nie dalo, bo dupek by je oszukal Cierpliwosc nie jest moja mocna strona. Nie nakrecam sie, nie szukam objawow, ale Maz powiedzial, ze wczoraj w czasie seksu tam w srodku jakos inaczej bylo...
Ciri a moze owulka bedzie wczesniej?[/url] -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:U mnie nie mozliwe.. Teraz mam dlugie cykle. Jedyne co moze sie udac jesli bede miala sluz yo jesli bylo za 10dni np owulacja to ze plemniory przezyja. Ale na to nie licze ze tak szybko bedzie owulacja
Moze ten cykl akurat bedzie inny[/url]