Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej wszystkim!!
Ciri, spokojnie, rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa... Wiem, że łatwo sie mowi ale chyba inaczej tego nie przeskoczycie. Ja zaczynam nowe starania. Zawsze staralismy sie kochac co 2 dni, w tym cyklu chcemy utrafic w konkretny dzien. Kupilam testy owu, może się uda... na szczescie wrocil mi humor, podejscie w miare na luzie. Na badniach nie bylam, postanowilam, że jeżeli znowu sie nie uda w lipcu czeka mnie lekarz... Jak zaczne robic testy owu w 11dc bedzie ok? mam z nimi do czynienia pierwszy raz i nie mam pojecia jak to sie robi dobrze, ze jest ulotka -
nick nieaktualnyrozmowa nic nie da bo on nie wie czemu tak jest ja z nim gadam wiec to kwestia albo zdrowia albo psychy. nie wiem jak wy macie ze swoim partnerem ale ja ze swoim szczerze gadam caly czas i jak mi cos siedzi na watrobie to zwykle od razu o tym mowie, o tym tez z nim gadalam, ale on chyba nie zdawal sobie sprawy ze to samo sie nie zmieni.
-
nick nieaktualnyMy też gadamy ze soba szczerze... Chociaz powiem Ci, że te starania, to przez ostatni czas więcej sprzeczek, niz rozmow. Ja jestem coraz bardziej nerwowa i się na nim wyzywam... sama nie wiem czego chce, najpierw sie wybieram na badnia, pozniej uznaje, ze to nie ma sensu... płacze, smieje się... Eh... nie jest to łatwy czas... ale trzeba jakos dac rade, staram sie nie nakrecac ale to nie jest dla mnie proste. Sama ze soba nie wytrzymuje a co dopiero moj S. Podziwiam chłopa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWracam z pracy, żar się z nieba leje u mnie 28 stopni, korki w kosmos. Może się chociaż opalę. Mój też zawsze na seksy chętny chyba, że jest mega zmęczony.
Malami ja też nowy cykl chcę zaczać z testami o ile on w końcu się zacznie. Bo na razie ni widu ni słychu nawet piersiaki przestały boleć, wariuje mój organizm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ciri niech mu skacze testosteron i niech on potem skacze:).
Arizona rozbawiłaś mnie do łez. Chociaż moja znajoma mowiła mi, że w ciąży faktycznie miała mega wzdęcia, a wyszło gdy dopytałam dlaczego jej mężuś ją nazywa Ciuchcia;).
I tak sobie myślę, że życzę Wam, żebyście już miały te wzdęcia (bóle brzucha to już nie!) i całą tą resztę! -
nick nieaktualny
-
Hej ja po wizycie.. mam skieroanka na badania w 3-4 dc na nFZ .. co do hsg to powiedzial zeby na szybkacza nie zalatwiala bo biocenzoe i posiew musi miec.wiec na spokonie jak skonczy mi sie @ przyjsc na biocenoze jak bedzie ok to mzoe zrobimy w tym cyklu ale jesli ob lub crp bedzie podwyzszone to nie ..i bedziemy czekac na nastepny cyk.. ale.. zaplace mu 150 zl za wizyte prywatna a on wezmie mnie do szpitala na NFZ i zorbi mi hsg
ciri jesli chodzi o testosteron.. to trzeba uwazac.. najpierw okreslcie jaki ma poziom.. podajac sam testosteron pamieaj ze mozna zniszczyc proces spermatogenezy... wbrew pozozrom zbyt duzy samtestosetron dziala jak natykoncepcja meska
dlatego jelsi test to tlyko w polaczeniu z Tamoxifenem.. blokerem androgenow -
nick nieaktualny