Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czesc kochane dziewczyneczki, jak tam po weekendzie?;>
cos widziałam, ze mama 91 najprawdopodobniej bedzie szczesliwa mamuska... trzymam kciuki i po cichutku gratuluje
Ja dzisiaj wstalam z bolem gardziołka lekkim... mam nadzieje, ze samo prtzejdzie... -
Opuscic was na weekend=jakies 15 stron nadrabiania:) Ciri jestes mistrzem tak watek sie rozwinal:) super:)
Co do owulko to my Ciri powinnysmym miec chyba podobnie, ja obstawiam u siebie 20 dzien cyklu... Czyli za tydzien. Masakra takie dlugie cykle... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja to bede miala kolo 20-25dc dzis jest 11 wiec nawet jak seksik pod namiotem bedzie to i tak z tego raczej nic nie bedzie.anka2712 wrote:Opuscic was na weekend=jakies 15 stron nadrabiania:) Ciri jestes mistrzem tak watek sie rozwinal:) super:)
Co do owulko to my Ciri powinnysmym miec chyba podobnie, ja obstawiam u siebie 20 dzien cyklu... Czyli za tydzien. Masakra takie dlugie cykle...
dziewczyny, ja tez obstawialam owu na 19/20dc w tu zaskoczenie pojawila sie juz w 15 dc:D -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny słuchajcie wydaje mi się że owu miałam 24.05 chociaż program nie wykrył mi owulacji. Dziś mija teoretycznie 8 dzień po i dziś czuje ból brzucha jak na okres, ale taki, że aż czuje z kręgosłupa jak promieniuje. Zawsze tak mam przed okresem ale to troche za szybko. Myślicie, że może to być ból wynikający z zagnieżdżenia ? Wiem, że może przeginam i moja wyobraźnia daje mi popalić ale czasami lepiej dostać kubeł zimnej wody na łeb od kogoś, dlatego pytam
-
styczniowa, odpowiedz typowo forumowa - moze ale nie musi, jakich ja objawow nie mialam w zeszlym 3 cyklach to glowa mala, w zeszlym mialam wlasnie takie bole miesiaczkowe i nic, dopoki nie zrobisz testu nikt Ci nie powie
-
Styczniowa27 wrote:Dziewczyny słuchajcie wydaje mi się że owu miałam 24.05 chociaż program nie wykrył mi owulacji. Dziś mija teoretycznie 8 dzień po i dziś czuje ból brzucha jak na okres, ale taki, że aż czuje z kręgosłupa jak promieniuje. Zawsze tak mam przed okresem ale to troche za szybko. Myślicie, że może to być ból wynikający z zagnieżdżenia ? Wiem, że może przeginam i moja wyobraźnia daje mi popalić ale czasami lepiej dostać kubeł zimnej wody na łeb od kogoś, dlatego pytam
Ja tak miałam w poprzednim cyklu i potem dwa pozytywne testy zrobione w dniu @ i dzień po. A potem się ze mnie polało i chyba ciąża biochemiczna.
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Nie wiem czy to po porannym seksie.. Ale mega ze mnie dzis leci.. Jakbym miala okres... ;
Uuu czyli udalo Ci sie go zaciagnac na igraszki? A wylatywac moga resztki nasienia. Zbieral chlop przez dlugi czas to i duzo tego wyszlo
Ze mnie dla odmiany nic nie leci. Po owu byl bialy gesty sluz, a teraz nic, a wiec kolejna oznaka zblizajacej sie @, ale koniec na tym, bo tutaj mialo nie byc o objawach[/url] -
nick nieaktualny
-
Hej
Ja w sobotę robilam progesteron i wynosił AZ 108!
Miałam jeszcze jednego dnia delikatne brudzdnie i tyle. Póki co cisza.
Byłam w labie na beta HCG, czekam teraz na wynik. Bardzo proszę o kciuki
Dziś dzień dziecka może się poszczesci.
A Julka w przedszkolu ospa... Ja miałam postać podobna w dzieciństwie wiec chyba juz mieć nie będę
Ciri no to masz niezły problem z facetem. U nas teraz jest odwrotnie. On chce ale ja się boje ;p
-
nick nieaktualny