Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po becie. Jutro rano wyniki.
Ale mialam dzisiaj przejscia z tym. Ja ogolnie mozna powiedziec, ze boje sie igiel, ale jak trzeba to trzeba dla dziecka wszystko. Usiadlam, babka zyly znalezc nie mogla, wbila sie igla i tak wiercila nia i krecila, ze prawie jej zemdlalam Az sole trzezwiace musiala mi dac powachac.[/url] -
Hej dziewczyny.Moge do was dolaczyc? Staramy sie od stycznia tego roku. Niestety trafilam na okropnego, starego ginekologa. Poszlam prywatnie zeby sobie zrobic monitoring owulacji a ten mi powiedzial ze mam ogromna nadzerke I ze jak jakims cudem zajde w ciaze to napewno poronie! Wyszlam z placzem z jego gabinetu. Mialam robiona cytologie I w czerwcu mialam miec zabieg zamrazania nadzerki. I wyobrazcie sobie ze sie okazalo ze on juz w tej klinice nie pracuje, poszlam do innego gin( mlodego lekarza) a ten mi powiedzial calkiem inna historie. Po pierwsze nadzerka nie ma nic wspolnego z zajsciem czy utrzymaniem ciazy. A po drugie po zbadaniu mnie okazalo sie ze ta nadzerka jest bardzo mala I nie trzeba jej ruszac.Poczytalam potem na internecie opinie na temat tego pierwszego lekarza I wiekszosc byly bardzo zle a nawet pare dziewczyn opisalo taka historie jak moja. Jestem bardzo wsciekla na siebie bo stracilam dwa cycle ale z drugiej strony bardzo sie ciesze ze moge na nowo zaczac starania. Takze dziewczyny czytajcie opinie lekarzy - to jest wazne.
-
nick nieaktualnyNie wiem ale moja mama przez nadzerke miala zagrozona ciaze, i powedzieli jej ze pownna sie jej pozbyc przed staraniami, bo potem w czasie ciazy urosla i musieli jej kawalek szyjki odciac.
A bardziej wspolczesna historia mojej ciotki dwa lata temu miala nadzerke malutka malo widoczna a w czasie ciazy jej urosla do takich rozmiarow ze krwawila przez cala ciaze i zaraz po porodzie ja czyscili... Wiec na bym skonsultowala jeszcze z jednym lekarzemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 16:56
-
nick nieaktualnyMorel kiedy testujesz? Ja czekam,czekam aż moja wróżba dla Ciebie się ziści. Fiona88 dla dobrej nowiny warto pocierpiec. Chociaż ja nigdy nie miałam żadnych problemów z pobieraniem krwii u mnie żyły pod łokciem z daleka widać. O której masz jutro wyniki?
Ja jak jutro nie przyjdzie @ to chyba w czwartek znowu siuśne, wiem nadzieja matka głupich. -
tapir19 wrote:Hej dziewczyny.Moge do was dolaczyc? Staramy sie od stycznia tego roku. Niestety trafilam na okropnego, starego ginekologa. Poszlam prywatnie zeby sobie zrobic monitoring owulacji a ten mi powiedzial ze mam ogromna nadzerke I ze jak jakims cudem zajde w ciaze to napewno poronie! Wyszlam z placzem z jego gabinetu. Mialam robiona cytologie I w czerwcu mialam miec zabieg zamrazania nadzerki. I wyobrazcie sobie ze sie okazalo ze on juz w tej klinice nie pracuje, poszlam do innego gin( mlodego lekarza) a ten mi powiedzial calkiem inna historie. Po pierwsze nadzerka nie ma nic wspolnego z zajsciem czy utrzymaniem ciazy. A po drugie po zbadaniu mnie okazalo sie ze ta nadzerka jest bardzo mala I nie trzeba jej ruszac.Poczytalam potem na internecie opinie na temat tego pierwszego lekarza I wiekszosc byly bardzo zle a nawet pare dziewczyn opisalo taka historie jak moja. Jestem bardzo wsciekla na siebie bo stracilam dwa cycle ale z drugiej strony bardzo sie ciesze ze moge na nowo zaczac starania. Takze dziewczyny czytajcie opinie lekarzy - to jest wazne.
Kiedyś miałam podobną historię - lekarka powiedziała mi, że mam nadżerkę i trzeba ją usunąć. Przerażona skonsultowałam się z innym lekarzem i powiedział, że żadnej nadżerki nie widzi. Później czytałam opinie, że pani doktor lubi naciągać na koszt związany z zabiegiem...
I weź tu ufaj lekarzom...tapir19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Morel testuje w okolicach 17 czerwca, chyba, ze wczesniej @ mnie dopadnie:)
Klul mnie dzis dosc mocno jajnik, z ktorego byla owulacja:/
A u mnie wątpliwe Pewnie jak już pozwolę sobie na myślenie a "może jednak" zaatakuje@. Jakoś nie mogę uwierzyć, że się tak po prostu uda. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Nie mam wzdec:). Po prostu czulam solidne pulsowanie, graniczace z bólem. Nie nastawiam sie na ciążę, tez jakos nie wierze, ze ot tak sie uda.
A Ty nie gledz ino testuj