X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie lubie kawy dopiero przy moim sie nauczylam ja pic moze dlatego ze robi dobra a on dziennie minimum 3 wypija :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba u mnie po owulacji juz. Sluzu nadal duzo ale jest mniej ciagliwy i bardziej mlecznokremowy. Czekamy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jednak na 4 dni wyjezdzam kurwa czemu owulacja dopiero za jakies 12 dni? Czemu? Czemu?

• gryzelka Koleżanka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde babki .... ale ja głupia... bedę płakać przez najbliższy tydzień...
    poszłam sobie na działkę, tak ładnie słoneczko świeci no to zrzuciłam z siebie koszulkę .... a co... no i mam zjarane plecy że dotknąć się nie mogę... ałł :|

271205457bbca3222c1ff1a8f596376c.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama91 gratuluje z calego serducha:* obsuwa sie nie martw u mnie prawie 2 tyg roznicy wyszlo doikladni chyba 1t3d a idzie rowniusienko co wizyte ;) rosnijcie zdrowo :* a za reszte dalej mocnooo trzymam kciukasy :*

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciesz sie sloncem. Chyba gdzies nad morze sie wybiore albo na mazury tam ma nie byc burz przez te kilka dni.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po becie. Jutro rano wyniki.

Ale mialam dzisiaj przejscia z tym. Ja ogolnie mozna powiedziec, ze boje sie igiel, ale jak trzeba to trzeba dla dziecka wszystko. Usiadlam, babka zyly znalezc nie mogla, wbila sie igla i tak wiercila nia i krecila, ze prawie jej zemdlalam :D Az sole trzezwiace musiala mi dac powachac.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • tapir19 Koleżanka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.Moge do was dolaczyc? Staramy sie od stycznia tego roku. Niestety trafilam na okropnego, starego ginekologa. Poszlam prywatnie zeby sobie zrobic monitoring owulacji a ten mi powiedzial ze mam ogromna nadzerke I ze jak jakims cudem zajde w ciaze to napewno poronie! Wyszlam z placzem z jego gabinetu. Mialam robiona cytologie I w czerwcu mialam miec zabieg zamrazania nadzerki. I wyobrazcie sobie ze sie okazalo ze on juz w tej klinice nie pracuje, poszlam do innego gin( mlodego lekarza) a ten mi powiedzial calkiem inna historie. Po pierwsze nadzerka nie ma nic wspolnego z zajsciem czy utrzymaniem ciazy. A po drugie po zbadaniu mnie okazalo sie ze ta nadzerka jest bardzo mala I nie trzeba jej ruszac.Poczytalam potem na internecie opinie na temat tego pierwszego lekarza I wiekszosc byly bardzo zle a nawet pare dziewczyn opisalo taka historie jak moja. Jestem bardzo wsciekla na siebie bo stracilam dwa cycle ale z drugiej strony bardzo sie ciesze ze moge na nowo zaczac starania. Takze dziewczyny czytajcie opinie lekarzy - to jest wazne.

ganndqk3s0oeyp3v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ale moja mama przez nadzerke miala zagrozona ciaze, i powedzieli jej ze pownna sie jej pozbyc przed staraniami, bo potem w czasie ciazy urosla i musieli jej kawalek szyjki odciac.
    A bardziej wspolczesna historia mojej ciotki dwa lata temu miala nadzerke malutka malo widoczna a w czasie ciazy jej urosla do takich rozmiarow ze krwawila przez cala ciaze i zaraz po porodzie ja czyscili... Wiec na bym skonsultowala jeszcze z jednym lekarzem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 16:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morel kiedy testujesz? Ja czekam,czekam aż moja wróżba dla Ciebie się ziści. Fiona88 dla dobrej nowiny warto pocierpiec. Chociaż ja nigdy nie miałam żadnych problemów z pobieraniem krwii u mnie żyły pod łokciem z daleka widać. O której masz jutro wyniki?
    Ja jak jutro nie przyjdzie @ to chyba w czwartek znowu siuśne, wiem nadzieja matka głupich.

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ja jak jutro nie przyjdzie @ to chyba w czwartek znowu siuśne, wiem nadzieja matka głupich.

Kciukam za szczęśliwy finał :)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tapir19 wrote:
    Hej dziewczyny.Moge do was dolaczyc? Staramy sie od stycznia tego roku. Niestety trafilam na okropnego, starego ginekologa. Poszlam prywatnie zeby sobie zrobic monitoring owulacji a ten mi powiedzial ze mam ogromna nadzerke I ze jak jakims cudem zajde w ciaze to napewno poronie! Wyszlam z placzem z jego gabinetu. Mialam robiona cytologie I w czerwcu mialam miec zabieg zamrazania nadzerki. I wyobrazcie sobie ze sie okazalo ze on juz w tej klinice nie pracuje, poszlam do innego gin( mlodego lekarza) a ten mi powiedzial calkiem inna historie. Po pierwsze nadzerka nie ma nic wspolnego z zajsciem czy utrzymaniem ciazy. A po drugie po zbadaniu mnie okazalo sie ze ta nadzerka jest bardzo mala I nie trzeba jej ruszac.Poczytalam potem na internecie opinie na temat tego pierwszego lekarza I wiekszosc byly bardzo zle a nawet pare dziewczyn opisalo taka historie jak moja. Jestem bardzo wsciekla na siebie bo stracilam dwa cycle ale z drugiej strony bardzo sie ciesze ze moge na nowo zaczac starania. Takze dziewczyny czytajcie opinie lekarzy - to jest wazne.

Kiedyś miałam podobną historię - lekarka powiedziała mi, że mam nadżerkę i trzeba ją usunąć. Przerażona skonsultowałam się z innym lekarzem i powiedział, że żadnej nadżerki nie widzi. Później czytałam opinie, że pani doktor lubi naciągać na koszt związany z zabiegiem...
    I weź tu ufaj lekarzom...

tapir19 lubi tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • tapir19 Koleżanka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Alicjaaa. Pojde jeszcze do trzeciego lekarza zeby sie upewnic. Ale tez mi sie wydaje ze chcial naciagnac na kase...

ganndqk3s0oeyp3v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babki! Dusze sie w taka pogode. Burza zbiera sie jakby chciala a nie mogla:/
    Pocieszam sie tym, że test juz negatywny, sluz zaczyna byc ładnie bialokremowy:)
    Witam nowa kolezanke:)
    Fiona, zaciskam kciuki!

tapir19 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morel testuje w okolicach 17 czerwca, chyba, ze wczesniej @ mnie dopadnie:)
    Klul mnie dzis dosc mocno jajnik, z ktorego byla owulacja:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, Ty nas mile zaskoczysz w czwartek;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Morel testuje w okolicach 17 czerwca, chyba, ze wczesniej @ mnie dopadnie:)
    Klul mnie dzis dosc mocno jajnik, z ktorego byla owulacja:/
    Oj tam kłuje, może masz wzdęcia;);) albo nastąpiło spektakularne zderzenie białego żołnierza z okrągłą damą i fala poszła;);) nie no serio to szczęśliwy cykl czekam na dobre wieści.
    A u mnie wątpliwe Pewnie jak już pozwolę sobie na myślenie a "może jednak" zaatakuje@. Jakoś nie mogę uwierzyć, że się tak po prostu uda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam wzdec:). Po prostu czulam solidne pulsowanie, graniczace z bólem. Nie nastawiam sie na ciążę, tez jakos nie wierze, ze ot tak sie uda.
    A Ty nie gledz ino testuj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ciesz sie sloncem. Chyba gdzies nad morze sie wybiore albo na mazury tam ma nie byc burz przez te kilka dni.

To tak szybko urlopujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Nie mam wzdec:). Po prostu czulam solidne pulsowanie, graniczace z bólem. Nie nastawiam sie na ciążę, tez jakos nie wierze, ze ot tak sie uda.
    A Ty nie gledz ino testuj :)
    Dobrze mamo! :) jutro kupie testy dwa i w czwartek z rańca przetestuje.

‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ