X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jutro nie mozesz?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tapir19 wrote:
    Dzieki Alicjaaa. Pojde jeszcze do trzeciego lekarza zeby sie upewnic. Ale tez mi sie wydaje ze chcial naciagnac na kase...
    To mozliwe ale wiesz w ciazy to kobieta jest oslabiona i latwiejsza na infekcje i niestety lecz bakterie w pochwie szybciej sie namnazaja... Wiec lepiej odz do trzeciego jak ten powie ze spoko nic nie trzeba robic to ok ;D

tapir19 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    To tak szybko urlopujesz?
    Ten dlugi weekend wzielam sobie wolny i zaluje ze owulki nie bedzie bo szansa nest ze g tam odzyje pod namiotem.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A skad pewnosc, ze nie bedzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A jutro nie mozesz?;)
    Boję się, a w czwartek będę miała męża to mu się wypłaczę. Poza tym musiałbym wstać i pójść do apteki, a nie znajduję takiej siły, która by mnie podźwignęła;) też Was ta pogoda tak męczy?, już moja babcia lepiej śmiga:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A skad pewnosc, ze nie bedzie?
    Dwa razy mialam po 20dc wiec teraz tez tak stawiam bo nie ma zadnych sygnalow owulacji.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze prawie pyknie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirde jesli ten wyjazd bylby ze 3 czy 4 dni pozniej to mialabym szanse na to ze plemniory dozyja a tak.. Kiszka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morela! Kuzwa wlasnie bylam e kiblu... Eeee o znadalam szyjke a na niej sluz rozciagliwy w tamtym cyklu ani deka rozciagliwego nie bylo. Dopiero taki na centymetr dwa ale kurde... A moze... Eeee mialam sie nie jarac... Zesz w morde wszystko przez Ciebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, no nie masz lekko kobieto...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani, ciesz twarz a nie wydzieraj sie na wrozke Morelke;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zel conceive masz? Jedziesz malenka! Dzialaj!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam zelu bo w tym miesiacu odpuscilam wszystko. Testy owu i w ogole.... Tylko wino zlopie

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dwa razy mialam po 20dc wiec teraz tez tak stawiam bo nie ma zadnych sygnalow owulacji.

Może byś spróbowała z Inofolikiem/Inofemem?
    Ja ostatnio miałam owu między 18-20 dc, cykle około 33-34 dniowe. Od tego cyklu piłam Inofolik i Inofem i owu była w 14 dc:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz nic na razie nie biore bo to 5 cykl od odstawienia tabletek wiec lekarz powiedzial ze do 6 cyklu powinno sie unormowac a jak nie to zaczniemy cos wprowadzac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze faktycznie wszystko wraca do normy?

• Iriss Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ja myślę że Twoja owulacja może Cię zaskoczyć w tym miesiącu :D może się dostosuje do przyjaznych warunków wyjazdowych ;). Pamiętasz, mi się przesunęła z 14dc na 11dc :P bo wtedy były najlepsze warunki na spokojne uniesienia :D

Mama91 gratuluję! :)

Fiona, trzymam kciuki za betę
    \Morella i Magdziula, trzymam kciuki za szczęśliwy rozwój sytuacji po przebytej owulacji :P
    To mówiłam ja, żygająca zafasolkowana. Przesyłam wiruski :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • zolla Koleżanka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!!!! Pozwolicie, że się przyłączę? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze. Albo to nic nie oznacza... W sumie caly dzien glowa mnie boli i czulam lekko jajniki ale na zmiane raz prawy raz lewy. Jeszcze sie zibaczy...

• tapir19 Koleżanka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Zolla!!!

ganndqk3s0oeyp3v.png
‹‹ 57 58 59 60 61 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ