Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualnyZ mojej wiedzy wynika, że jeśli na czas nieokreślony to nie moga. Jesteś już teraz chroniona nawet jeśli im nie powiesz. Gorsze klocki są przy okreslonej.niezapominajka_86 wrote:Krczę, sama nie wiem... Dziewczyna z którą pracuję powiedziała w połowie 7 m-ca... A szefostwo nic nie zauważyło. Kurczę nie wiem, chcę być wobec nich fair, gorzej jeżeli oni potraktują mnie słabo. Cholerka, chcę żeby w razie czego mieli kogoś "w zapasie" na tę placówkę. Tak źle, tak niedobrze... A wiecie może czy mogą mnie zwolnić? Jestem na umowie o pracę na czas nieokreślony...?
- 
                        nick nieaktualnyMoga... Dopiro po 3 misiacu ciazy masz imunitet. Ale ciaza nie moze byc powodem zwolnienia jesli podejrzewasz ze to powod mozesz podac do sadu. Z drugiej strony bierz pod uwage ze 4 misiace to najbardziej zagrozony czas ciazy. W niektorych krajach to nawry nie jest jeszcze ciaza... Wiec musisz sama podjac decyzje..niezapominajka_86 wrote:Krczę, sama nie wiem... Dziewczyna z którą pracuję powiedziała w połowie 7 m-ca... A szefostwo nic nie zauważyło. Kurczę nie wiem, chcę być wobec nich fair, gorzej jeżeli oni potraktują mnie słabo. Cholerka, chcę żeby w razie czego mieli kogoś "w zapasie" na tę placówkę. Tak źle, tak niedobrze... A wiecie może czy mogą mnie zwolnić? Jestem na umowie o pracę na czas nieokreślony...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:45 
- 

Mama przykro mi uswiadomilas mi ze naprawdę dopoki do gina sie nie pójdzie to nigdy nie wiadomo. uswiadomilas mi ze naprawdę dopoki do gina sie nie pójdzie to nigdy nie wiadomo.
 Ciri mowilam ze mi tez owu o 5 dni sie przesunela wiec Tobie tez moze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:47 
- 
                        nick nieaktualnyTu się nie zgodzę. Te 3 msc dotyczą umowy na czas określony, która kończy się przed upływem 3 msc ciąży. W przypadku umowy na czas nieokreślony czy określony gdy jest dłuższy czas jest chroniona od pierwszego dnia. Tak mi się wydaje i tak jest w kodeksie. W praktyce tego nie przerabiałam.ciri22 wrote:Moga... Dopiro po 3 misiacu ciazy masz imunitet. Ale ciaza nie moze byc powodem zwolnienia
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ja w tym cyklu bardzo sie nie nakrecam bo po pierwsze żadnych w sumie objawów nie mam po drugie i trzecie mialam ostatnio sporo stresow i jest u mnie bardzo sucho wiec zaden fasol by nie chciał u mnie zamieszkac no ale zeby tradycji stalo się za dosc to trzeba testa zrobić  
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyDziewczyny nie wiem czy juz dwa dni temu nie mialam owulacji. Nic w tym miesiacu nie sprawdzalam a dzis temperatura jak to zawsze u mnie po owu idzie sobie w gore tak ladnie i cyklicznie. Dzias sluz woda. Ciekawa jestem czy sobie jutro spadnie czy pojdzie dalej do gory.
- 
                        nick nieaktualny
- 

ciri22 wrote:Dziewczyny nie wiem czy juz dwa dni temu nie mialam owulacji. Nic w tym miesiacu nie sprawdzalam a dzis temperatura jak to zawsze u mnie po owu idzie sobie w gore tak ladnie i cyklicznie. Dzias sluz woda. Ciekawa jestem czy sobie jutro spadnie czy pojdzie dalej do gory.
 Dobrze by bylo, bo przeciez seksik byl akurat   [/url] [/url]