Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniezapominajka_86 wrote:Krczę, sama nie wiem... Dziewczyna z którą pracuję powiedziała w połowie 7 m-ca... A szefostwo nic nie zauważyło. Kurczę nie wiem, chcę być wobec nich fair, gorzej jeżeli oni potraktują mnie słabo. Cholerka, chcę żeby w razie czego mieli kogoś "w zapasie" na tę placówkę. Tak źle, tak niedobrze... A wiecie może czy mogą mnie zwolnić? Jestem na umowie o pracę na czas nieokreślony...?
-
nick nieaktualnyniezapominajka_86 wrote:Krczę, sama nie wiem... Dziewczyna z którą pracuję powiedziała w połowie 7 m-ca... A szefostwo nic nie zauważyło. Kurczę nie wiem, chcę być wobec nich fair, gorzej jeżeli oni potraktują mnie słabo. Cholerka, chcę żeby w razie czego mieli kogoś "w zapasie" na tę placówkę. Tak źle, tak niedobrze... A wiecie może czy mogą mnie zwolnić? Jestem na umowie o pracę na czas nieokreślony...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:45
-
Mama przykro mi uswiadomilas mi ze naprawdę dopoki do gina sie nie pójdzie to nigdy nie wiadomo.
Ciri mowilam ze mi tez owu o 5 dni sie przesunela wiec Tobie tez moze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:47
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Moga... Dopiro po 3 misiacu ciazy masz imunitet. Ale ciaza nie moze byc powodem zwolnienia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w tym cyklu bardzo sie nie nakrecam bo po pierwsze żadnych w sumie objawów nie mam po drugie i trzecie mialam ostatnio sporo stresow i jest u mnie bardzo sucho wiec zaden fasol by nie chciał u mnie zamieszkac no ale zeby tradycji stalo się za dosc to trzeba testa zrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie wiem czy juz dwa dni temu nie mialam owulacji. Nic w tym miesiacu nie sprawdzalam a dzis temperatura jak to zawsze u mnie po owu idzie sobie w gore tak ladnie i cyklicznie. Dzias sluz woda. Ciekawa jestem czy sobie jutro spadnie czy pojdzie dalej do gory.
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Dziewczyny nie wiem czy juz dwa dni temu nie mialam owulacji. Nic w tym miesiacu nie sprawdzalam a dzis temperatura jak to zawsze u mnie po owu idzie sobie w gore tak ladnie i cyklicznie. Dzias sluz woda. Ciekawa jestem czy sobie jutro spadnie czy pojdzie dalej do gory.
Dobrze by bylo, bo przeciez seksik byl akurat[/url]