Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jedna z wielu...
Bete lekarka kazała mi zrobić 10dpo by odstawić lutkę ale ja wolę poczekać na wszelki do 11 dop (to wypada w czwartek).
Normalne cykle mam zazwyczaj ok 30-32 dniowe z fazą lutealną 12-13 dni...
W lipcu robiłam betę 15 dpo i 17dpo (tu wartośc bety się podwoiła nawet z malutką nawiązką) i chyba 19dpo, bo wtedy po przebudzeniu temperatura mi spadła z 37 na 36,7 i coś mnie tknęło, że jest coś nie tak jednak i nie myliłam się - przyrost bety był już ok. 14% a na drugi dzień plamienie a później @ rozkręciła się na dobre i po ptokach...
natomiast wczesniej w styczniu beta po dwóch sikaczach z bladziochem (15dpo i 20 dpo) byla zrobiona dopiero 21 dpo i druga była już z nieprawidlowym przyrostem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZero. Ja mam zawsze sucha wkladke.
Uwaga marudze.... Pojechalam specjalnie sie zapisac na usg do przychodni bo dodzwonic sie nie moglam i co sie okazalo? Ze ciezarne przyjezdzaja na pale w godzinach gdy lekarz przyjmuje (czyli wtorki od 15-17) i sa przyjmowane poza zapisami... Noo wkurwic sie mozna to w przyszlym tygodniu mam dwa usg ;p we wtorek i czwartek... Bede mogla chociaz dwa zdjecia porownac na nfz i prywatne. -
nick nieaktualnyUhm, dobra organizacja, nie ma co
U mnie w ogóle nie ma czegoś takiego, że wizyta osobno i usg osobno. Ale może to tylko w mojej przychodni?
Baronowa, bardzo szanuję to, co napisałaś na czarownicach w tej drażliwej dyskusji W sensie o chrzcie i tym "co ludzie powiedzo"Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:34
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWizyte mam gdzie indziej usg gdzie indziej bo w mojej przychodni nie ma specjalisty od usg albo sprzetu. Nie wazne powiedzieli ze tak duzej ciazy oni nie badaja (usg) ale to mowie na nfz... A mam prenatala na czwartek przyszly na wizycie z usg prywatnie. Pierwszy raz ide do tego goscia. To bede miala porownanie zdjec i potem zdecyduje czy na nfz isc na polowkowe czy prywatnie.
-
nick nieaktualnyJuż Ci powiem, że prywatnie, bo więcej rzeczy zobaczycie
Nam włączał w którymś momencie dopplera, żeby zobaczyć wszystkie przepływy, przełączał na 3d i 4d, żeby można było w kolorze trochę dziecko pooglądać. Każdy narząd z osobna się ogląda itd.
O ile prenatalne z 13 tygodnia wspominam tak dość... zwyczajnie (choć to ważne badanie, bo oceniają te wszystkie przezierności), to połówkowe magiczne było ^^ Poza faktem, że się nastawiałam na dziewczynkę, gin pokazał "armatkę i kuleczki", a ja w ryk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJedna z wielu .... wrote:Czy to znaczy ze nie jestem tu mile widziana ?
Miałyśmy po prostu z Ciri rozbieżności odnośnie tego, co każda bierze za pierwszą fazę i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:43
-
nick nieaktualnyD-dawna wrote:Już Ci powiem, że prywatnie, bo więcej rzeczy zobaczycie
Nam włączał w którymś momencie dopplera, żeby zobaczyć wszystkie przepływy, przełączał na 3d i 4d, żeby można było w kolorze trochę dziecko pooglądać. Każdy narząd z osobna się ogląda itd.
O ile prenatalne z 13 tygodnia wspominam tak dość... zwyczajnie (choć to ważne badanie, bo oceniają te wszystkie przezierności), to połówkowe magiczne było ^^ Poza faktem, że się nastawiałam na dziewczynkę, gin pokazał "armatkę i kuleczki", a ja w ryk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
uwaga bede sie chwalic! ale dorwalam prezent dla tejprzyjaciolki:)
JARAM SIE NIM JAK MARZANNA NA WIOSNE!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78e9445b273d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54d72ce80d60.jpg
to duze to taka mata/kolderka/rozek mozna dac to do lozecvzka i do tego poduszeczka i na niej bedzie naszyte ZUZIA i ten napis bedzie z tego fioletowego lub rozowego w te drobne kropki
zgadnijcie ile za to zaplace!M@linka lubi tę wiadomość