X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak mowi D-dawna, wszystko zalezy od temperatury z pierwszej fazy, u mnie 36,7 juz byla wysoka utrzymujaca sie wiec temperatura u innych wysoka to 37,2 a @ dostaja przy 36,6 czyli taka jaka ja mam zwykle w drugiej fazie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zazwyczaj mam 36.6, ogólnie od owulacji mam 37.2 37,4 37,2 37,1 i dziś jest 37,2

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zalezy wszystko od cyklu, ja w jednym mialam spadajaca temperarure przez 3 dni i 4 spadek i @ innego cyklu mialam jeden dzien spadek i nastepnego spadek i @ wiec to bardzo roznie bywa... Kiedy termin @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no zielona jestem, wiec chyba odpuszczę te pomiary bo nie umiem tego ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz wykres? To Twoj pierwszy? Jak masz na owu to udostepnij jak bedzimy mogly do niego zajrzec tez bedzie inaczej i szybko sie nauczysz co i jak :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri22 19.08

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A luteine kiedy masz odstawic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostępnić próbuje ale coś nie wychodzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod wykresem kliknij udostepnij potem druga zakladke chyba udostepnij na tablicy i tam kliknij ze dla wszystkich i ok. I powinno byc dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zrobiłam ale coś mi chyba tel szwankuje. Jest ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak... Hmmm masz mala roznice temperatur miedzy pierwsza a druga faza cyklu... A czemi tak pozno zaczelas mierzyc? To pierwszy cykl z termometrem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 12:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierze pierwszy cykl, do momentu aż zaczęłam zaznaczać miałam 36,6

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna z wielu, ale wiesz, że to się mierzy po przebudzeniu, przed wstaniem z łóżka, right?
    O 13 to ja też mam 37 albo i więcej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wtedy gdy zaczęłam zaznaczać jestem zarejestrowana tu i po prostu nie cofnelam żeby zaznaczyć wszędzie ta niska sprzed owu

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam 13? Haha tak mierze rano zanim wstanę z łóżka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mnie godzina zmyliła u Ciebie, bo tak masz wpisane :D

Teoretycznie, jak 36,6 miałaś całą pierwszą fazę, to spora ta różnica. Powiedziałabym, że zmierza do okresu, gdyby nie ten dzisiejszy mały wzrost.
    Generalnie strasznie wysokie te tempki masz o.O Ja nawet w ciąży ledwo dobijałam do 37.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 12:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy ciąży pierwszej miałam też wysokie lekarz kazał mi porobić badania bo był pewny ze coś nie tak i ciśnienie tez juz z natury wysokie a badania ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to nie zwróciłam uwagi na godzinę bo zazwyczaj córka mnie budzi punktualnie z różnicą może 20 min hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj jeszcze dzień-dwa, jak dalej będzie wysoko, to siknij na coś ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w poprzednich cyklach kiedyś co mierzyłam to się poddawalam jak widziałam test negatywny dopiero teraz się za to wezmę sumiennie i nie przestanę mierzyć, może czegoś się nauczę :)

‹‹ 453 454 455 456 457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ