X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak mowi D-dawna, wszystko zalezy od temperatury z pierwszej fazy, u mnie 36,7 juz byla wysoka utrzymujaca sie wiec temperatura u innych wysoka to 37,2 a @ dostaja przy 36,6 czyli taka jaka ja mam zwykle w drugiej fazie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zazwyczaj mam 36.6, ogólnie od owulacji mam 37.2 37,4 37,2 37,1 i dziś jest 37,2

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zalezy wszystko od cyklu, ja w jednym mialam spadajaca temperarure przez 3 dni i 4 spadek i @ innego cyklu mialam jeden dzien spadek i nastepnego spadek i @ wiec to bardzo roznie bywa... Kiedy termin @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no zielona jestem, wiec chyba odpuszczę te pomiary bo nie umiem tego ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz wykres? To Twoj pierwszy? Jak masz na owu to udostepnij jak bedzimy mogly do niego zajrzec tez bedzie inaczej i szybko sie nauczysz co i jak :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri22 19.08

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A luteine kiedy masz odstawic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostępnić próbuje ale coś nie wychodzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod wykresem kliknij udostepnij potem druga zakladke chyba udostepnij na tablicy i tam kliknij ze dla wszystkich i ok. I powinno byc dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zrobiłam ale coś mi chyba tel szwankuje. Jest ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak... Hmmm masz mala roznice temperatur miedzy pierwsza a druga faza cyklu... A czemi tak pozno zaczelas mierzyc? To pierwszy cykl z termometrem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 12:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierze pierwszy cykl, do momentu aż zaczęłam zaznaczać miałam 36,6

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna z wielu, ale wiesz, że to się mierzy po przebudzeniu, przed wstaniem z łóżka, right?
    O 13 to ja też mam 37 albo i więcej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wtedy gdy zaczęłam zaznaczać jestem zarejestrowana tu i po prostu nie cofnelam żeby zaznaczyć wszędzie ta niska sprzed owu

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam 13? Haha tak mierze rano zanim wstanę z łóżka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mnie godzina zmyliła u Ciebie, bo tak masz wpisane :D

Teoretycznie, jak 36,6 miałaś całą pierwszą fazę, to spora ta różnica. Powiedziałabym, że zmierza do okresu, gdyby nie ten dzisiejszy mały wzrost.
    Generalnie strasznie wysokie te tempki masz o.O Ja nawet w ciąży ledwo dobijałam do 37.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 12:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy ciąży pierwszej miałam też wysokie lekarz kazał mi porobić badania bo był pewny ze coś nie tak i ciśnienie tez juz z natury wysokie a badania ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to nie zwróciłam uwagi na godzinę bo zazwyczaj córka mnie budzi punktualnie z różnicą może 20 min hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj jeszcze dzień-dwa, jak dalej będzie wysoko, to siknij na coś ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w poprzednich cyklach kiedyś co mierzyłam to się poddawalam jak widziałam test negatywny dopiero teraz się za to wezmę sumiennie i nie przestanę mierzyć, może czegoś się nauczę :)

‹‹ 453 454 455 456 457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ