Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo niektore tak maja i tym bym sie nie przejmowala raczej ta mala roznica miedzy pierwsza a druga faza bardziej. bo tak to prawie cala druga faze masz wyzsza tylko o 0,2 temperature tam przez chwile jest tylko wyzsza o 0,4. Wiec w sumie malo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzemu nici? Ja uważam, że jest wysoka, odpowiednia na drugą fazę cyklu.
Mówisz, że to Twój pierwszy cykl z termometrem, tak? W takim razie nie wiesz, czy masz okres z zaskoczenia czy ma w zwyczaju się zapowiadać
Mój np. się zapowiada - temp dwa dni wcześniej spada o 0,2 czy nawet 0,3. A są dziewczyny, chyba Ciri nawet wspomniała, że w ogóle ta temperatura nie spada przed miesiączką.
Jutro rano zrób jeszcze jakiegoś sikańca i jak wyjdzie negatyw, to niestety raczej pewny ten negatyw
Mierzysz po obudzeniu, czyli prawidłowo A w jakim miejscu mierzysz, mogę spytać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 12:38
-
nick nieaktualnyA mierzylas progesteron i na tej podstawie dostajesz luteine? Czy na jakiej? Bo ta mala roznica moze wlasnie wynikakac z niskiego progesteronu, ja czytalam ze nie wazna jest wysokosc temperatury lecz wlasnie roznica miedzy pierwsza a druga faza (roznica w temperaturach) ze tam gdzie szybuje wyzej to moze raczej wskazuje na to ze progesteron lepiej dziala, ale oczywiscie i sa wyjatki od reguly
-
nick nieaktualnyCiri, ale na dobrą sprawę, gdyby Jedna wpisała te pierwsze temp, co ileś dni miała 36,6, to zupełnie inaczej by wykres wyglądał. Ovu patrzy tylko na temperaturę przy wyznaczaniu, więc wyznaczyłby owulację tam, gdzie jest te 36,8 albo nawet na wcześniej wpisanym 36,6. I tym samym dziś by nie było 12dpo tylko więcej
Jedna, możesz przeprowadzić taki test dla mnie ? Wpisz te wcześniejsze 36,6 wszystkie i zobaczymy, co moduł ovu z tym zrobiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 12:43
-
nick nieaktualnyOgólnie to różnie mi się @ zapowiada. Raz bólem piersi przy dotknięciu, raz bólem brzucha przed a i kiedyś miałam nawet ból brzucha dopiero po fakcie aż się zdziwiłam. Wiec zawsze patrzyłam porostu na dzień bo zawsze 28 dni, ostatnio miałam 2 cykle opóźnione ale się dowiedziałam czemu ; ( z tad teraz duphaston. A pomiaru dokonuje w pochwie. Bo podobno można też pod pachą ale zalecają ta druga wersje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo to chyba sie nie rozumiemy, bo mi chodzi bardziej o to ze jak masz wyjsciowa 35,8 a po owulacji 36,4/5 to dla tej osoby nie jest to niska temperarura bo roznica miedzy pierwsza a druga faza jest spora bo 0,5/0,6 stopnia a jesli masz poczatkowa 37 a potem 37,2 noo to mala roznica. Wiec bardziej o to mi chodzi
A Jesli srednia dlugosc cykli ma 29dni czy 28 nooo to pawie pewne ze owulacje mogla miec wtedy co jej owu zaznaczylo noo ale wiadomo fl moze i miec 16 dni wiec wtedy bedzie o te dwa dni do przodu wiec tez inaczej tak jak mowisz by to wygladalo, ale tez kieruje sie tym ze Jedna mowila ze zawsze ma wysokie temperatury wiec biore pod uwage ze jej temperatura w pierwszej fazie jest wysoka 36,8/9. -
nick nieaktualnyJedna z wielu .... wrote:Ogólnie to różnie mi się @ zapowiada. Raz bólem piersi przy dotknięciu, raz bólem brzucha przed a i kiedyś miałam nawet ból brzucha dopiero po fakcie aż się zdziwiłam. Wiec zawsze patrzyłam porostu na dzień bo zawsze 28 dni, ostatnio miałam 2 cykle opóźnione ale się dowiedziałam czemu ; ( z tad teraz duphaston. A pomiaru dokonuje w pochwie. Bo podobno można też pod pachą ale zalecają ta druga wersje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie pisałam poprzednich dokładnie bo mierzyłam dopiero od tego cyklu i pech chciał ze kartka została na wyjeździe dlatego postanowiłam to zacząć notować tu bo przecież tel się nie zapomina. pisałam z głowy o nie pamiętam ile i kiedy miałam wzrost dokładnie dlatego wcześniej pominąłam to na wykresie ale D-dawna chciała przeprowadzić test to wpisałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 13:12
-
ciri22 wrote:Poza koniecznoscia zjedzenia frytek z McD nie Ogolnie ani nie lacze smakow ani nic. ale podobno to w drugim trymestrze najmocniej sie rozwija
Frytki ti bylo moje marzenie -
nick nieaktualny
-
Ja też. Mi bardziej córka do ciebie pasuje. Ale te frytki i marzec to wychodzi mi chlopak;).
A macie pomysły na imiona? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny