X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też w czwartek wyskoczyło, że nie mam. Musiałam im oświadczenie pisać :/ Na wszelki wypadek mąż mnie zgłosił raz jeszcze, ale uhm... stresowe to było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie. Szczegolnie ze l4 dostalam na 30dni tetaz. Akurat krwotok z nosa zaliczylam u lekarza ;p

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło, ale pospałam ładnie. Dwie drzemeczki już dzisiaj, to chyba mogę uznać za objaw ;)

Fajne te kocyki, ale ja jestem jakas spaczona, sama dla siebie lubie tylko gładkie rzeczy i dzieciowe też mi się podobają tylko takie w stonowanych kolorach, najlepiej białe i szare ewentualnie z jakimś pastelowym odbiciem. Bardzo mi się nie podobają te wszystkie mega, mega,mega kolorowe rzeczy. Choc to,co Ty wybralas jest akurat fajne :) Dobrze ma z Toba przyjaciolka :)

Klaudia N. lubi tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Ci dzieci poplamia to beda mialy naturalne wzory ;p pamietam ze kocyki ktore ja mialam a potem moje rodzenstwo po bracie juz mialy naturalne nie do doprania wzory ;p

D-dawna lubi tę wiadomość

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, to przynajmniej będzie czysto do brudzenia ;)

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    uwaga bede sie chwalic! :) ale dorwalam prezent dla tejprzyjaciolki:)
    JARAM SIE NIM JAK MARZANNA NA WIOSNE!:D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78e9445b273d.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54d72ce80d60.jpg
    to duze to taka mata/kolderka/rozek mozna dac to do lozecvzka i do tego poduszeczka i na niej bedzie naszyte ZUZIA :) i ten napis bedzie z tego fioletowego lub rozowego w te drobne kropki <3

zgadnijcie ile za to zaplace!

Swiniak jestem ze wczesniej nie skomentowalam ;p jest piekne choc ja bym dala po drugiej stronie jakis jednolity kolor skoro z jednej strony sa te mega slodkie sowki ;D ale fajne fajne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    No, to przynajmniej będzie czysto do brudzenia ;)
    Na kolorowych szczegolnie w nieokreslone wzory nie widac plam ;p
    Ja czekam na mame i bierzemy sie za moj kosztorys wyprawki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do spania tez spalam ;) ale mi przeszlo na szczescie. Spalam jeszcze w sumie przed testem do... Hmmmm... Nie pamietam... Juz jak na zwolnieniu bylam to spalam to wiec z jakies 2 tygodnie mam spokoju od spania.
    Teraz za to mam bezsennosc ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 16:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Dawna widzialam ze na drugim watku o bocianach gadacie. W moim szczesliwym cyklu w dniu owulacji albo dzien po jechalismy z g do jego siostry i prawie jednego przejechalismy... Dupek lazil po jezdni! Ale chyba cos mi zostawil po drodze ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh :D Czyli prawie na bociana wpadka ;)
    A ten mój prog podobno dobry, pokazuje, że owulacja jest, więc może kiedyś - o ile nie sfiksuję do tego czasu - bobo też będzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 17:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie. A cykl wczesniej widzialam mega duzo ale wszystkie dziewczynom z forum rozdalam to potem sie smialy ze ten jeden chcial byc moj osobisty dlatego posunal sie prawie do samobojstwa ;p

Ja czytalam ze od 15 zaczyna sie idealny do zachodzenia w ciaze. Ja mialam 16,14 w tym cyklu i Anna tez miala powyzej 16 blizej 17 nawet i tez jest w ciazy ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 17:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może jest jakaś nadzieja... w sumie sama nie wiem, ile dpo jest dzisiaj. Albo 7 abo 8 albo 9, zależy, kiedy ta owu faktycznie była.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz nadzieja zawsze jest ;) jesli 9 to tym bardziej jest bo to wtedy już powinien spadać więc byłby niższy ;d

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy za tydzień ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki ;D Madlenka tak sie zapowiadala ladnie;( ten sluz to taki jak u mnie miala... Eh... Naprawde te objawy to w dupe mozna sobie wsadzic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie można ;) W pierwszej nie miałam żadnych, poza mega wkurwem i brakiem spadku temp. Ale wtedy nie patrzyłam na śluz, szyjka była czarną magią, olewałam jakieś mityczne spadki/wzrosty implantacyjne. Ale to przez to, że nie siedziałam na forach staraniowych ;)
    W drugiej miałam zgagę, powiększone (sporo) obwódki, mega wkurwo-doła (wtedy z Ovu odeszłam) i też brak spadku temp.

Ale mimo powyższego ogólnie kojarzę ciążę z rzyganiem, sennością i sikaniem :D Przypuszczam, że każdy taki stereotyp ma. I potem są te tematy, że jak nie rzygasz, to słaba ciąża <facepalm>

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 17:25

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dość moich snów, jednego dnia śnił mi się śliczny chłopczyk którego trzymałam, w dziś śniło mi się ze miałam poronienie...pół nocy nie spałam, cały dzień nie mogę znaleźć sobie miejsca. Boże, jakie mam teraz źle przeczucia...

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazda z nas ma takie sny. A ja przewertowalam watek w poszukiwaniu mojego wpisu o bocianie. Dokladnie dzien po owu byl bociek przejechany ;p noo dobra prawie ;D

Ale to prawda ja tez juz przyszlego tygosnia nie moge sie doczekac i usg ;p i nie wiem kiedy isc na to usg na nfz. Czy we wtorek za tydzien czy za dwa ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa co do twojego <facepalm> jestem prawie pewna ze ostatni trol to ten sam co pierwszy ten na C. ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sensie Dobra Czika ;)? Możliwe, bo też taka rozsłodzona i od razu zajdzie.

Już się aż zaczęłam hamować z tymi nawiasami strzałkowymi, choć piszę tak od dobrych 10 lat, bo tak zwyczajnie robią osoby, które 60% dnia spędzają w sieci :D Ale nie chcę być z tamtą od emotek wizażowych kojarzona :P

‹‹ 456 457 458 459 460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ