Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ło, ale pospałam ładnie. Dwie drzemeczki już dzisiaj, to chyba mogę uznać za objaw
Fajne te kocyki, ale ja jestem jakas spaczona, sama dla siebie lubie tylko gładkie rzeczy i dzieciowe też mi się podobają tylko takie w stonowanych kolorach, najlepiej białe i szare ewentualnie z jakimś pastelowym odbiciem. Bardzo mi się nie podobają te wszystkie mega, mega,mega kolorowe rzeczy. Choc to,co Ty wybralas jest akurat fajne Dobrze ma z Toba przyjaciolkaKlaudia N. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:uwaga bede sie chwalic! ale dorwalam prezent dla tejprzyjaciolki:)
JARAM SIE NIM JAK MARZANNA NA WIOSNE!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78e9445b273d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54d72ce80d60.jpg
to duze to taka mata/kolderka/rozek mozna dac to do lozecvzka i do tego poduszeczka i na niej bedzie naszyte ZUZIA i ten napis bedzie z tego fioletowego lub rozowego w te drobne kropki
zgadnijcie ile za to zaplace!
Swiniak jestem ze wczesniej nie skomentowalam ;p jest piekne choc ja bym dala po drugiej stronie jakis jednolity kolor skoro z jednej strony sa te mega slodkie sowki ale fajne fajne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do spania tez spalam ale mi przeszlo na szczescie. Spalam jeszcze w sumie przed testem do... Hmmmm... Nie pamietam... Juz jak na zwolnieniu bylam to spalam to wiec z jakies 2 tygodnie mam spokoju od spania.
Teraz za to mam bezsennoscWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 16:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokladnie. A cykl wczesniej widzialam mega duzo ale wszystkie dziewczynom z forum rozdalam to potem sie smialy ze ten jeden chcial byc moj osobisty dlatego posunal sie prawie do samobojstwa ;p
Ja czytalam ze od 15 zaczyna sie idealny do zachodzenia w ciaze. Ja mialam 16,14 w tym cyklu i Anna tez miala powyzej 16 blizej 17 nawet i tez jest w ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 17:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdecydowanie można W pierwszej nie miałam żadnych, poza mega wkurwem i brakiem spadku temp. Ale wtedy nie patrzyłam na śluz, szyjka była czarną magią, olewałam jakieś mityczne spadki/wzrosty implantacyjne. Ale to przez to, że nie siedziałam na forach staraniowych
W drugiej miałam zgagę, powiększone (sporo) obwódki, mega wkurwo-doła (wtedy z Ovu odeszłam) i też brak spadku temp.
Ale mimo powyższego ogólnie kojarzę ciążę z rzyganiem, sennością i sikaniem Przypuszczam, że każdy taki stereotyp ma. I potem są te tematy, że jak nie rzygasz, to słaba ciąża <facepalm>Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 17:25
-
nick nieaktualnyKazda z nas ma takie sny. A ja przewertowalam watek w poszukiwaniu mojego wpisu o bocianie. Dokladnie dzien po owu byl bociek przejechany ;p noo dobra prawie
Ale to prawda ja tez juz przyszlego tygosnia nie moge sie doczekac i usg ;p i nie wiem kiedy isc na to usg na nfz. Czy we wtorek za tydzien czy za dwa ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sensie Dobra Czika ? Możliwe, bo też taka rozsłodzona i od razu zajdzie.
Już się aż zaczęłam hamować z tymi nawiasami strzałkowymi, choć piszę tak od dobrych 10 lat, bo tak zwyczajnie robią osoby, które 60% dnia spędzają w sieci Ale nie chcę być z tamtą od emotek wizażowych kojarzona