X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też w czwartek wyskoczyło, że nie mam. Musiałam im oświadczenie pisać :/ Na wszelki wypadek mąż mnie zgłosił raz jeszcze, ale uhm... stresowe to było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie. Szczegolnie ze l4 dostalam na 30dni tetaz. Akurat krwotok z nosa zaliczylam u lekarza ;p

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło, ale pospałam ładnie. Dwie drzemeczki już dzisiaj, to chyba mogę uznać za objaw ;)

Fajne te kocyki, ale ja jestem jakas spaczona, sama dla siebie lubie tylko gładkie rzeczy i dzieciowe też mi się podobają tylko takie w stonowanych kolorach, najlepiej białe i szare ewentualnie z jakimś pastelowym odbiciem. Bardzo mi się nie podobają te wszystkie mega, mega,mega kolorowe rzeczy. Choc to,co Ty wybralas jest akurat fajne :) Dobrze ma z Toba przyjaciolka :)

Klaudia N. lubi tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Ci dzieci poplamia to beda mialy naturalne wzory ;p pamietam ze kocyki ktore ja mialam a potem moje rodzenstwo po bracie juz mialy naturalne nie do doprania wzory ;p

D-dawna lubi tę wiadomość

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, to przynajmniej będzie czysto do brudzenia ;)

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    uwaga bede sie chwalic! :) ale dorwalam prezent dla tejprzyjaciolki:)
    JARAM SIE NIM JAK MARZANNA NA WIOSNE!:D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78e9445b273d.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54d72ce80d60.jpg
    to duze to taka mata/kolderka/rozek mozna dac to do lozecvzka i do tego poduszeczka i na niej bedzie naszyte ZUZIA :) i ten napis bedzie z tego fioletowego lub rozowego w te drobne kropki <3

zgadnijcie ile za to zaplace!

Swiniak jestem ze wczesniej nie skomentowalam ;p jest piekne choc ja bym dala po drugiej stronie jakis jednolity kolor skoro z jednej strony sa te mega slodkie sowki ;D ale fajne fajne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    No, to przynajmniej będzie czysto do brudzenia ;)
    Na kolorowych szczegolnie w nieokreslone wzory nie widac plam ;p
    Ja czekam na mame i bierzemy sie za moj kosztorys wyprawki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do spania tez spalam ;) ale mi przeszlo na szczescie. Spalam jeszcze w sumie przed testem do... Hmmmm... Nie pamietam... Juz jak na zwolnieniu bylam to spalam to wiec z jakies 2 tygodnie mam spokoju od spania.
    Teraz za to mam bezsennosc ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 16:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Dawna widzialam ze na drugim watku o bocianach gadacie. W moim szczesliwym cyklu w dniu owulacji albo dzien po jechalismy z g do jego siostry i prawie jednego przejechalismy... Dupek lazil po jezdni! Ale chyba cos mi zostawil po drodze ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh :D Czyli prawie na bociana wpadka ;)
    A ten mój prog podobno dobry, pokazuje, że owulacja jest, więc może kiedyś - o ile nie sfiksuję do tego czasu - bobo też będzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 17:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie. A cykl wczesniej widzialam mega duzo ale wszystkie dziewczynom z forum rozdalam to potem sie smialy ze ten jeden chcial byc moj osobisty dlatego posunal sie prawie do samobojstwa ;p

Ja czytalam ze od 15 zaczyna sie idealny do zachodzenia w ciaze. Ja mialam 16,14 w tym cyklu i Anna tez miala powyzej 16 blizej 17 nawet i tez jest w ciazy ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 17:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może jest jakaś nadzieja... w sumie sama nie wiem, ile dpo jest dzisiaj. Albo 7 abo 8 albo 9, zależy, kiedy ta owu faktycznie była.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz nadzieja zawsze jest ;) jesli 9 to tym bardziej jest bo to wtedy już powinien spadać więc byłby niższy ;d

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy za tydzień ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki ;D Madlenka tak sie zapowiadala ladnie;( ten sluz to taki jak u mnie miala... Eh... Naprawde te objawy to w dupe mozna sobie wsadzic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie można ;) W pierwszej nie miałam żadnych, poza mega wkurwem i brakiem spadku temp. Ale wtedy nie patrzyłam na śluz, szyjka była czarną magią, olewałam jakieś mityczne spadki/wzrosty implantacyjne. Ale to przez to, że nie siedziałam na forach staraniowych ;)
    W drugiej miałam zgagę, powiększone (sporo) obwódki, mega wkurwo-doła (wtedy z Ovu odeszłam) i też brak spadku temp.

Ale mimo powyższego ogólnie kojarzę ciążę z rzyganiem, sennością i sikaniem :D Przypuszczam, że każdy taki stereotyp ma. I potem są te tematy, że jak nie rzygasz, to słaba ciąża <facepalm>

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 17:25

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dość moich snów, jednego dnia śnił mi się śliczny chłopczyk którego trzymałam, w dziś śniło mi się ze miałam poronienie...pół nocy nie spałam, cały dzień nie mogę znaleźć sobie miejsca. Boże, jakie mam teraz źle przeczucia...

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazda z nas ma takie sny. A ja przewertowalam watek w poszukiwaniu mojego wpisu o bocianie. Dokladnie dzien po owu byl bociek przejechany ;p noo dobra prawie ;D

Ale to prawda ja tez juz przyszlego tygosnia nie moge sie doczekac i usg ;p i nie wiem kiedy isc na to usg na nfz. Czy we wtorek za tydzien czy za dwa ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa co do twojego <facepalm> jestem prawie pewna ze ostatni trol to ten sam co pierwszy ten na C. ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sensie Dobra Czika ;)? Możliwe, bo też taka rozsłodzona i od razu zajdzie.

Już się aż zaczęłam hamować z tymi nawiasami strzałkowymi, choć piszę tak od dobrych 10 lat, bo tak zwyczajnie robią osoby, które 60% dnia spędzają w sieci :D Ale nie chcę być z tamtą od emotek wizażowych kojarzona :P

‹‹ 456 457 458 459 460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ