X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wsparcie :*
    Ogólnie zostałam w życiu nie raz oszukana, wiec nie umiem za bardzo poki co zaufac odnowa i nawet nie mam z kim pogadać, a nie raz potrzeba choćby tylko słów ;*
    No właśnie ja też należę do tych co do samego @ się łudze. Kto wie?
    Pytałam na innym forum, ale nie mam jeszcze odpowiedzi ; (
    Pytanie wiem absurdalne ( wszędzie wiadomo szukam tej nadziei) czy ilość przespanych godzin przed wykonaniem testu może mieć wpływ na jego wynik ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna z wielu, tulam :( Przykro mi.
    Absolutnie ilość snu nie ma wpływu na wynik testu. Ale rozumiem każdego, kto się chwyta każdej nadziei do nadejścia okresu. Ja akurat z tych, co wolą jak najszybciej poryczeć i porzucać kurwami nad nieudanym cyklem i iść dalej ;)

Ze smutnego doświadczenia wiem, że jeśli w terminie @ nie wychodzi, to może to oznaczać coś złego, nawet jeśli ta ciąża jest. Pół roku temu mi się temperatura ładnie trzymała, w 12dpo nic na teście, w 14 i 16 też nic, dopiero w 18 miałam kreskę. Zaczęłam plamić po kilku godzinach, a 3 dni później test był z powrotem negatywny. Ani leżenie, ani duphaston się na nic nie zdały.
    Uwierz, wolałabym tej drugiej krechy nigdy nie zobaczyć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och przykro mi ; ( szczerze mówiąc to w takiej sytuacji tez bym pewnie wolała ich nie widzieć, ale kto to może przewidzieć :/
    Ja w pierwszej ciąży co prawda miałam cień cienia w dzień @ która nie przyszła i wtedy też miałam duphaston od wizyty u lekarza. I wszystko było ok.
    Tak zapytałam bo ja ogólnie sypiam 4, 5 godzin. Ach jaka ja gł. .. jestem ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 15:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało sypiasz ogólnie czy teraz tak starania wpływają albo coś :)? Może coś łagodnego, ziołowego byś brała?

W pierwszej też miałam delikatną krechę, ale w terminie i z południowego siknięcia. Siedzi ta krecha na łóżku i omawia, kto ukradł miód Troskliwym Misiom ;) Wtedy nie wiedziałam, na szczęście, co to Duphaston, beta i inne 'uje-muje, o których dowiedziałam się tutaj ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile pociecha ma ?
    No ja juz poznałam duphaston ponad dwa lata temu.
    A sypiam tyle bo moja jeszcze zabkuje i dlatego noce trochę cięższe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 15:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3,5 przedwczoraj skończył :)
    Oj, współczuję... próbowałaś Dentinox? U nas chyba, nie licząc naświetlań Bioptronem, to się najlepiej sprawdziło.

• Solane Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, to nasze pierwsze staranie o dziecko, owulacja z wyliczeń i test LH była ok 12 sierpnia, czekam z niecierpliwością na moment wykonania testu :) w piątek robię pierwszą próbę!

w57v9n73n742fstj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak próbowałam i smaruje, przy tym sypia i tak więcej bo bez tego dopóki nie zmęczyla się płaczem to nie spala, wiec to i tak teraz już lepiej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co Wam teraz idzie? Piątki czy trójki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piątki :)

D-dawna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, to luzik ^^ Potem to chyba mleczne wypadają, nim szóstki będą się przebijać.
    Masz córę, to spytam dla porównania: jakie bajeczki oglądacie :)?

Jedna z wielu .... lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lubi oglądać no chyba ze te nasze takie stare typu Reksio czy bolek i Lolek do tej pory może 3 oglądała co innego reklamy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oż, to jestem w szoku ;) Ale mój z kolei nie lubi placów zabaw i innych dzieci ;)
    Tylko bajki, książki, klocki, jakieś zabawki do skręcania i rozkręcania. Ostatnio mieliśmy fazę na Sudoku na komórce i takie kryształki, co trzeba ileś ułożyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 15:30

Jedna z wielu .... lubi tę wiadomość

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja... Ania tez mam na 26 go USG...

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna Hehe super :)
    Moja to lubi towarzystwo, no bo w końcu ma się przed kim podpisywać haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 15:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz, Ala lubi ;) Eryk inne dzieci od siebie odgania. Może w tym trochę mojej winy, bo nie mam za wiele dzieciatych znajomych, z którymi miałabym o czym rozmawiać, więc też on nie ma za wiele kontaktu z rówieśnikami. Ale, kurde, utrzymywać sztuczną znajomość i gadać 2h na placu o jakichś bzdurach tylko po to, żeby młody się z dziećmi oswoił... bez sensu :/

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina0701 wrote:
    Jestem i ja... Ania tez mam na 26 go USG...
    No to mamy chyba na granicy widoczności serduszka. Oby już było widać i słychać :D Idziemy łeb w łeb, sądząc po suwaczkach.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna ja osobiście też nie mam koleżanki z dzieckiem :) ogólnie nawet jak juz w rodzinie mam kogoś to tak się ułożyło ze może raz na pół roku się widzimy :)

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dokładnie tak :)

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz mam pytanie czy 1 usg jest dopochwowe czy przez brzuch?

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ