X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wsparcie :*
    Ogólnie zostałam w życiu nie raz oszukana, wiec nie umiem za bardzo poki co zaufac odnowa i nawet nie mam z kim pogadać, a nie raz potrzeba choćby tylko słów ;*
    No właśnie ja też należę do tych co do samego @ się łudze. Kto wie?
    Pytałam na innym forum, ale nie mam jeszcze odpowiedzi ; (
    Pytanie wiem absurdalne ( wszędzie wiadomo szukam tej nadziei) czy ilość przespanych godzin przed wykonaniem testu może mieć wpływ na jego wynik ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna z wielu, tulam :( Przykro mi.
    Absolutnie ilość snu nie ma wpływu na wynik testu. Ale rozumiem każdego, kto się chwyta każdej nadziei do nadejścia okresu. Ja akurat z tych, co wolą jak najszybciej poryczeć i porzucać kurwami nad nieudanym cyklem i iść dalej ;)

Ze smutnego doświadczenia wiem, że jeśli w terminie @ nie wychodzi, to może to oznaczać coś złego, nawet jeśli ta ciąża jest. Pół roku temu mi się temperatura ładnie trzymała, w 12dpo nic na teście, w 14 i 16 też nic, dopiero w 18 miałam kreskę. Zaczęłam plamić po kilku godzinach, a 3 dni później test był z powrotem negatywny. Ani leżenie, ani duphaston się na nic nie zdały.
    Uwierz, wolałabym tej drugiej krechy nigdy nie zobaczyć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och przykro mi ; ( szczerze mówiąc to w takiej sytuacji tez bym pewnie wolała ich nie widzieć, ale kto to może przewidzieć :/
    Ja w pierwszej ciąży co prawda miałam cień cienia w dzień @ która nie przyszła i wtedy też miałam duphaston od wizyty u lekarza. I wszystko było ok.
    Tak zapytałam bo ja ogólnie sypiam 4, 5 godzin. Ach jaka ja gł. .. jestem ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 15:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało sypiasz ogólnie czy teraz tak starania wpływają albo coś :)? Może coś łagodnego, ziołowego byś brała?

W pierwszej też miałam delikatną krechę, ale w terminie i z południowego siknięcia. Siedzi ta krecha na łóżku i omawia, kto ukradł miód Troskliwym Misiom ;) Wtedy nie wiedziałam, na szczęście, co to Duphaston, beta i inne 'uje-muje, o których dowiedziałam się tutaj ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile pociecha ma ?
    No ja juz poznałam duphaston ponad dwa lata temu.
    A sypiam tyle bo moja jeszcze zabkuje i dlatego noce trochę cięższe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 15:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3,5 przedwczoraj skończył :)
    Oj, współczuję... próbowałaś Dentinox? U nas chyba, nie licząc naświetlań Bioptronem, to się najlepiej sprawdziło.

• Solane Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, to nasze pierwsze staranie o dziecko, owulacja z wyliczeń i test LH była ok 12 sierpnia, czekam z niecierpliwością na moment wykonania testu :) w piątek robię pierwszą próbę!

w57v9n73n742fstj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak próbowałam i smaruje, przy tym sypia i tak więcej bo bez tego dopóki nie zmęczyla się płaczem to nie spala, wiec to i tak teraz już lepiej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co Wam teraz idzie? Piątki czy trójki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piątki :)

D-dawna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, to luzik ^^ Potem to chyba mleczne wypadają, nim szóstki będą się przebijać.
    Masz córę, to spytam dla porównania: jakie bajeczki oglądacie :)?

Jedna z wielu .... lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lubi oglądać no chyba ze te nasze takie stare typu Reksio czy bolek i Lolek do tej pory może 3 oglądała co innego reklamy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oż, to jestem w szoku ;) Ale mój z kolei nie lubi placów zabaw i innych dzieci ;)
    Tylko bajki, książki, klocki, jakieś zabawki do skręcania i rozkręcania. Ostatnio mieliśmy fazę na Sudoku na komórce i takie kryształki, co trzeba ileś ułożyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 15:30

Jedna z wielu .... lubi tę wiadomość

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja... Ania tez mam na 26 go USG...

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna Hehe super :)
    Moja to lubi towarzystwo, no bo w końcu ma się przed kim podpisywać haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 15:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz, Ala lubi ;) Eryk inne dzieci od siebie odgania. Może w tym trochę mojej winy, bo nie mam za wiele dzieciatych znajomych, z którymi miałabym o czym rozmawiać, więc też on nie ma za wiele kontaktu z rówieśnikami. Ale, kurde, utrzymywać sztuczną znajomość i gadać 2h na placu o jakichś bzdurach tylko po to, żeby młody się z dziećmi oswoił... bez sensu :/

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina0701 wrote:
    Jestem i ja... Ania tez mam na 26 go USG...
    No to mamy chyba na granicy widoczności serduszka. Oby już było widać i słychać :D Idziemy łeb w łeb, sądząc po suwaczkach.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna ja osobiście też nie mam koleżanki z dzieckiem :) ogólnie nawet jak juz w rodzinie mam kogoś to tak się ułożyło ze może raz na pół roku się widzimy :)

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dokładnie tak :)

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz mam pytanie czy 1 usg jest dopochwowe czy przez brzuch?

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ