Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję za wsparcie :*
Ogólnie zostałam w życiu nie raz oszukana, wiec nie umiem za bardzo poki co zaufac odnowa i nawet nie mam z kim pogadać, a nie raz potrzeba choćby tylko słów ;*
No właśnie ja też należę do tych co do samego @ się łudze. Kto wie?
Pytałam na innym forum, ale nie mam jeszcze odpowiedzi ; (
Pytanie wiem absurdalne ( wszędzie wiadomo szukam tej nadziei) czy ilość przespanych godzin przed wykonaniem testu może mieć wpływ na jego wynik ? -
nick nieaktualnyJedna z wielu, tulam Przykro mi.
Absolutnie ilość snu nie ma wpływu na wynik testu. Ale rozumiem każdego, kto się chwyta każdej nadziei do nadejścia okresu. Ja akurat z tych, co wolą jak najszybciej poryczeć i porzucać kurwami nad nieudanym cyklem i iść dalej
Ze smutnego doświadczenia wiem, że jeśli w terminie @ nie wychodzi, to może to oznaczać coś złego, nawet jeśli ta ciąża jest. Pół roku temu mi się temperatura ładnie trzymała, w 12dpo nic na teście, w 14 i 16 też nic, dopiero w 18 miałam kreskę. Zaczęłam plamić po kilku godzinach, a 3 dni później test był z powrotem negatywny. Ani leżenie, ani duphaston się na nic nie zdały.
Uwierz, wolałabym tej drugiej krechy nigdy nie zobaczyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:56
-
nick nieaktualnyOch przykro mi ; ( szczerze mówiąc to w takiej sytuacji tez bym pewnie wolała ich nie widzieć, ale kto to może przewidzieć
Ja w pierwszej ciąży co prawda miałam cień cienia w dzień @ która nie przyszła i wtedy też miałam duphaston od wizyty u lekarza. I wszystko było ok.
Tak zapytałam bo ja ogólnie sypiam 4, 5 godzin. Ach jaka ja gł. .. jestem ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 15:07
-
nick nieaktualnyMało sypiasz ogólnie czy teraz tak starania wpływają albo coś ? Może coś łagodnego, ziołowego byś brała?
W pierwszej też miałam delikatną krechę, ale w terminie i z południowego siknięcia. Siedzi ta krecha na łóżku i omawia, kto ukradł miód Troskliwym Misiom Wtedy nie wiedziałam, na szczęście, co to Duphaston, beta i inne 'uje-muje, o których dowiedziałam się tutaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOż, to jestem w szoku Ale mój z kolei nie lubi placów zabaw i innych dzieci
Tylko bajki, książki, klocki, jakieś zabawki do skręcania i rozkręcania. Ostatnio mieliśmy fazę na Sudoku na komórce i takie kryształki, co trzeba ileś ułożyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 15:30
Jedna z wielu .... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA widzisz, Ala lubi Eryk inne dzieci od siebie odgania. Może w tym trochę mojej winy, bo nie mam za wiele dzieciatych znajomych, z którymi miałabym o czym rozmawiać, więc też on nie ma za wiele kontaktu z rówieśnikami. Ale, kurde, utrzymywać sztuczną znajomość i gadać 2h na placu o jakichś bzdurach tylko po to, żeby młody się z dziećmi oswoił... bez sensu
-
nick nieaktualny