X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelu, ale odezwij się jak wrócisz, nie zostawiaj mnie samej:(
    a póki co ciesz się urlopem!

Gdyby nie fakt, że jestem po @ to bym dziś podejrzewała u siebie ciąże. A tak jeszcze tydzień do owu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie objawy Magdziulla? Ciebie tez dawno nie bylo.. :( jak tam co tam? opowiadac bo temat ciazy juz mnie sie znudzil :P

• Iriss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina0701 wrote:
    D-dawna u nas jest refundowane w tym roku z Unii.
    U nas też jest jakiś specjalny program i kobiety, które nie łapią się na darmowe badania na NFZ moga skorzystać z darmowych badań w tym programie (środki z Unii):). Ja skorzystałam, za prenatalne Itr. zaoszczędzone 370zł, i połówkowe 15.09 też mam za darmo i kolejne tym razem 270zł w kieszeni :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella, trzymaj się, wypoczywaj, doprowadź do ładu hormonki i wtedy czekamy na super wieści :). Powodzenia :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, hej Magdziulla :)

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    U nas też jest jakiś specjalny program i kobiety, które nie łapią się na darmowe badania na NFZ moga skorzystać z darmowych badań w tym programie (środki z Unii):). Ja skorzystałam, za prenatalne Itr. zaoszczędzone 370zł, i połówkowe 15.09 też mam za darmo i kolejne tym razem 270zł w kieszeni :)
    A to gdze tak? Skad tak i w ogole? Tak pytam z ciekawosci :D

• Iriss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, tu akurat Sz-n. Robią badania i statystyki, potrzebne są im dane (bez danych osobowych), stąd program dofinansowany przez Unię, było ponad 1000miejsc na pewno jak ja się zapisywałam na koniec czerwca, nie wiem ile osób ma świadomość, ale to super sprawa. Ja wspieram naukę, więc chętnie wspomogę prace badawcze ;P, w tym darmowym pakiecie to wszystko jak w pełnopłatnym (zdjęcia itp) :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny znacie test Quixx ?
    W sensie czy dobry :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 17:44

• Iriss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też przez przypadek się dowiedziałam, bo chciałam jakies informacje ze strony kliniki i tam to info mi wyskoczyło :D, jak zadzwoniłam i powiedziałam że jestem zapisana, ale chcę wziąc udział, i babka mnie zapisała, to zacieszałam się kilka dni myśląc co za te pieniążki będzie dla maluszka :D

D-dawna, ciri22 lubią tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znamy ;) Chyba dobry. W sensie nie pokazuje fikcyjnych cieni ani nic takiego.

Iriss, to fajna sprawa taki program :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wieem o co chodzi :) To super :D Ja tam tez zawsze na takie rzeczy sie zapisuje jesli sa zwiazane z nauka :D

• Iriss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem, czy w innych miastach też to działa :)
    Apropos badań, ja mam teraz w czwartek i już się nie mogę doczekać, nie widzieliśmy się z maluchem miesiąc ;), ale do wiwatu daje - zazdroszczę tym, które nie znają terminu "wymioty i mdłości w ciąży".

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Was codziennie podczytuję, ale Wy w temacie ciążowym, a ja wybitnie nie.
    a moje nie ciążowe objawy to okropna chęć na wymioty, niedobrze mi okrutnie, ciągle siusiam i kręci mi się w głowie. Pewnie mnie coś bierze.
    Kiedy ja do Was dołączę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna dzięki za odpowiedź :) tak na przyszłość pytam juz :) może kiedyś :)

• arien Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, wysłałam Ci zaproszenie to sie dogadamy na priv :)

Klaudia N. lubi tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz niedlugo, ale wiesz my gadamy o ciazy bo malo kto nie ciazowy pisze, wiec juz tak midzy soba gadamy ;/ ale jak np Jedna z wielu pisze to oczwiscie temat ciazy sie wylacza, wiec im wiece wy bedziecie pisac tym mniej my bedziemy o ciazy :D

Wiesz co cos jest z cisnieniem, chyba na ta zmiane pogody moze od tego to masz? Ja teraz juz ktorys dzien farba z nosa pocieka i mam wrazenie ze zaraz zemdleje i dwa razy mi sie udalo... wiec wiesz... ;(

Ale mam nadzieje ze u Ciebie to nie chorubso. A magdziula moze ci zelazo spadlo bo widze ze dlugo krwawilas?.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziulla nie zapominaj ze jeszcze ja tu jestem, tez wybitnie nie w ciazy ;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo i jak sie nie urlopujesz (a w ogole ile Ty masz tego urlopu? :P) To sie odzywasz i piszesz :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    A ja Was codziennie podczytuję, ale Wy w temacie ciążowym, a ja wybitnie nie.
    a moje nie ciążowe objawy to okropna chęć na wymioty, niedobrze mi okrutnie, ciągle siusiam i kręci mi się w głowie. Pewnie mnie coś bierze.
    Kiedy ja do Was dołączę?
    ja też nie w ciążowym - mam piękne endo w tym miesiącu, tylko mi jajeczko nie urosło i nie urośnie.
    Także też za predko nie dołącze;/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę kulać obiad, a wybitnie mi się nie chce

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ