Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina0701 wrote:D-dawna u nas jest refundowane w tym roku z Unii.
-
nick nieaktualnyIriss wrote:U nas też jest jakiś specjalny program i kobiety, które nie łapią się na darmowe badania na NFZ moga skorzystać z darmowych badań w tym programie (środki z Unii). Ja skorzystałam, za prenatalne Itr. zaoszczędzone 370zł, i połówkowe 15.09 też mam za darmo i kolejne tym razem 270zł w kieszeni
-
Ciri, tu akurat Sz-n. Robią badania i statystyki, potrzebne są im dane (bez danych osobowych), stąd program dofinansowany przez Unię, było ponad 1000miejsc na pewno jak ja się zapisywałam na koniec czerwca, nie wiem ile osób ma świadomość, ale to super sprawa. Ja wspieram naukę, więc chętnie wspomogę prace badawcze ;P, w tym darmowym pakiecie to wszystko jak w pełnopłatnym (zdjęcia itp)
-
nick nieaktualny
-
Ja też przez przypadek się dowiedziałam, bo chciałam jakies informacje ze strony kliniki i tam to info mi wyskoczyło , jak zadzwoniłam i powiedziałam że jestem zapisana, ale chcę wziąc udział, i babka mnie zapisała, to zacieszałam się kilka dni myśląc co za te pieniążki będzie dla maluszka
D-dawna, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciekawa jestem, czy w innych miastach też to działa
Apropos badań, ja mam teraz w czwartek i już się nie mogę doczekać, nie widzieliśmy się z maluchem miesiąc , ale do wiwatu daje - zazdroszczę tym, które nie znają terminu "wymioty i mdłości w ciąży". -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz niedlugo, ale wiesz my gadamy o ciazy bo malo kto nie ciazowy pisze, wiec juz tak midzy soba gadamy ;/ ale jak np Jedna z wielu pisze to oczwiscie temat ciazy sie wylacza, wiec im wiece wy bedziecie pisac tym mniej my bedziemy o ciazy
Wiesz co cos jest z cisnieniem, chyba na ta zmiane pogody moze od tego to masz? Ja teraz juz ktorys dzien farba z nosa pocieka i mam wrazenie ze zaraz zemdleje i dwa razy mi sie udalo... wiec wiesz... ;(
Ale mam nadzieje ze u Ciebie to nie chorubso. A magdziula moze ci zelazo spadlo bo widze ze dlugo krwawilas?. -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:A ja Was codziennie podczytuję, ale Wy w temacie ciążowym, a ja wybitnie nie.
a moje nie ciążowe objawy to okropna chęć na wymioty, niedobrze mi okrutnie, ciągle siusiam i kręci mi się w głowie. Pewnie mnie coś bierze.
Kiedy ja do Was dołączę?
Także też za predko nie dołącze;/