Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:ja ide wziac dluzsza kapiel, a z racji tego ze jestem po tylko 3,5 snu nie wiem czy nie zasne w tej wannie ale mam ochote polezec ^^
BBaronowa skąd wiesz jakie masz endo grubość robiłaś teraz usg? -
Dzisiaj bylam
A ja się nie kąpie. Nie pamiętam kiedy siedzialam w wannie. Nie lubię. Tylko prysznic -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Mój obecny powiedział, że testy zleci po roku nieskutecznych starań, a do tego czasu mamy próbować. Ostatnio wziął mnie za wariatkę, w ładnych słowach powiedział, że panikuję i nawet mnie nie zbadał i ta "porada" bez badania kosztowała mnie 100zł.
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N., ja też napisałam podobny plan kilkanaście stron temu i okazało się, że go zrealizowalam (w stylu: wstaje rano, temperatura nie spada, robie test, wychodza dwie kreski ) - więc mam nadzieję, że i Tobie się uda :D:D
Mnie też bolały jajniki podczas seksu, dzień przed testowaniem, ale myślę, że to przez to, że tam się już dużo działo i one były całe wrażliwe. No i pozycja sprzyjała mocnemu naciskowi. -
nick nieaktualnyHeloouuuł.
U nas też mała zmiana planów. Ponieważ są kłopoty z moim zmutowanym genem, to 8 września mamy immunologa - ginekologa. Idę do dr. Jerzak. Podobno jest skuteczna jeśli chodzi o "niemożliwe" ciąże. We wrześniu zatem odpuszczamy inseminację. U mnie rzekomo dziś 11 dpo, ale też to tak na pałę zaznaczone, bo 16 dc miałam pęcherzyk 22 mm i niby miał właśnie pękać, więc na dobrą sprawę nie wiem kiedy była ta owulacja. Dziś w pracy miałam mega nerwa i strasznie bolały mnie jajniki i brzuch jak na @, także czekam aż mnie zaleje. Mam nadzieję, że w piątek bo nie chcę okresu w pracy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ufff juz po kapieli. jak milo. przy okazji zrobilam porzadek w okolicach bikini to maz bedzie zadowolony jak wroci i moze sie zalapie na jakis sex (raczej na pewno no ale:D)
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ciri pewnie, że na miejscu, mam 26lat.
Ja uwielbiam kąpiele i to takie najbardziej niezdrowe, bo gooorące, tak że wrzucasz torebkę i parzysz kawę -
nick nieaktualnyNiunqa wrote:Chodzi o ten gen MTHFR. On powoduje,że zarodek się nie zagnieżdża. I mało tego przyjmuję zły kwas foliowy, vit b6 i b12, bo jest zła postać. Musi być zmetylowana., bo inaczej jej nie przyswajam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny