Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHah to mnie zaskoczyłaś
dorobisz, dorobisz się. Ja też na razie trawię kwoty, bo liczyliśmy z mężem, że raty będą jednak niższe. Ciężko się teraz rusza w życie. Pamiętam jak mama mówiła jak to można było kiedyś dom wybudować za pieniądze z wesela, albo dostawało się mieszkania za grosze. A teraz? Kredyt na 30 lat.
Niunqa to bardzo dobra wiadomość!ciri22 lubi tę wiadomość
-
Dzieci robią dzieci
Mi tu zegar biologiczny tyka prawie jak bomba;)AnnaKliwijska, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:magdziulla Ciri jest rocznik 90, ja tez, za parenascie dni stuknie mi cwiercwiecze, ja piernicze:D ale leci!
hehe;)
ja mam akt urodzenia z PRLu;)
Serio coś mi weszło w pamięć, że Ciri ma 22lata:)
To Wy jeszcze jak ja jesteście zdrowy rocznik, nieskażony Internetem;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 20:29
-
nick nieaktualnyNoo tak tak choc ojciec informatyk to wiesz juz tak rozowo nie bylo choc zawsze i tak wolalam latac po podworku
Noo ja to w grudniu koncze bo jestem sama koncowka, ale to tez juz zarazJa to pozno bede rodzic bo moja mam urodzila mnie 19 grudnia a 30 sama konczyla dopiero 20 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 20:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo tak tak choc ojciec informatyk to wiesz juz tak rozowo nie bylo choc zawsze i tak wolalam latac po podworku
Noo ja to w grudniu koncze bo jestem sama koncowka, ale to tez juz zarazJa to pozno bede rodzic bo moja mam urodzila mnie 19 grudnia a 29 sama konczyla dopiero 20 lat
Teraz szczerze uważam, że tak najlepiej. Wpaść młodo, odchować i układać sobie życie.Moja mama miała 27 lat gdy pierwsze rodziła jak na tamte czasy, bardzo późno, jeszcze chwila i ją dogonię wiekiem. -
ciri22 wrote:Noo 19 grudnia
ja zimowe dziecie jestem
Końcówka to jesyem ja z 30;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Teraz szczerze uważam, że tak najlepiej. Wpaść młodo, odchować i układać sobie życie.Moja mama miała 27 lat gdy pierwsze rodziła jak na tamte czasy, bardzo późno, jeszcze chwila i ją dogonię wiekiem.
A w wieku 27 urodzila ostatnie, mojego brata
Wiec ja dla niej stara jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzialam takie
Wlasnie wybralam wozek po namowie mamy szukajac lekkiego... bo ja mala strasznie jestem... noo i zastanawia sie skad tyle kasy wezme... bo u nas malo popularny ale w rankingach stoi baaardzo wysoko a nie nalezy do tych najdrozszych tylko z tej lepszej polki ale na kupienie uzywanego nie ma szans... ;/
Jeszcze obczaje go w sklepie stacjonarnym i pojade go obmacacWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 20:56
-
moja mama urodzila mnie w wieku 27 lat a siostry oje w wieku 20 i 21 lat. obie moje siostry urodzily pierwsze dziecko w wieku 25. ja juz nie zdarze:/
-
Moja mama też 19, 22 i 33 z najmłodszym
. A ja będę miała prawie 33 rodząc i jest mi z tym dobrze
. Wewnętrznie czuję się na 20 haha
Wiecie co, czuję się taka piękna w tej ciąży i wszyscy mi to powtarzają hehe
Magdziulla, z tym kredytem na mieszkanie niestety mamy przesrane...żeby mieć własne mieszkanie, trzeba "podpisać pakt z diabłem" i płacić odsetek prawie tyle co kredytu. Nam już zostało "tylko" 26 lat do spłaty buhaha
M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciri, u mnie cera idealna, skóra aksamitna, włosy i paznokcie bajka... ale żeby nie było różowo, jak wymioty i mdłości dopadły mnie od 6tc to do 12tc trzymały tak, że cały dzień byłam zmasakrowana, a teraz też mi sie zdarza - od ponad tygodnia mam wieczorem tulenie z klopem, nieraz taki hardcore że mąż sprawdza czy żyję jeszcze w łazience
. Ale do pracy wróciłam, bo do wieczora czuję się ok
, a w domu już świrowałam hehe - wszyscy się dziwią, że chcę pracować, ale co... mam pracę spokojną, bez stresu, mąż mnie wozi
, w pracy klima, wyposażona kuchnia to co sobie żałować będę
-
nick nieaktualny