X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli bedzie dobrze :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah to mnie zaskoczyłaś;) dorobisz, dorobisz się. Ja też na razie trawię kwoty, bo liczyliśmy z mężem, że raty będą jednak niższe. Ciężko się teraz rusza w życie. Pamiętam jak mama mówiła jak to można było kiedyś dom wybudować za pieniądze z wesela, albo dostawało się mieszkania za grosze. A teraz? Kredyt na 30 lat.

Niunqa to bardzo dobra wiadomość!

ciri22 lubi tę wiadomość

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziulla Ciri jest rocznik 90, ja tez, za parenascie dni stuknie mi cwiercwiecze, ja piernicze:D ale leci!

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieci robią dzieci :P

Mi tu zegar biologiczny tyka prawie jak bomba;)

AnnaKliwijska, M@linka lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    magdziulla Ciri jest rocznik 90, ja tez, za parenascie dni stuknie mi cwiercwiecze, ja piernicze:D ale leci!
    A to Wy młode jeszcze, mleko pod nosem macie;);) hehe;);) ja mam akt urodzenia z PRLu;)
    Serio coś mi weszło w pamięć, że Ciri ma 22lata:)
    To Wy jeszcze jak ja jesteście zdrowy rocznik, nieskażony Internetem;);)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 20:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak tak choc ojciec informatyk to wiesz juz tak rozowo nie bylo choc zawsze i tak wolalam latac po podworku :)

Noo ja to w grudniu koncze bo jestem sama koncowka, ale to tez juz zaraz :P Ja to pozno bede rodzic bo moja mam urodzila mnie 19 grudnia a 30 sama konczyla dopiero 20 lat :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 20:42

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...doczytalam;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 20:40

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo 19 grudnia :D ja zimowe dziecie jestem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo tak tak choc ojciec informatyk to wiesz juz tak rozowo nie bylo choc zawsze i tak wolalam latac po podworku :)

Noo ja to w grudniu koncze bo jestem sama koncowka, ale to tez juz zaraz :P Ja to pozno bede rodzic bo moja mam urodzila mnie 19 grudnia a 29 sama konczyla dopiero 20 lat :P

Teraz szczerze uważam, że tak najlepiej. Wpaść młodo, odchować i układać sobie życie.Moja mama miała 27 lat gdy pierwsze rodziła jak na tamte czasy, bardzo późno, jeszcze chwila i ją dogonię wiekiem.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo 19 grudnia :D ja zimowe dziecie jestem :D
    Pisalas ze sama koncowka grudnia

Końcówka to jesyem ja z 30;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Dzieci robią dzieci :P

Mi tu zegar biologiczny tyka prawie jak bomba;)
    Baronowa, a Ty ile masz Staruszko;P;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koncowka roku:P A i sprostowanie moja mama jest tez 30 GRUDNIA:) A moj byly jest 29 grudnia bo tam sie wczesniej walnelam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Teraz szczerze uważam, że tak najlepiej. Wpaść młodo, odchować i układać sobie życie.Moja mama miała 27 lat gdy pierwsze rodziła jak na tamte czasy, bardzo późno, jeszcze chwila i ją dogonię wiekiem.
    Moja nie wpadla bardzo chciala i sie starala :P A w wieku 27 urodzila ostatnie, mojego brata :P Wiec ja dla niej stara jestem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny coś dla Was - świetne:

http://img2.stylowi.pl//images/items/o/201306/stylowi_pl_diy-zrob-to-sam_pomyslodawcypl-serwis-bardziej-kreatywny_8729900.jpg

Teraz ja idę kąpu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzialam takie :D

Wlasnie wybralam wozek po namowie mamy szukajac lekkiego... bo ja mala strasznie jestem... noo i zastanawia sie skad tyle kasy wezme... bo u nas malo popularny ale w rankingach stoi baaardzo wysoko a nie nalezy do tych najdrozszych tylko z tej lepszej polki ale na kupienie uzywanego nie ma szans... ;/

Jeszcze obczaje go w sklepie stacjonarnym i pojade go obmacac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 20:56

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mama urodzila mnie w wieku 27 lat a siostry oje w wieku 20 i 21 lat. obie moje siostry urodzily pierwsze dziecko w wieku 25. ja juz nie zdarze:/

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama też 19, 22 i 33 z najmłodszym ;). A ja będę miała prawie 33 rodząc i jest mi z tym dobrze :D. Wewnętrznie czuję się na 20 haha :D
    Wiecie co, czuję się taka piękna w tej ciąży i wszyscy mi to powtarzają hehe

Magdziulla, z tym kredytem na mieszkanie niestety mamy przesrane...żeby mieć własne mieszkanie, trzeba "podpisać pakt z diabłem" i płacić odsetek prawie tyle co kredytu :/. Nam już zostało "tylko" 26 lat do spłaty buhaha

M@linka lubi tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo a ja wygladam masakrycznie... Naprawde, i wszyscy jak mnie widza to mowia ze wygladam jak smierc, mam mega dolki, podbite oczy i pryszcze wszedzie...

• Iriss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, u mnie cera idealna, skóra aksamitna, włosy i paznokcie bajka... ale żeby nie było różowo, jak wymioty i mdłości dopadły mnie od 6tc to do 12tc trzymały tak, że cały dzień byłam zmasakrowana, a teraz też mi sie zdarza - od ponad tygodnia mam wieczorem tulenie z klopem, nieraz taki hardcore że mąż sprawdza czy żyję jeszcze w łazience ;). Ale do pracy wróciłam, bo do wieczora czuję się ok :D, a w domu już świrowałam hehe - wszyscy się dziwią, że chcę pracować, ale co... mam pracę spokojną, bez stresu, mąż mnie wozi ;D, w pracy klima, wyposażona kuchnia to co sobie żałować będę ;)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo nie mozna miec wszystkiego :P U mnie masakra z cera... naprawde...

‹‹ 463 464 465 466 467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ