Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
oprócz lodów to w sumie niczym się nie wyłamałam, ale waga nie spada, bo zżeram takie ilości owoców, a to jednak cukier, że cieżko żeby coś spadło
ciri22 lubi tę wiadomość
-
ALE! co do nie ciazowych stanow - inofolic zamowiony, w okolicach moich i meza urodzin mam owulacje i 13 wrzesnia rano robie tescior cos tam widze ide na bete ktora odbieram 14go a 15 jestem u endo i jej mowie ze jestem w ciazy i niech mi zwiekszy dawke lekow, ot co! taki mom plan! (mialam tez plan dokonczyc mgr w czerwcu np no ale... )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 18:20
ciri22, Baronowa_83, AnnaKliwijska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:
Ale mam nadzieje ze u Ciebie to nie chorubso. A magdziula moze ci zelazo spadlo bo widze ze dlugo krwawilas?.
zwykle tak to u mnie trwa 3 dni krwawienie, później tak delikatnie, a potem tylko takie ledwo, ledwo plamienie maksymalnie 6-7 dni całość. A to długo?
Bardziej mnie zmartwiło, że podczas @ delikatnie pobolewał mnie lewy jajnik, a jeszcze bardziej martwi mnie to,że pobolewa mnie podczas seksu. Nigdy tak nie miałam.
I już mam mroczne myśli
Wiem, że Wy jesteście otwarte już parę razy miałam się odzywać, ale Wy tu swoje urocze tematy, a ja bym tu Wam miała z jajnika strzelać
Baronowa a ćwiczysz coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 18:50
-
no, arsenal do konca tygodnia powinien dotrzec:
- 30 testow owu plus 5 ciazowych gratis (10ki)
- 10 testow ciazowych 2 gratis (20ml/u)
- 20 saszetek inofolic
oto co dzisiaj zamowilam -
mialam chetke zamowic 50 testow owu, ale nie zakladam ze bedzie mi az tyle potrzebne:p no chyba zeby budowac z nich jakies domki czy cus:D
D-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynoo wiesz u innych to normalne takie 6-7 dni, ale moze mialas jakis bardziej obfity czy cos? Zreszta utrata krwi i upaly to nie jest fajne polaczenie wiec moze to mialo jakos znaczenie?
A co do dlugosci to jak zawsze tak masz to spoko z tego co piszesz to obfite nie jest wiec raczej nie ma sie czym martwic, powyzej tygodnia to juz dlugo...
A wiesz niestety lecz te opisy kojarza mi sie z torbiela albo endomenda... A u Ciebie w koncu wiadomo co i jak? Bo Ty chyba na jakies badania mialas isc w tym kierunku? czy cos popieprzylam? -
nick nieaktualnynoo wiesz u innych to normalne takie 6-7 dni, ale moze mialas jakis bardziej obfity czy cos? Zreszta utrata krwi i upaly to nie jest fajne polaczenie wiec moze to mialo jakos znaczenie?
A co do dlugosci to jak zawsze tak masz to spoko z tego co piszesz to obfite nie jest wiec raczej nie ma sie czym martwic, powyzej tygodnia to juz dlugo...
A wiesz niestety lecz te opisy kojarza mi sie z torbiela albo endomenda... A u Ciebie w koncu wiadomo co i jak? Bo Ty chyba na jakies badania mialas isc w tym kierunku? czy cos popieprzylam? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie, umysł dobrze Ci działa, nie masz ciążowego;) miałam iść, ale daliśmy sobie z mężem jeszcze ten, ostatni mmsc starań, a potem już nieodwołalnie idę, nie będę się łudzić, że wszystko ok. Tylko do innego lekarza.
Też mi ta wizja endo wisi nad głową, pewnie tylko przeciągam wyrok.
-
nick nieaktualnyNoo jak podczas seksu boli jajnik to juz nie dobrze... ;/ ja to sie uczulilam na takie rzeczy jak gdzies wyczytalam ze tabletki anty wlasnie czesto prowadza do endometriozy i potem wszystkie objawy zaczelam analizowac... ;/ Noo ale mysle ze tak jesli sie nie uda idz jak najszybciej nie ma co odkladac... mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ale niech Cie zbada, chyba ze wiesz tak sie tego boisz ze umysl Ci plata figle
A zmieniasz lekarza bo ten zly czy zeby miec diagnoze tez od innego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 19:02
-
nick nieaktualnyKlaudia wow niezła armia, ja kupiłam tylko te owu z Rossmanna gdy były w promocji. A muszę się pochwalić niespodziewaną u mnie cierpliwością, ostatnio wytrzymałam do @ i nie sikałam wcześniej na ciążowe!
Ale w tym mscmsc będę musiała, bo @ nie przyjdzie - tak zakładam:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo jak podczas seksu boli jajnik to juz nie dobrze... ;/ ja to sie uczulilam na takie rzeczy jak gdzies wyczytalam ze tabletki anty wlasnie czesto prowadza do endometriozy i potem wszystkie objawy zaczelam analizowac... ;/ Noo ale mysle ze tak jesli sie nie uda idz jak najszybciej nie ma co odkladac... mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ale niech Cie zbada, chyba ze wiesz tak sie tego boisz ze umysl Ci plata figle
A zmieniasz lekarza bo ten zly czy zeby miec diagnoze tez od innego?