X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja choduje w domu pomidory wiec dzis bedzie pomidor kluska i szpinak i sosik serowy. ale tez mi sie nie chce.

Baronowa a jak dietka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 18:16

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oprócz lodów to w sumie niczym się nie wyłamałam, ale waga nie spada, bo zżeram takie ilości owoców, a to jednak cukier, że cieżko żeby coś spadło ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALE! co do nie ciazowych stanow - inofolic zamowiony, w okolicach moich i meza urodzin mam owulacje i 13 wrzesnia rano robie tescior cos tam widze ide na bete ktora odbieram 14go a 15 jestem u endo i jej mowie ze jestem w ciazy i niech mi zwiekszy dawke lekow, ot co! taki mom plan! (mialam tez plan dokonczyc mgr w czerwcu np no ale... :D)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 18:20

ciri22, Baronowa_83, AnnaKliwijska lubią tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam a tam Baronowa ale mimo wszystko dieta jest a owocow bedzie niedlugo mniej to i zrec bedziesz mniej:P

Klaudia wiesz magisterka tak wazna jak dziecko nie jest wiec sie nie liczy lepiej zeby plan wrzesniowy wyszedl i trzymam kciuki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:

Ale mam nadzieje ze u Ciebie to nie chorubso. A magdziula moze ci zelazo spadlo bo widze ze dlugo krwawilas?.

zwykle tak to u mnie trwa 3 dni krwawienie, później tak delikatnie, a potem tylko takie ledwo, ledwo plamienie maksymalnie 6-7 dni całość. A to długo?

Bardziej mnie zmartwiło, że podczas @ delikatnie pobolewał mnie lewy jajnik, a jeszcze bardziej martwi mnie to,że pobolewa mnie podczas seksu. Nigdy tak nie miałam.
    I już mam mroczne myśli

Wiem, że Wy jesteście otwarte już parę razy miałam się odzywać, ale Wy tu swoje urocze tematy, a ja bym tu Wam miała z jajnika strzelać;)

Baronowa a ćwiczysz coś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 18:50

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, arsenal do konca tygodnia powinien dotrzec:
    - 30 testow owu plus 5 ciazowych gratis (10ki)
    - 10 testow ciazowych 2 gratis (20ml/u)
    - 20 saszetek inofolic
    oto co dzisiaj zamowilam :D

5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mialam chetke zamowic 50 testow owu, ale nie zakladam ze bedzie mi az tyle potrzebne:p no chyba zeby budowac z nich jakies domki czy cus:D

D-dawna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo wiesz u innych to normalne takie 6-7 dni, ale moze mialas jakis bardziej obfity czy cos? Zreszta utrata krwi i upaly to nie jest fajne polaczenie wiec moze to mialo jakos znaczenie?

A co do dlugosci to jak zawsze tak masz to spoko :) z tego co piszesz to obfite nie jest wiec raczej nie ma sie czym martwic, powyzej tygodnia to juz dlugo...

A wiesz niestety lecz te opisy kojarza mi sie z torbiela albo endomenda... :/ A u Ciebie w koncu wiadomo co i jak? Bo Ty chyba na jakies badania mialas isc w tym kierunku? czy cos popieprzylam?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo wiesz u innych to normalne takie 6-7 dni, ale moze mialas jakis bardziej obfity czy cos? Zreszta utrata krwi i upaly to nie jest fajne polaczenie wiec moze to mialo jakos znaczenie?

A co do dlugosci to jak zawsze tak masz to spoko :) z tego co piszesz to obfite nie jest wiec raczej nie ma sie czym martwic, powyzej tygodnia to juz dlugo...

A wiesz niestety lecz te opisy kojarza mi sie z torbiela albo endomenda... :/ A u Ciebie w koncu wiadomo co i jak? Bo Ty chyba na jakies badania mialas isc w tym kierunku? czy cos popieprzylam?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry komp zwariowal i milion wiadomosci mi wyslal ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, umysł dobrze Ci działa, nie masz ciążowego;) miałam iść, ale daliśmy sobie z mężem jeszcze ten, ostatni mmsc starań, a potem już nieodwołalnie idę, nie będę się łudzić, że wszystko ok. Tylko do innego lekarza.
    Też mi ta wizja endo wisi nad głową, pewnie tylko przeciągam wyrok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo jak podczas seksu boli jajnik to juz nie dobrze... ;/ ja to sie uczulilam na takie rzeczy jak gdzies wyczytalam ze tabletki anty wlasnie czesto prowadza do endometriozy i potem wszystkie objawy zaczelam analizowac... ;/ Noo ale mysle ze tak jesli sie nie uda idz jak najszybciej nie ma co odkladac... mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ale niech Cie zbada, chyba ze wiesz tak sie tego boisz ze umysl Ci plata figle :D

A zmieniasz lekarza bo ten zly czy zeby miec diagnoze tez od innego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 19:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia wow niezła armia, ja kupiłam tylko te owu z Rossmanna gdy były w promocji. A muszę się pochwalić niespodziewaną u mnie cierpliwością, ostatnio wytrzymałam do @ i nie sikałam wcześniej na ciążowe!
    Ale w tym mscmsc będę musiała, bo @ nie przyjdzie - tak zakładam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i tego sie trzymajmy Magdziulla

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo jak podczas seksu boli jajnik to juz nie dobrze... ;/ ja to sie uczulilam na takie rzeczy jak gdzies wyczytalam ze tabletki anty wlasnie czesto prowadza do endometriozy i potem wszystkie objawy zaczelam analizowac... ;/ Noo ale mysle ze tak jesli sie nie uda idz jak najszybciej nie ma co odkladac... mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ale niech Cie zbada, chyba ze wiesz tak sie tego boisz ze umysl Ci plata figle :D

A zmieniasz lekarza bo ten zly czy zeby miec diagnoze tez od innego?
    Mój obecny powiedział, że testy zleci po roku nieskutecznych starań, a do tego czasu mamy próbować. Ostatnio wziął mnie za wariatkę, w ładnych słowach powiedział, że panikuję i nawet mnie nie zbadał i ta "porada" bez badania kosztowała mnie 100zł.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie kupuje w sklepach ani aptekach bo sa duzo drozsze a tych z allegro sprobowalam i dzialaja wiec czemu nie:)

‹‹ 461 462 463 464 465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ