X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem wiem ;p ale tak wlasnie chcialam sie podzielic ten cziki tez byl lukaszek chyba i tez pysiaczem (boze kto tak mowi do doroslego faceta-ja tak nowie do swojego jak chce go wkurwic) i tez mial dzicko z poprzedniego zwiazku a o tym ostatnio tamta pisala wiec cos czuje ze to ta sama osoba ;p

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przejmuj się snami Martka - one świadczą tylko o tym, że po prostu jesteś teraz bardziej skupiona na sobie i podświadomość tak odreagowuje. A sny o poronionych dzieciach, zdeformowanych dzieciach i innych nieprzyjemnościach świadczą tylko o tym, że będziesz dobrą mamą i martwisz się o maleństwo :)

7v8rikgni12rlaff.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, jak mi dzisiaj na zamiane gorąco, a po chwili przechodzą mnie dreszcze.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrocilam od mamy, cala liste mam, nie powiem zajelo to troche, ale duzo rad dala i kilku nowych rzeczy sie dowiedzialam na co nie zwracalam wczesniej uwagi :D
    Jutro kosztorys :/

A dzis mnie tak bola kolana na zmiane pogody ze cos czuje ze bezsenna noc bedzie....

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) Zaczelam 6 tydzien ;D Czuje sie doskonale, nic mi nie dolega.

Fiona, Morell - gdzie jestescie?

M@linka lubi tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) jestem ja. Nie mam w zasadzie co pisać więc się nie odzywam.
    Anna a kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?
    wow 6 tydzień? ale leci :)

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10 lipca, ale owulacje dopiero w okolciach 20 dnia cyklu, wiec ustaiwenia mam tak, jakbym miala 14 lipca ostatni okres (bo automat nie bierze pod uwage roznorodnosci cykli ;)).

Malinka, zmieniam od wrzesnia szkole - przechodze z gimnazjum do podstawowki, wiec musze na nowo rozkminic wszystkie lekcje i wczoraj wzielam sei wlasnie za to, co Ci pisalam. Mam caly stół zawalony podrecznikami, planem wynikowym, ksiązkami nauczyciela i w specjalnym zeszycie wymyslam lekcje chociaż na pierwszy tydzień czy 10 dni, zeby potem mieć mniej roboty.

7v8rikgni12rlaff.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh praca praca praca to ostatnie o czym teraz myślę. Podziwiam Twoje chęci :) A skąd masz podręczniki do podstawówki? kupiłaś? czy wypożyczyłaś? Ja byłam w siebie w szkole ale dyro nie wie nic na temat podręczników a nauczyciela jeszcze nie było. Podejdę tam w następnym tygodniu. Ty masz caly etat tak?

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• M@linka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to będzie na początku wielka improwizacja - nim dojdę co do czego. Zamierzam korzystać z gotowych scenariuszy odpowiednio zmodyfikowanych. U mnie sama mlodzież z niepelnosprawnością intelektualną - podstawę realizują, co uważam za "chore" bo niektórzy nawet nie umieją dobrze technicznie czytać (o czytaniu ze zrozumieniem nie wspominając) a pisanie to tylko wyjątki...Więc to jest tak jakby osoby na poziomie I góra II etapu edukacyjnego traktować podsatwą programową etapu IV - MASAKRA.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 09:11

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka, skoro dyrekcja dała Ci te godziny, to widzi Twój potencjał. Na pewno dasz radę i w pazdzierniku już będziesz śmigać ze wszystkim.
    Podręczniki możesz dostać od wydawnictwa, ale wtedy wysyłają je do szkoły, a mi się nie chciało do tej nowej szkoly isc po nie (troche sie jeszcze boje ;p) i kupilam sobie wszystko, co chcialam ze strony wydawnictwa z dostawą do domu. Wolę mieć swoje podręczniki niż wypożyczać, mogę wtedy nanosic notatki, nie boje się,że zniszczę. A na pewnym etapie miałam anwet po dwa komplety (ale jeden odziedziczylam po polonistce, która odchodziła) - jeden w domu do przygotowywania lekcji i drugi w szkole do ich prowadzenia, zebym nie musiała nosić. Z tymże to na początku, bo potem już znasz to wszystk ona pamięć ;)

7v8rikgni12rlaff.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna - jej a ja myślałam, że tylko ja boje się iść do pracy :) Dziękuję za słowa otuchy :)
    Ps. Anna kiedy masz pierwszą wizytę? juz umówiona?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 09:47

AnnaKliwijska lubi tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, ja mam nadzieję, że to taki strach mobilizujący i normalny w przypadku nowej pracy :) Tak, ja na cały etat pracuję. No, a wiadomo, że teraz dodatkowy stresor jak w pazdzierniku zareagują na radosne wieści ;p

7v8rikgni12rlaff.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale masz normalną umowę czy na zastępstwo?

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak MORELKA SIE NIE ODEZWIE TO NORMALNIE NAMIERZE JA I POJADE JEJ W DUPE NAKOPAC!!!! MORELKA!!!!! Odezwij sie co i jak tam....

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ale na czas określony - do końca lutego. Więc muszą mi ją przedłużyć do czasu porodu, a potem dupa, przechodzę na macierzyński od państwa...

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie noo niech ktoras z forumowiczek sie odezwie... Zaczynam sie martwic powaznie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny cykl nic z tego i nie długo pewnie przyjdzie @ ; ( załamka totalna, test negatywny, a termin @ juz jutro ; (

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:18

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna z wielu, doczekasz się i Ty dwóch kresek :)

7v8rikgni12rlaff.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde no ja tez sie martwie o morelke. daj znac!!!

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna z wielu - tulę... wiem, że to nędzne i naiwne pocieszenie -ale dopóki @ nie ma jest nadzieja... ja zawsze łudzę się do samiutkiej @ nawet jak już plamię to i tak się łudzę... niektórym dziewczynom zdarzają się takie niespodzianki, że test negatywny a ciąża jest...więc dlaczego nie mi czy Tobie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:32

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

‹‹ 457 458 459 460 461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ