Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wiem wiem ;p ale tak wlasnie chcialam sie podzielic ten cziki tez byl lukaszek chyba i tez pysiaczem (boze kto tak mowi do doroslego faceta-ja tak nowie do swojego jak chce go wkurwic) i tez mial dzicko z poprzedniego zwiazku a o tym ostatnio tamta pisala wiec cos czuje ze to ta sama osoba ;p
-
Nie przejmuj się snami Martka - one świadczą tylko o tym, że po prostu jesteś teraz bardziej skupiona na sobie i podświadomość tak odreagowuje. A sny o poronionych dzieciach, zdeformowanych dzieciach i innych nieprzyjemnościach świadczą tylko o tym, że będziesz dobrą mamą i martwisz się o maleństwo
-
nick nieaktualnyJa wrocilam od mamy, cala liste mam, nie powiem zajelo to troche, ale duzo rad dala i kilku nowych rzeczy sie dowiedzialam na co nie zwracalam wczesniej uwagi
Jutro kosztorys
A dzis mnie tak bola kolana na zmiane pogody ze cos czuje ze bezsenna noc bedzie.... -
10 lipca, ale owulacje dopiero w okolciach 20 dnia cyklu, wiec ustaiwenia mam tak, jakbym miala 14 lipca ostatni okres (bo automat nie bierze pod uwage roznorodnosci cykli ).
Malinka, zmieniam od wrzesnia szkole - przechodze z gimnazjum do podstawowki, wiec musze na nowo rozkminic wszystkie lekcje i wczoraj wzielam sei wlasnie za to, co Ci pisalam. Mam caly stół zawalony podrecznikami, planem wynikowym, ksiązkami nauczyciela i w specjalnym zeszycie wymyslam lekcje chociaż na pierwszy tydzień czy 10 dni, zeby potem mieć mniej roboty.M@linka lubi tę wiadomość
-
Ehh praca praca praca to ostatnie o czym teraz myślę. Podziwiam Twoje chęci A skąd masz podręczniki do podstawówki? kupiłaś? czy wypożyczyłaś? Ja byłam w siebie w szkole ale dyro nie wie nic na temat podręczników a nauczyciela jeszcze nie było. Podejdę tam w następnym tygodniu. Ty masz caly etat tak?
-
U mnie to będzie na początku wielka improwizacja - nim dojdę co do czego. Zamierzam korzystać z gotowych scenariuszy odpowiednio zmodyfikowanych. U mnie sama mlodzież z niepelnosprawnością intelektualną - podstawę realizują, co uważam za "chore" bo niektórzy nawet nie umieją dobrze technicznie czytać (o czytaniu ze zrozumieniem nie wspominając) a pisanie to tylko wyjątki...Więc to jest tak jakby osoby na poziomie I góra II etapu edukacyjnego traktować podsatwą programową etapu IV - MASAKRA.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 09:11
-
Malinka, skoro dyrekcja dała Ci te godziny, to widzi Twój potencjał. Na pewno dasz radę i w pazdzierniku już będziesz śmigać ze wszystkim.
Podręczniki możesz dostać od wydawnictwa, ale wtedy wysyłają je do szkoły, a mi się nie chciało do tej nowej szkoly isc po nie (troche sie jeszcze boje ;p) i kupilam sobie wszystko, co chcialam ze strony wydawnictwa z dostawą do domu. Wolę mieć swoje podręczniki niż wypożyczać, mogę wtedy nanosic notatki, nie boje się,że zniszczę. A na pewnym etapie miałam anwet po dwa komplety (ale jeden odziedziczylam po polonistce, która odchodziła) - jeden w domu do przygotowywania lekcji i drugi w szkole do ich prowadzenia, zebym nie musiała nosić. Z tymże to na początku, bo potem już znasz to wszystk ona pamięćM@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jedna z wielu - tulę... wiem, że to nędzne i naiwne pocieszenie -ale dopóki @ nie ma jest nadzieja... ja zawsze łudzę się do samiutkiej @ nawet jak już plamię to i tak się łudzę... niektórym dziewczynom zdarzają się takie niespodzianki, że test negatywny a ciąża jest...więc dlaczego nie mi czy Tobie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:32