Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa sama mysl mnie mdli
A dzis seksik bez plamien czyli to mogl byc przypadek i raczej z nadzerka nie zwiazane
Choc sie martwie zmiejszeniem objetosci brzucha... noo wiadomo jak nie jedno to drugie, poki ruchow nie ma czlowiek sie zastanawia czy ten brzac tam siedzi i sie rozwija... -
nick nieaktualnyJedna z wielu .... wrote:Każdy mówił właśnie ze chłopiec bo do końca ciąży tak było a tu bach i dziewczynka nawet mi mówili że powinnam lekarza zmienić ze się nie zna hahaha
ciri22 a co do testu to nie wiem jakby wtedy było przed bo nie robiłam dopiero po terminie. -
nick nieaktualnyPomyśl o czasach, kiedy nie było testów i bety
Dopóki się dziecko nie ruszało, to nikt nic nie wiedział, ewentualnie lekarz po zatrzymaniu miesiączki i rozpulchnieniu szyjki mógł coś wstępnie orzec, a i wtedy mówił "ale się nie nastawiać i nie przywiązywać".
Moja mama opowiadała, że okres nie przyszedł, uznała, że jest w ciąży i tyle. Wyobrażacie sobie teraz tak ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJedna z wielu, inna znajoma tak samo Syn - cienie pod oczami, trądzik, ciastka i Coca Cola, córka - promienna, pachnąca, tony mięcha i lipton IceTea
Jest jeszcze sposób na pępek! Mój gin mi o nim powiedział... że jak pępek wypukły, to chłopak, a jak wklęsły, to dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 11:20
-
nick nieaktualnyNie Choc tez ostatnio taka ksiazke czytalam gdzie wlasnie na roli to baby pracowaly az do 6 miesiaca gdzie akuszerka przychodzila i mowila tak to nie wzdecia jest pani w ciazy bo juz bylo ruchy bardzo dobrze czuc A teraz?
czlowiek od usg do usg martwi sie czy wszystko jest ok, do tego czy brzuch dobrze rosnie, czy nie za maly, czy ta plamka to na pewno wszystko ok, a potem jeszcze kupuje urzadzenia do sluchania serducha zeby w domu moc monitorowac dzieciaczka i sie uspokoic, ale to tez wina internetu i dostepu do "wiedzy". Czlowiek nieswiadomy jest szczesliwszy bo sie tak nie martwi. A tak to tylko a bo ta poronila a ta brak objawow i poronila, a wedlug ksiazek to powinny takie a takie byc objawy... I mozg puchnie i potem sie czlowiek budzi w nocy bo mu sie snilo ze poronil badz od 3 tygodni nosi martwa ciaze.. Wez tu nie zwariuj... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:a potem jeszcze kupuje urzadzenia do sluchania serducha zeby w domu moc monitorowac dzieciaczka i sie uspokoic
To pewnie te same, które kupują czujnik oddechu zapinane na body i elektroniczną nianię, choć dziecko śpi dwa metry od nich.
I podgrzewacz do chusteczek nawilżanych
Jasne, że sobie nie można olać, w sensie chlać, narkotyzować się, nie brać witamin, nie chodzić do lekarza. Ale nie można też przesadzać w drugą stronę, bo jeszcze się człowiek znajdzie na oddziale dla uśmiechniętych ludzi -
nick nieaktualnyJedna z wielu .... wrote:Ciri22 a jeszcze co do cery to tez przewiduje płeć ? Nie słyszałam, a więc i to obale bo cała ciąże miałam czystą cerę
-
nick nieaktualnyD-dawna wrote:Powiedz, że żartujesz... błagam Są takie osoby?
To pewnie te same, które kupują czujnik oddechu zapinane na body i elektroniczną nianię, choć dziecko śpi dwa metry od nich.
I podgrzewacz do chusteczek nawilżanych
Jasne, że sobie nie można olać, w sensie chlać, narkotyzować się, nie brać witamin, nie chodzić do lekarza. Ale nie można też przesadzać w drugą stronę, bo jeszcze się człowiek znajdzie na oddziale dla uśmiechniętych ludzi
Ej jakie podgrzewacze? Ja chce!!! (dobra jaja sobie robie) -
nick nieaktualnyJedna z wielu .... wrote:No to w takim razie chyba raczej "pępek prawdę Ci powie" bo ja nie miałam na wierzchu tylko normalny czyli się zgadza to jedno
Jedna z wielu .... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mysle ze chyba przed weselami Bo jednak naa weselu mozesz zaoszczedzic albo go nie miec, a na wytesknionych i wychuchanych dzieciach juz wiecej osob nie oszczedza, szczegolnie ze jednak coraz wiecej osob latami sie stara o dziecko i zwykle ma takie podejscie ze jak o jedno tyle lat sie starala to o kolejnego nie bedzie albo znow trzeba tyle czekac wiec wydaje majatek na te dziecko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny