Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa pewno jak zajdziesz mowie Ci znajomej testy nie wychodzily 3 tygodnie rxygala w domu i dopiero w 8t powiedziala ze byla u lekarza i potwierdzil ciaze, a umierala w domu do 5 miesiaca a w 5 miala slub wiec ogolnie byl hardcore
A potem sie dowiedziala ze to przez tarczyce tak przechodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 21:13
-
Widzę ze padł temat cLO, ja zaszłam w 4 cyklu. Mój lekarz mówił ze przez 6 mcy można stosować. Miałam pełen monitoring cyklu,plus pregnyl na pęknięcie żeby torbieli nie wyhodowac. Bałam się o endometrium ale mój lekarz mówił ze cLO sporadycznie na efekt uboczny w postaci cienkiego endo.
-
nick nieaktualnyEj wsadziłam se palucha i dalej jest mega rozciągliwy. Co prawda pewnie zmieszany po wczorajszym (no właśnie jak wstawiacie znaczek serduszka?) ale to jest śluz. Kurczę już nie wiem czemu wierzyć czy śluzowi czy testowi i totalnie nie tej dacie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny55monika5 wrote:Ja ostatnio miałam owulacje w 11 dc, w prawdzie po stymulacji, ale nigdy wcześniej nie była tak szybko. Spróbować nie zaszkodzi:)
Czy mogę mieć do Was mało estetyczne pytanie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiec tak zawsze wyplywa ja mam wycwiczone miesnie kegla to sciskam je i ide do lazienki i tam wydalam
i teraz sa dwie szkoly, jedna zeby polezec, druga zeby wydalic ze by stare plemniki i wydalic i zeby nie zalepialy tam w srodku, nie utrudnialy tym silniejszym dotarcia do jajeczka
Ja zawsze po seksie lezalam z 15 minut albo szlam spac a zaszlam gdy seks byl rano i zaraz do lazienki i pod prysznic bo do pracy sie spieszylam, wiec na to nie ma jakiegos zlotego srodka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ze mnie prawie nigdy nie wyplywa. Ewentualnie po jakims czasie, jak np. pochodze. Choc my tez miewamy takie zrywy,ze sie kochamy duzo razy pod rzad, no to wtedy to juz prawie w ogole nic.
W tym cyklu lezalam po prawie kazdym kochaniu sie. Ale tez pewnie reguły nie ma. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem. Domyslam sie ale troszke by mogly jednak urosnac ;p
Ale powiem wam ze poniewaz teraz siedze w domu wiejszosc dnia chodze bez gaci (za rada mamy by unikac podraznien i infekcji) i jest o wiele lepiej. Gumki w gaciach mi sie nie wrzunaja i chyba mialam jakies podraznienie lub infekcje zniklo szybko samo... Ale teraz chyba to sie skonczy bo coraz wiecej mam sluzu... A mialam zero... Total zero... -
Magdziulla, ja też 15 minut po sobie leżałam i szłam się myć, żadnych świec i tego typu spraw nie praktykowałam
Ciri, ja teraz śluzu mam duuużo, jak mam okazję to w domku tez bez gatek ale ciężko..
Pisałyście o wymiotach, u mnie od 6tc do 12tc i poprzedni tydzień cały (wieczory)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 07:31