X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze nie mam pomyslu juz co jesc... Te sniadania to dla mnie katusze...

Ale moj G naprawil kompa wiec zamierzam skonczyc wiedzmina. Czas bedzie szybciej lecial ;p

• Iriss Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Powiem wam ze nie mam pomyslu juz co jesc... Te sniadania to dla mnie katusze...

Ale moj G naprawil kompa wiec zamierzam skonczyc wiedzmina. Czas bedzie szybciej lecial ;p

Znam to i współczuję, u mnie było ciężko z jedzeniem (wszystko na siłę wręcz) do tego 12-13tc później jakoś z dnia na dzień odżyłam ;) i zaczęłam na nowo zajadać owsiankę, owoce i surowe warzywa, nawet jajecznicę zjadłam, a wczesniej to bleee.
    Ale od początku mam odrzut do drobiu :P, mięso jak już jem (tez rzadko) to wołowe albo wieprzowe ;)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja sniadanie jem kolo 11 dopiero czasem zdarza sie wczesniej i to tylko na sile...bo ani glodna nie jestem ani ochoty nie mam...

Potem do 18 nic. Naprawde nic bo co zjem to rzygam... Nawet woda i potem obiado kolacje... Ja jakos na mieso tez nie mam ochoty ale teraz tez tak mysle ze drob rzeczywiscie najgorzej wchodzi...

• Iriss Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wcześniej właśnie na siłę, ale jak apetyt wrócił, to wróciłam do jedzenia co 2-3h :) i zaczynam o 5:30 śniadaniem ;P,a w dni wolne o 8:00 już mam zasysanie ;)
    Wodę też na siłę piłam, aż miałam obawy czy nie za mało płynów dostarczam, ale jest ok na szczęście :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja schudlam bardzo ale lekarz mowi ze nie mam sie czym martwic skoro mam nadwage to ladnie wyjada z moich rezerw, wyniki badan tez dobre wyszly wiec tez jakos sie nie stresuje, bardziej to jest upierdliwe i meczace....

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Wlasnie odkrylam,ze mam komentarze pod aktualnym wykresem i Alicjaaa prosi o kontkat na priv. Jak to się robi, bo przyznam, ze nie umiem :)
    ALicja, czytasz to? To odezwij się pierwszA:)

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz ja zaprosic do znajomych, jesli masz ja w przyjaciolkach to wchodzisz w wiadomosci, napisz nowa czy cos takiego i wpisujesz nick przyjaciolki :)

• Iriss Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, mi niedawno waga ruszyła, wstępnie było -1kg, teraz jest +1kg, czyli wyrównałam :), ale brzuszek mam malutki w porównaniu do dziewczyn w tym samym okresie ciąży :P

Anna Kliwijska, żeby napisać priv, musisz chyba dodać ta osobę do przyjaciółek? ona akceptuje i możecie pisać. chyba, że wysłała Ci już zaproszenei (zobacz tam gdzie masz wiadomości, są powiadomienia itp) jak zaprosiła, to zaakceptuj i pisz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 11:42

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladalam wczoraj wieczorem "Dziewięć miesiecy" nigdy wczesniej nie widzialam tej starej komedii i powiem wam ze siedzialam i ryczalam raz ze smiechu raz ze wzruszenia :) naprawde na moj stan jest byla fajna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja mam taki:

c7afeabb2e1aa35fmed.jpg

to wczorajsze zdjecie a w pamietniku mam z kazdego tygodnia.
    Mam wrazenie ze jest mniejszy z tygodnia na tydzien ale ze jest bardziej napiety...

• Iriss Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ładny brzuszek:)

Mi wczoraj lekarz pokazywał gdzie w tej chwili jest macica: po środku między pępkiem a wzgórkiem ;) i pokazywał miejsce gdzie maluszek jest i potwierdziło się, że to co czułam wcześniej to dziecko :) i mówił, że w ciągu 2 tyg.. się rozkręci ;D

Ja wczoraj się wzruszyłam niesamowicie bo zapodałam na YT pisoenkę Krystyna Prońko - Tam było Ci najlepiej ;)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha:) noo moja mama tez mowi ze max miesiac i powinnam zaczac czuc malucha, po tym usg to najbardziej wyczekiwana rzecz :)

Noo ja widze wlasnie ze brzuszek sie zaokragla nizej tam nad majtkami mniej wiecej a na gorze gdzie wczesniej mialam bęben zwiazany z woda ktora w poczatkach ciazy zatrzymywalam zaczyna spadac.

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buheuhaueau, dopiero teraz przejrzalam te opcje. Dodalam też kilka osób do przyjaciółek, nie widziałam takiej opcji ;)

Dziewczyny, to ja wczoraj, jak mi wydęło brzuch miałam większy niż Wy w bardziej zaawansowanej ciąży. Ale tak chyba na początku jest.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest, zobacz sobie moj pamietnik ze brzuchol w pewnym momencie mialam tak ze byl o wiele wiekszy niz teraz. mozesz sobie zobaczyc jak z tygodnia na tydzien inaczej wygladal. i potem nagle moim zdaniem zmalal.

https://bellybestfriend.pl/pamietnik/dziecko-bez-seksu,1938.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 08:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to tak wywalilo mimo ze zawsze moglam sie chwalic plaskim brzuszkiem, cala tylam a brzuch decha...
    Ale Ty masz bardzo umiesniony brzuch wiec u Ciebie miesnie go trzymaly na miejscu :P

Pozniej sprawdzimy jesli bedzie u mnie dziewczynka czy rzeczywiście ksztalt czy wysokosc brzucha mozna jakos porownac z plcia :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 09:04

• Iriss Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie myślę, że chyba ćwiczenia wcześniejsze wpływają na to, że inaczej mi brzuszek rośnie. Zresztą mam nawyk chodzenia z napiętym brzuchem i wiecie jak ciężko mi się odzwyczaić? ;D jak puszczam to mam takie głupie uczucie hahaha

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem bo przez wiele lat tez tak chodzilam szczegolnie jak tanczylam :P

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tanczylas? ;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tance irlandzkie i cwiczylam karate :P Potem klasa aktorska i tam taniec klasyczny i nowoczesny mialam obowiazkowy w ramach zajec licealnych :P

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jest, zobacz sobie moj pamietnik ze brzuchol w pewnym momencie mialam tak ze byl o wiele wiekszy niz teraz. mozesz sobie zobaczyc jak z tygodnia na tydzien inaczej wygladal. i potem nagle moim zdaniem zmalal.

https://bellybestfriend.pl/pamietnik/dziecko-bez-seksu,1938.html

ciri Ty mialas tak jak ja, wywalilo mnie bardzo nhajpierw a tro chyba jakies wzdecia musialy byc czy cos bo pozniej mi zmalal ten brzuch...

bylam wczoraj na tych zajeciach , mozna powiedziec, ze indywidualne bo akurat bylam tylko ja :D opowiadala mi o zywnosci o ciazy odpowiadala na pytania itd, kolejne mam w srode na 15 ikde z moim zeby tez sluchal :D a pozniej mowila ze sie przyda na zajecich na sali :P

ale mialam wczoraj pietra po igraszkach takie skurcze mnie lapaly... wzielam no spe i magnez i lezalam i ciagle czulam ze sie stawia... myslalam, ze na IP bede musiala jechac ale rano bylo ok teraz tez nie czuje zeby sie stawiala , ale z konczeniem w srodku chyba juz konczymy zeby nie prowokowac bo cos tkliwa w tej ciazy mam ta macice....:(

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
‹‹ 477 478 479 480 481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ