Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Powiem wam ze nie mam pomyslu juz co jesc... Te sniadania to dla mnie katusze...
Ale moj G naprawil kompa wiec zamierzam skonczyc wiedzmina. Czas bedzie szybciej lecial ;p
Znam to i współczuję, u mnie było ciężko z jedzeniem (wszystko na siłę wręcz) do tego 12-13tc później jakoś z dnia na dzień odżyłam i zaczęłam na nowo zajadać owsiankę, owoce i surowe warzywa, nawet jajecznicę zjadłam, a wczesniej to bleee.
Ale od początku mam odrzut do drobiu , mięso jak już jem (tez rzadko) to wołowe albo wieprzowe -
nick nieaktualnyNoo ja sniadanie jem kolo 11 dopiero czasem zdarza sie wczesniej i to tylko na sile...bo ani glodna nie jestem ani ochoty nie mam...
Potem do 18 nic. Naprawde nic bo co zjem to rzygam... Nawet woda i potem obiado kolacje... Ja jakos na mieso tez nie mam ochoty ale teraz tez tak mysle ze drob rzeczywiscie najgorzej wchodzi... -
Ja wcześniej właśnie na siłę, ale jak apetyt wrócił, to wróciłam do jedzenia co 2-3h i zaczynam o 5:30 śniadaniem ;P,a w dni wolne o 8:00 już mam zasysanie
Wodę też na siłę piłam, aż miałam obawy czy nie za mało płynów dostarczam, ale jest ok na szczęście -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri, mi niedawno waga ruszyła, wstępnie było -1kg, teraz jest +1kg, czyli wyrównałam , ale brzuszek mam malutki w porównaniu do dziewczyn w tym samym okresie ciąży
Anna Kliwijska, żeby napisać priv, musisz chyba dodać ta osobę do przyjaciółek? ona akceptuje i możecie pisać. chyba, że wysłała Ci już zaproszenei (zobacz tam gdzie masz wiadomości, są powiadomienia itp) jak zaprosiła, to zaakceptuj i piszWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 11:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri, ładny brzuszek:)
Mi wczoraj lekarz pokazywał gdzie w tej chwili jest macica: po środku między pępkiem a wzgórkiem i pokazywał miejsce gdzie maluszek jest i potwierdziło się, że to co czułam wcześniej to dziecko i mówił, że w ciągu 2 tyg.. się rozkręci
Ja wczoraj się wzruszyłam niesamowicie bo zapodałam na YT pisoenkę Krystyna Prońko - Tam było Ci najlepiej -
nick nieaktualnyhaha:) noo moja mama tez mowi ze max miesiac i powinnam zaczac czuc malucha, po tym usg to najbardziej wyczekiwana rzecz
Noo ja widze wlasnie ze brzuszek sie zaokragla nizej tam nad majtkami mniej wiecej a na gorze gdzie wczesniej mialam bęben zwiazany z woda ktora w poczatkach ciazy zatrzymywalam zaczyna spadac. -
Buheuhaueau, dopiero teraz przejrzalam te opcje. Dodalam też kilka osób do przyjaciółek, nie widziałam takiej opcji
Dziewczyny, to ja wczoraj, jak mi wydęło brzuch miałam większy niż Wy w bardziej zaawansowanej ciąży. Ale tak chyba na początku jest. -
nick nieaktualnyJest, zobacz sobie moj pamietnik ze brzuchol w pewnym momencie mialam tak ze byl o wiele wiekszy niz teraz. mozesz sobie zobaczyc jak z tygodnia na tydzien inaczej wygladal. i potem nagle moim zdaniem zmalal.
https://bellybestfriend.pl/pamietnik/dziecko-bez-seksu,1938.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 08:59
-
nick nieaktualnyMnie to tak wywalilo mimo ze zawsze moglam sie chwalic plaskim brzuszkiem, cala tylam a brzuch decha...
Ale Ty masz bardzo umiesniony brzuch wiec u Ciebie miesnie go trzymaly na miejscu
Pozniej sprawdzimy jesli bedzie u mnie dziewczynka czy rzeczywiście ksztalt czy wysokosc brzucha mozna jakos porownac z plcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 09:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Jest, zobacz sobie moj pamietnik ze brzuchol w pewnym momencie mialam tak ze byl o wiele wiekszy niz teraz. mozesz sobie zobaczyc jak z tygodnia na tydzien inaczej wygladal. i potem nagle moim zdaniem zmalal.
https://bellybestfriend.pl/pamietnik/dziecko-bez-seksu,1938.html
ciri Ty mialas tak jak ja, wywalilo mnie bardzo nhajpierw a tro chyba jakies wzdecia musialy byc czy cos bo pozniej mi zmalal ten brzuch...
bylam wczoraj na tych zajeciach , mozna powiedziec, ze indywidualne bo akurat bylam tylko ja opowiadala mi o zywnosci o ciazy odpowiadala na pytania itd, kolejne mam w srode na 15 ikde z moim zeby tez sluchal a pozniej mowila ze sie przyda na zajecich na sali
ale mialam wczoraj pietra po igraszkach takie skurcze mnie lapaly... wzielam no spe i magnez i lezalam i ciagle czulam ze sie stawia... myslalam, ze na IP bede musiala jechac ale rano bylo ok teraz tez nie czuje zeby sie stawiala , ale z konczeniem w srodku chyba juz konczymy zeby nie prowokowac bo cos tkliwa w tej ciazy mam ta macice....