Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzegiełyście dziś, ja siedzę w pracy a Wy tu walicie takie ciekawe tematy!
My mamy imiona dawno wybrane "po kimś" Karinka i Maksym.
Fionka myślę, że usuną to co trzeba i będziesz na "czysto".
a na usg szukali pod tym kontem czy przy zwykłym usg wyszło? Pytam, bo mi lekarz powiedział przy badaniu, że podejrzewa, ale w usg inny lekarz nie cwiedząc o podejrzeniu nic nie widział.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 19:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikt jakoś szczególnie bliski, ale imiona mi się bardzo podobają, Maksym to był mój pradziadek, a imię Karina spodobało mi się dzięki kobiecie,która pokazywała nam Rzym gdy byliśmy w podróży poślubnej i bardzo ją polubiliśmy. Już mi się zakorzeniły te imiona w ggłowie i pewnie tak zostanie. O ile w końcu w tę ciążę zajdę
-
nick nieaktualnyChyba ze sie urodzi i stwierdzisz to nie Maksym! To Mateusz
Choc mnie sie wydaje ze jak ktos ma wybrane imie i od poznania plci tak mowi do dziecka to ono sie do niego przyzwyczaja choc tez jest opcja ze podobno to dziecko wybiera sobie imie.
A ja wam powiem ze przyszly mi spodnie ciazowe i sa 10x na mnie za duze tak schudlam ostatnio ze rozmiar okazal sie za duzy a do tego jeszcze gumka miala byc krotka a tu na caly brzuch -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZapewniam Cię, że urośniesz:)
Odbieramy teściową z wakacji:)
Dziwny mam ten cykl, dziś już nie mam śluzu, zrobiłam test owu i o ile jest od wczorajszego ciemniejsza to odrobinę.
Ciri pisałaś, że ten tydzień masz najgorszy, dlaczego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 20:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla, najgorszy bo mdleje, rzygam po wszystkim, krew z nosa leci i mam wrazenie ze to sie poglebia, w pon-wt mdlalam i krew z nosa a od srody mdlosci, wczoraj i dzis wymioty i to do tego stopnia ze wymiotuje po wodzie... sniadan nie chce jesc bo mdlosci sie poglebiaja. od godziny 18 jestem co w stanie utrzymac w żołądku.
-
nick nieaktualnyOj to niedobrze, ale chyba tak się zdarza. Moja znajoma przy pierwszej dwójce mogła szaleć całą ciążę i przy przy trzecim do połowy ciąży tylko trasa łóżko-łazienka nic innego nie była w stanie zrobić.
Ale mam nadzieję, że Tobie zaraz przejdzie. Podobno cukierki z imbirem pomagają, ale nie znam się. -
nick nieaktualnyJa mam cukierki z imbirem i do tej pory pogaly na te rzadkie mdlosci i chorobe lokomocyjna a teraz nie, wiesz najdziwniejsze ze przy upalach lepiej sie czulam niz teraz ale moze to kumulacja na koniec pierwszego trymestru choc jesli sie nie myle to najgorzej jest w 10 tygodniu a ten mam za soba...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny