X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    ALe tak naprawde zabieg wskaze co i tak tak?

Iriss: EWA <3 moja babcia mega imie dla wspanialej kobiety :)

To tak jak Ja :D hehehh

Mi się strasznie podoba Hania. I w głowie mi jakoś tak zostało - Martyna. (miałam w pracy byłej taką koleżankę, strasznie była wredna). Dla chłopca mi się Damian podoba.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania dobrze mi sie ni kojarzy :P Ale imie samo w sumie ladne :D

Niunqa to po prostu ta mega energia od Ciebie leci :D Ewy sa super :) Po Liwi to bylo drugie imie dla dziewczynki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja zazwyczaj byłam pozytywna :D Muszę zmienić ten avatar bo mnie irytuje.
    Grrr...

Fiona, przynajmniej robisz wszystko co można żeby być zdrową przede wszystkim, więc to nie jest stracony czas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 14:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa szczerze? ZMieniaj bo mi do Ciebie nie pasuje ten avatarek :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co Ci pasuje? ;) bo nie mam pomysłu :>

• Iriss Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w głowie od samego początku Natalia chodzi po głowie, ale mówię zobaczymy jaki charakterek wykaże hihi, no i kim będzie ;). Jedna Natalia jest blisko w rodzinie, dlatego mam dylemat. U nas najlepiej imiona bez "r" bo mamy taki piękny akcent i wymawiamy takie "tylne r", niektórzy się śmieją że francuskie "r" ;), śmiałam się że weźmiemy Barbara... + nasze nazwisko to byśmy się w urzędach umęczyli ;D

ciri22 lubi tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my chcemy Mirę.

A jakby byl chłopak to sie pozabijamy

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    A co Ci pasuje? ;) bo nie mam pomysłu :>
    cos zdecydowanie kolrowego nawet plama z duza iloscia koloru a nie taka czern i zielen, za malo zycia mi w tym :D Noo i juz do tego Twojego zywego fioletu sie przyzwyczailam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    Mi w głowie od samego początku Natalia chodzi po głowie, ale mówię zobaczymy jaki charakterek wykaże hihi, no i kim będzie ;). Jedna Natalia jest blisko w rodzinie, dlatego mam dylemat. U nas najlepiej imiona bez "r" bo mamy taki piękny akcent i wymawiamy takie "tylne r", niektórzy się śmieją że francuskie "r" ;), śmiałam się że weźmiemy Barbara... + nasze nazwisko to byśmy się w urzędach umęczyli ;D
    Noo mnie Natalia w ogole, ja mam na szczescie latwe nazwiako ale moj G.... o masakra.. wszyscy przekrecaja :P bedzie ciekawie, a jak Liwia to stawiam ze kazdy bedzie chcial jej wpisywac Oliwia lub Lidia :P

MNie sie Adam podoba ale moj dwuletni kuzyn ma tak na imie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 14:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    A my chcemy Mirę.

Ale co? Zupelnie skrajne macie pomysly?

• Fiona88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Się wtrącę Fiona, jesli masz mieć zabieg (domyślam sie ze laparoskopię zwiadowczą) domagaj sie drożności jajowodów i żelu antyzrostowego.

I życzę Ci z całego serca żeby to nie była endomenda!

Morisku HSG mialam juz robione i wszystko w tym temacie ok. Bede mialam histeroskopie zwiadowcza. Na USG widac zmiane (a wlasciwie bardzo mala zmianke) na tylnej scianie macicy i chca to usunac, a przy okazji zobaczyc czy jeszcze czegos nie trzeba naprawic.

Z jednej strony sie "ciesze", ze postawili taka diagnoze, bo moglam leczyc PCO nie wiadomo ile, a i tak nie zachodzic w ciaze, a z drugiej strony endometrioza mnie przeraza :(

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • Iriss Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    A my chcemy Mirę.

e tam pozabijacie, nie wiesz ... mężczyzna jest jak ciasto, aby było dobre musimy ugniatać po woli po woli, ale czasami trzeba mocniej przydusić (drożdżowe to i nawet je*nąć o blat), aby było idealne :D. także da się urobić po woli i delikatnie hehe - taką mądrość mi kiedyś zaserwowała ciotka ;) i do dziś się śmieję ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo od razu lepiej :D

ciri22, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż chce Stasia a ja Zbysia a wspolej opcji nie ma ;).

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss padlam :D Ale troche to prawda, moj jest cudowny ale co do przeprowadzki musze go powoli ugniatac i walkowac jak ciasto francuskie :P

Niunqa od razu lepiej :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Mój mąż chce Stasia a ja Zbysia a wspolej opcji nie ma ;).
    A jak z bratem by to wspolgralo? Bo ja jeszcze zawsze patrze jak raze jak bedziesz wolac jak brzmi :D Np uparlam sie na Liwie i "normalne" imie mi do chlopaka juz nie pasuje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona a poza usunieciem cos ma na celu ten zabieg? Bo ja w ogole nie znam sie na nich... on cos wskaze? Stopien, leczenie czy cos?

Bo mam nadzieje ze po zabiegu okaze sie ze to jednak nic groznego :D

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mężczyzna jest jak ciasto, aby było dobre musimy ugniatać po woli po woli, ale czasami trzeba mocniej przydusić (drożdżowe to i nawet je*nąć o blat), aby było idealne

padlam i nie wstaje:D

ciri22 lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Klaudia N. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od zawsze chcialam Patryka i Emilkę :)

ciri22 lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Iriss Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Iriss padlam :D Ale troche to prawda, moj jest cudowny ale co do przeprowadzki musze go powoli ugniatac i walkowac jak ciasto francuskie :P

Niunqa od razu lepiej :D

Za każdym razem sobie to przypominam, że czasami lepiej nie robić fochów i na siłę stawiać na swoim, tylko po woli... ;). Mój też jest cudowny, a od prenatalnych widzę w nim takie zaangażowanie :D, planuje co trzeba w domu ogarnąć (jakieś usterki itp), i pół nocy raz myślał nad tym jak przemeblujemy sypialnie :D, ale to fajne uczucie:)

h84fe6ydttjiala2.png
‹‹ 473 474 475 476 477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ