Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:ALe tak naprawde zabieg wskaze co i tak tak?
Iriss: EWA moja babcia mega imie dla wspanialej kobiety
To tak jak Ja hehehh
Mi się strasznie podoba Hania. I w głowie mi jakoś tak zostało - Martyna. (miałam w pracy byłej taką koleżankę, strasznie była wredna). Dla chłopca mi się Damian podoba. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja zazwyczaj byłam pozytywna Muszę zmienić ten avatar bo mnie irytuje.
Grrr...
Fiona, przynajmniej robisz wszystko co można żeby być zdrową przede wszystkim, więc to nie jest stracony czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 14:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi w głowie od samego początku Natalia chodzi po głowie, ale mówię zobaczymy jaki charakterek wykaże hihi, no i kim będzie . Jedna Natalia jest blisko w rodzinie, dlatego mam dylemat. U nas najlepiej imiona bez "r" bo mamy taki piękny akcent i wymawiamy takie "tylne r", niektórzy się śmieją że francuskie "r" , śmiałam się że weźmiemy Barbara... + nasze nazwisko to byśmy się w urzędach umęczyli
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIriss wrote:Mi w głowie od samego początku Natalia chodzi po głowie, ale mówię zobaczymy jaki charakterek wykaże hihi, no i kim będzie . Jedna Natalia jest blisko w rodzinie, dlatego mam dylemat. U nas najlepiej imiona bez "r" bo mamy taki piękny akcent i wymawiamy takie "tylne r", niektórzy się śmieją że francuskie "r" , śmiałam się że weźmiemy Barbara... + nasze nazwisko to byśmy się w urzędach umęczyli
MNie sie Adam podoba ale moj dwuletni kuzyn ma tak na imieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 14:47
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Się wtrącę Fiona, jesli masz mieć zabieg (domyślam sie ze laparoskopię zwiadowczą) domagaj sie drożności jajowodów i żelu antyzrostowego.
I życzę Ci z całego serca żeby to nie była endomenda!
Morisku HSG mialam juz robione i wszystko w tym temacie ok. Bede mialam histeroskopie zwiadowcza. Na USG widac zmiane (a wlasciwie bardzo mala zmianke) na tylnej scianie macicy i chca to usunac, a przy okazji zobaczyc czy jeszcze czegos nie trzeba naprawic.
Z jednej strony sie "ciesze", ze postawili taka diagnoze, bo moglam leczyc PCO nie wiadomo ile, a i tak nie zachodzic w ciaze, a z drugiej strony endometrioza mnie przeraza[/url] -
Baronowa_83 wrote:A my chcemy Mirę.
A jakby byl chłopak to sie pozabijamy
e tam pozabijacie, nie wiesz ... mężczyzna jest jak ciasto, aby było dobre musimy ugniatać po woli po woli, ale czasami trzeba mocniej przydusić (drożdżowe to i nawet je*nąć o blat), aby było idealne . także da się urobić po woli i delikatnie hehe - taką mądrość mi kiedyś zaserwowała ciotka i do dziś się śmiejęciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Mój mąż chce Stasia a ja Zbysia a wspolej opcji nie ma .
-
nick nieaktualny
-
mężczyzna jest jak ciasto, aby było dobre musimy ugniatać po woli po woli, ale czasami trzeba mocniej przydusić (drożdżowe to i nawet je*nąć o blat), aby było idealne
padlam i nie wstaje:Dciri22 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Iriss padlam Ale troche to prawda, moj jest cudowny ale co do przeprowadzki musze go powoli ugniatac i walkowac jak ciasto francuskie
Niunqa od razu lepiej
Za każdym razem sobie to przypominam, że czasami lepiej nie robić fochów i na siłę stawiać na swoim, tylko po woli... . Mój też jest cudowny, a od prenatalnych widzę w nim takie zaangażowanie , planuje co trzeba w domu ogarnąć (jakieś usterki itp), i pół nocy raz myślał nad tym jak przemeblujemy sypialnie , ale to fajne uczucie:)