Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak na razie mam wszystko w excelu więc kopiować mi się nie chce
Ojj jak bardzo pragnę dziś na wizycie się coś dowiedzieć. Ale jak się nie dowiem to spoko, płeć nie jest najważniejsza
. Ale już bym chciała zaszaleć z zakupami hihi, może w róż czy niebieski sam nie będę ubierać, ale jakieś słodkie pajacyki dla dziewczynki lub chłopca na pewno kupię
, a większość to neutralne
-
Tak, tak, tak
Jestem z tych co będą dziewczynkę stroić, ale bez przesady
Już pajacyki takie z falbankami widziałam, no bajka
Ale zobaczymy kim jest lokator, na prenatalnych lekarz zarzucił temat, że chłopak, ale od tamtej pory myślę inaczej, bo wcześniej stawiałam na chłopaka, mój mąż na dziewczynę, teraz i ja myślę że to jakaś mała psotnica
-
Czesc dziewczyny
Dwa tygodnie mnie nie bylo (wlasnie skonczylam Was nadrabiac), wyurlopowalam sie, spedzilam troche czasu z rodzinka, a dzis powrot do rzeczywistosci.
Wlasciwie to ten powrot nastapil juz wczoraj i to dosc brutalnie. Endometrioza potwierdzona. W poniedzialek jeszcze konsultacja u jednego lekarza i najprawdopodobniej 1 wrzesnia zabieg wyciecia zmian. Tyle lat sie juz staram i jeszcze pewnie tyle przede mna
Anna Kliwijska ogromne gratulacje[/url]
-
nick nieaktualny
-
Ciri no cos Ci sie spodoba, jest tyle imion przeciez:) Patryk (moje ulubione ktore mezowi sie oczywiscie nie podoba) Pawel Piotrek Adam lub mniej tradycyjne Ksawery Wiktor Natan Oskar:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hmmm to zostaw to losowi i jak bedzie chlopak to takie imie jakie bedzie w kalendarzu w dniu narodzin hehe biorac takie cos pod uwage to moglabym sie nazywac Małorzata albo Róza! omg.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:No wlasnie o jest to ze niw wiadomo kiedy, wstepnie termin miala na 15.09 wiec moze urodzic zaraz albo tak jak mowi Baronowa za 3 tyg:)
Ja miałam na 22 lutego. Potem z usg późniejszych to mi poczatek lutego wychodził a urodzilam 6 marca;)ciri22 lubi tę wiadomość