Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak na razie mam wszystko w excelu więc kopiować mi się nie chce
Ojj jak bardzo pragnę dziś na wizycie się coś dowiedzieć . Ale jak się nie dowiem to spoko, płeć nie jest najważniejsza . Ale już bym chciała zaszaleć z zakupami hihi, może w róż czy niebieski sam nie będę ubierać, ale jakieś słodkie pajacyki dla dziewczynki lub chłopca na pewno kupię , a większość to neutralne -
Tak, tak, tak
Jestem z tych co będą dziewczynkę stroić , ale bez przesady
Już pajacyki takie z falbankami widziałam, no bajka
Ale zobaczymy kim jest lokator, na prenatalnych lekarz zarzucił temat, że chłopak, ale od tamtej pory myślę inaczej , bo wcześniej stawiałam na chłopaka, mój mąż na dziewczynę, teraz i ja myślę że to jakaś mała psotnica -
Czesc dziewczyny Dwa tygodnie mnie nie bylo (wlasnie skonczylam Was nadrabiac), wyurlopowalam sie, spedzilam troche czasu z rodzinka, a dzis powrot do rzeczywistosci.
Wlasciwie to ten powrot nastapil juz wczoraj i to dosc brutalnie. Endometrioza potwierdzona. W poniedzialek jeszcze konsultacja u jednego lekarza i najprawdopodobniej 1 wrzesnia zabieg wyciecia zmian. Tyle lat sie juz staram i jeszcze pewnie tyle przede mna
Anna Kliwijska ogromne gratulacje[/url] -
nick nieaktualny
-
Ciri no cos Ci sie spodoba, jest tyle imion przeciez:) Patryk (moje ulubione ktore mezowi sie oczywiscie nie podoba) Pawel Piotrek Adam lub mniej tradycyjne Ksawery Wiktor Natan Oskar:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hmmm to zostaw to losowi i jak bedzie chlopak to takie imie jakie bedzie w kalendarzu w dniu narodzin hehe biorac takie cos pod uwage to moglabym sie nazywac Małorzata albo Róza! omg.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:No wlasnie o jest to ze niw wiadomo kiedy, wstepnie termin miala na 15.09 wiec moze urodzic zaraz albo tak jak mowi Baronowa za 3 tyg:)
Ja miałam na 22 lutego. Potem z usg późniejszych to mi poczatek lutego wychodził a urodzilam 6 marca;)ciri22 lubi tę wiadomość