Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle podobno (nie wiem ile w tym prawdy) wlasnie sperma rozluznia miesnie pochwy i macicy, dlatego niektorzy lekarze mowia ze seks podczas okresu nas rozluznia a sama sperma ma wlasciwosci znieczulajace...
Noo to znaczy ze taka szkola rodzenia, bo moja ciotka miala to samo na pierwszych zajeciach -
Magdziulla wrote:Przegiełyście dziś, ja siedzę w pracy a Wy tu walicie takie ciekawe tematy!
My mamy imiona dawno wybrane "po kimś" Karinka i Maksym.
Fionka myślę, że usuną to co trzeba i będziesz na "czysto".
a na usg szukali pod tym kontem czy przy zwykłym usg wyszło? Pytam, bo mi lekarz powiedział przy badaniu, że podejrzewa, ale w usg inny lekarz nie cwiedząc o podejrzeniu nic nie widział.
Wyszlo przy zwyklym USG. Mialam kontrole wzrostu pecherzykow, a ze trafilam akurat na jakiegos specjaliste od USG, to ona sie dopatrzyla za pierwszym razem i teraz powtorzyla... Inni nic nie widzieli.[/url] -
ciri22 wrote:haha:) noo moja mama tez mowi ze max miesiac i powinnam zaczac czuc malucha, po tym usg to najbardziej wyczekiwana rzecz
Noo ja widze wlasnie ze brzuszek sie zaokragla nizej tam nad majtkami mniej wiecej a na gorze gdzie wczesniej mialam bęben zwiazany z woda ktora w poczatkach ciazy zatrzymywalam zaczyna spadac. -
Fiona88 wrote:Wyszlo przy zwyklym USG. Mialam kontrole wzrostu pecherzykow, a ze trafilam akurat na jakiegos specjaliste od USG, to ona sie dopatrzyla za pierwszym razem i teraz powtorzyla... Inni nic nie widzieli.
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Niekoniecznie. Ja czułam bardzo późno bo dopiero w 19 tygodniu
w pierwszej ciazy z reguly czuje sie je znacznie pozniej tak ok 20 tyg czasami po 20... w kolejnych juz znacznie wczesniej ja w 16 tyg pierwsze smyrniecie poczulam , ale tu zbaczenie ma tezz figura mamy, jesli ejstes szczuplusinka wiadomo ze szybciej poczujesz jak masz troche tlkuszczyku moze to byc troche pozniej no i lozysko jak jest ulozone tez zalezy
-
AnnaKliwijska wrote:Fiona - co by to nie było, mam nadzieję i trzymam kciuki, że przy zabiegu uporządkują Ci tam wszystko i to będzie milowy krok w stronę ciąży.
Tez mam taka nadzieje, ze w koncu cos ruszy. Moze zabieg w polaczeniu ze stymulacja po nim (ze wzgledu na PCO) pomoga i wreszcie stanie sie cud...ciri22, AnnaKliwijska lubią tę wiadomość
[/url] -
Fiona88 wrote:Tez mam taka nadzieje, ze w koncu cos ruszy. Moze zabieg w polaczeniu ze stymulacja po nim (ze wzgledu na PCO) pomoga i wreszcie stanie sie cud...
Mam nadzieję, że inofem Ci pomoże. A przypomnij mi, proszę, Ty masz regularne cykle? Bo wyglą∂a na to, że moim złotym połaćzeniem byla metformina +inofolic (choc tak jak mowie - nie moge tego na 100% stwierdzic, bo zaszlam w 3 cyklu takiego polaczenia, wiec nie wiem czy to przypadek czy dzialanie lekow). -
Iriss wrote:KASIAG24, no właśnie lekarz mi już wcześniej mówił, że mogę szybciej poczuć, bo szczupła jestem
Yeah! jezeli to prawda to tez szybciej poczuje ^^ -
nick nieaktualnyDziewczyny piękne brzuszki:) Miziam je telepatycznie, może się zarażę
Wy obserwujecie brzuszki, a śluz:) będę się wtrącała Wam tu ni z gruszki ni z pietruszki:).
Mój śluz dalej rozciągliwy, ale z białym. Idziemy teraz oglądać mieszkanie, a potem biorę męża w obroty. Trzymajcie kciuki!Baronowa_83, Jedna z wielu ...., AnnaKliwijska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnnaKliwijska wrote:Właśnie taki sam był mój pomyślunek. Ze z jakichś powodów do tej pory się nie udało. Więc to dobrze, że Ci tam zajrzą i sprawdzą, co i jak. Jak wszystko będzie ok - to tylko się cieszyć i może to też psychicznie pomoże. Jak nie - to to wyleczą i to może być klucz do sukcesu.
Mam nadzieję, że inofem Ci pomoże. A przypomnij mi, proszę, Ty masz regularne cykle? Bo wyglą∂a na to, że moim złotym połaćzeniem byla metformina +inofolic (choc tak jak mowie - nie moge tego na 100% stwierdzic, bo zaszlam w 3 cyklu takiego polaczenia, wiec nie wiem czy to przypadek czy dzialanie lekow).
Teraz mam regularne w miare, bo przyjmuje duphaston. Wczesniej byly w caly swiat, ale nie dluzsze niz 50 dni.
Metformine biore juz od ponad miesiaca, a teraz w PL zakupilam inofem, ale jeszcze nie zaczelam pic. Licze, ze to + zabieg pomoze...[/url] -
Magdziulla wrote:Dziewczyny piękne brzuszki:) Miziam je telepatycznie, może się zarażę
Wy obserwujecie brzuszki, a śluz:) będę się wtrącała Wam tu ni z gruszki ni z pietruszki:).
Mój śluz dalej rozciągliwy, ale z białym. Idziemy teraz oglądać mieszkanie, a potem biorę męża w obroty. Trzymajcie kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny