Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie @ w pełni.... i to jeszcze w 3 rocznicę ślubu:/ jaki pomysł na ten cykl? Chyba zakupie żel wspomagający żywotność plemników, trochę drogi no ale cóż sprobowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 08:51
-
ja w tym cyklu dalej jade z inofoloiciem, musze kupic wiecej bo czuje sie po nim dobrze wiec bede kontynuowac.
mam teraz sporo na glowie, slub ojca, nauka na obrone, poczatek roku szkolnego czyli pracy moze to pomoze nie bede myslec moze sie uda. szkoda tylko ze nie dowiem sie raczej przed weselem czy jestem w ciazy czy nie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:ja w tym cyklu dalej jade z inofoloiciem, musze kupic wiecej bo czuje sie po nim dobrze wiec bede kontynuowac.
mam teraz sporo na glowie, slub ojca, nauka na obrone, poczatek roku szkolnego czyli pracy moze to pomoze nie bede myslec moze sie uda. szkoda tylko ze nie dowiem sie raczej przed weselem czy jestem w ciazy czy nie.
Ale gratuluje skonczenia pracy Jeszcze oddaja i beda jakies poprawki?
A w takim wypadku w wesele ma byc twoim ostatnim dniem z alkoholem, pamietaj poki nie mam lozyska mozesz pic a przynajmniej do pozytywnego testu wiec masz sie dobrze bawic -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Jasne ja juz widze jak nie bedziesz myslec
Ale gratuluje skonczenia pracy Jeszcze oddaja i beda jakies poprawki?
A w takim wypadku w wesele ma byc twoim ostatnim dniem z alkoholem, pamietaj poki nie mam lozyska mozesz pic a przynajmniej do pozytywnego testu wiec masz sie dobrze bawic
dziekuje, wczoraj oddalam i mam dzisiaj dzwonic czy mam po nia jechac dzis czy jutro, jezeli beda jakies poprawki top zrobic i znowu oddac a jaqk nie to wrzucac do systemu i dac do dziekanatu.
tak jak mowisz mam nadzieje ze to bedzie ostatni dzien z alkoholem, mysle ze bede maksymalnie 8 dpo i alko nie zaszkodzi jako tako, i tak nie mam zamiaru duzo pic bo przeciez jestem swiadkowa i nie wypada zebym sie zataczala -
nick nieaktualnyOj tam oj tam nie wypada
Noo ale jako taki alkohol nie szkodzi wiec nie martw sie, napij sie imprezuj ale wczesniej tez winko i piwko na lepsze ukrwienie macicy tez sie przyda
Daj znac jak tam praca czy idealna czy mniej idealnaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:19
-
nick nieaktualny
-
no takie normalne dla rodziny nie wiem ile bedzie osob kolo 80 chyba nawet nie pytalam ;p
jak slysze oj tam oj tam to od razu widze moj woz bo;
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4cf2076ab5f.jpg
hehe:) -
nick nieaktualnyE to 80 osob to spoko bo my dla rodziny to nam max 40 wyszlo Ale to i ta z gorka
A co do oj tam oj tam to ja mialam takiego kolege w szkole z ukrainy i on zawsze jak cos zle zrozumial czy cos mowil oj tam oj tam i to jeszcze z takim fajnym akcentem -
no my mieliscznie 80 cos osob sporo zrezygnowalo ale w sumie na dobre to wyszlo bo inaczej sala by nas nie pomiescila a musielismy miec ten lokal ze wzgledu na noclegi., z reszta dla mnie liczba 80/90 jest idealnie, nie za malo nie za duzo:) nie chcialbym miec 150 osob ;/
-
nick nieaktualnyJa bylam ostatnio na weselu 320osob do tego 3/4 to goscie panny mlodej.... Masakra... My to tylko najblizsza rodzine no i wesela nie robimy tylko obiad wiec wyszlo mi tak 40 osob ale to liczac z malymi dziecni.. Ale i tak ta ilosc zostanie zredukowana ;p
-
mkl wrote:U mnie @ w pełni.... i to jeszcze w 3 rocznicę ślubu:/ jaki pomysł na ten cykl? Chyba zakupie żel wspomagający żywotność plemników, trochę drogi no ale cóż sprobowac
-
nick nieaktualny