X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna 6/7 cs Nasz. I naprawdę wstrzelamy się w owu idealnie, mąż ma ekstra wyniki, więc coś musi być nie tak ze mną. Wszystko co tej pory badałam było ok.
    Ciri a już Ci się oświadczył?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wiesz ze zdrowa para... no i tak dalej :D ale oczywiscie warto sie przebadac :)

My i oswiadczyny? :P My nie z tych romantycznych ;) Ale mysle ze sie jednak do tego posunie :P Na razie sa luzne rozmowy o slubie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedziałam, że coś takiego napiszesz;) ale szczerze nie chciałabyś żeby Ci się oświadczył?;)

a co do roku starań...gdzieś mam czekać rok, chyba oszaleję zastanawiając się czy jestem zdrowa czy walczę z wiatrakami.

• mkl Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jutro trzecia rocznica ślubu:) jak to minęło... a ja to typowa romantyczka, jutro pójdziemy pewnie na kolację:)

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego mowie ze tak warto se przebadac :) Ale tez moze sie okazac z wszysto jest ok :P

Co do oswiadczyn wiadomo bylo by fajnie, ale z drugiej strony... z nim nie mam taakich potrzeb z poprzednim facetem jakos o tym marzylam ale bardziej na zasadzie jako dowod milosci, a tu... nie potrzebuje tego....

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, oświadczyny są po prostu bardzo miłym wydarzeniem w związku, może trochę magicznym, spajającym na takim poziomie nienamacalnym - coś jak własnie radość z dziecka, czy oglądanie zdjęć usg - poczucie jedności. Do nas też nie pasuje jakaś popisówa i ostentaycjny romantyzm. Dokładnie wiedziałam kiedy J. mi się oświadczy, nie wiedziałam tylko jak. A oświadczył się zaraz po obudzeniu się w łóżku. Tak po prostu. I to było perfekcyjne. Więc wierzę, że Wy też znajdziecie perfekcyjny sposób dla siebie.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak :D i mysle ze on tez to zrobi dobrze dla nas obojga i domyslam sie ze sie oswiadczy ale jakos nie mysle o oswiadczynach jako takich ale o slubie bardziej :)

o w naszym stylu byly by oswiadczyny miedzy jednym a drugim skurczem porodowym :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 19:24

• mkl Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomijając smutny fakt że przyszła @ to wreszcie pojawiła się krew! nareszcie, już się bałam, że będę mieć ciągle plamienia zamiast @, wczoraj pojawiło się plamienie, jak myślicie czy plamienie dzień przed @ to jakaś anomalia??

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Dzien przed nie. Przynajmniej moj gin twierdzi ze taka moze byc twoja uroda i ze nie swiadczy to o zadnych zaburzeniach jesli dluzej niz jeden dzien to zaczyna byc niepokojace. Ze mnie przed tabletkami to zawsze dzien orzed zaczynalo sie brazowe plamienie badz np w nocy a okres dopiero na nastepny dzien wieczorem

• mkl Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki ciri, wiesz problem w tym że ja te brązowe plamienie wykrywałam badając szyjkę, gdybym jej nie badała to pewnie nic bym o tym nie wiedziała, więc tak naprawdę chyba sobie nie zdajemy sprawy czy przed @ mamy brązową wydzielinę nie badając szyjki, bo nie zawsze wydzielina pobrudzi nam bieliznę

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to tez prawda ;) to tymbardziej jak nie ma na wkladce czy papieprze podczas podcierania to nie ma sie czym przejmowac... ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze lekarz mi mowil ze wszystko co jest wewnatrz nie na zewnatrz do plamkien nie mozna zaliczyc. Plamienia zostaja na wkladce bodz mozna je zaobserwowac na zewnatrz pochwy.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mkl ja mam takie plamienia na conajmniej kilka dni przed @ i to z dobrym wynikiem progesteronu. Z tym, ze u mnie one sa widoczne na wkladece nawet. Podobno ten polip/endometrioza moga byc przyczyna. Dowiem sie po operacji.
    Jak jakikolwiek zarodek ma sie u mnie zagniezdzic skoro owulka byla ok 18 dc, a plamienia i skurcze brzucha zaczely sie juz w 23 dniu... Podobno polip dziala podobnie do wkladki wewnatrzmacicznej.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Dawno mnie u Was nie było ale podczytywałam Was :)

Baronowa gratulacje, dużo zdrówka i niech maluszek zdrowo rośnie :)

Dostałam najlepszy prezent na rocznicę ślubu - II kreseczki na teście <3

29 sierpnia zatestowałam i pokazała się mała blada kreseczka :)

Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie :) Pozdrawiam :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona - ja nadal uważam, że to bardzo dobrze, że bedziesz miala ten zabieg i zobacza, co i jak. Bo tak jak sama piszesz - Ty mozesz robic wszystko, a jakaś cholera i tak psuć cały proces.

Mkl - i jakie plany na kolejny cykl?

monilia - gratulacje!

monilia84 lubi tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dzień @ tak strasznie boli mnie ten lewy jajnik:/ skręca mnie z bólu, nie mogę wstać:/. Nie wiem co się dzieje ze mn,ą a wizyta dopiero 18.09.
    Ale ja już chyba wiem jaki usłyszę wyrok.

Fionka właśnie patrząc na mnie i siebie sprzed wizyty zobacz w jak dobrej sytuacji jesteś. Nie dość, że wiesz co Ci jest, to jeszcze wiesz jak to pokonać.

Monilia gratulacje!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monilla gratulacje.Byla beta czy bez? Bobasa na pierwszej stronie bym Ci wpisala tylko nie wiem z jaka data bo wszystkim wpisywalam date z pierwszej bety

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 08:16

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri pierwsza beta była 3.09.2015 451,5 a druga 5.09. 928 <3

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz bobasa na pierwszej stronie :D

Kurde jest jeszcze troche dziewczyn ktore sie nie odzywaja a sa na liscie, ale ogolnie przyznam ze dosc ladnie to wyglada :)

Morelka jeszcze Ty byś mogla sie odezwac co tam u CIebie slychac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Alicja też zaginęła na tym wątku.
    A ja Ci psuję statystyki.

‹‹ 521 522 523 524 525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ