Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDlatego mowie ze tak warto se przebadac Ale tez moze sie okazac z wszysto jest ok
Co do oswiadczyn wiadomo bylo by fajnie, ale z drugiej strony... z nim nie mam taakich potrzeb z poprzednim facetem jakos o tym marzylam ale bardziej na zasadzie jako dowod milosci, a tu... nie potrzebuje tego.... -
Ciri, oświadczyny są po prostu bardzo miłym wydarzeniem w związku, może trochę magicznym, spajającym na takim poziomie nienamacalnym - coś jak własnie radość z dziecka, czy oglądanie zdjęć usg - poczucie jedności. Do nas też nie pasuje jakaś popisówa i ostentaycjny romantyzm. Dokładnie wiedziałam kiedy J. mi się oświadczy, nie wiedziałam tylko jak. A oświadczył się zaraz po obudzeniu się w łóżku. Tak po prostu. I to było perfekcyjne. Więc wierzę, że Wy też znajdziecie perfekcyjny sposób dla siebie.
-
nick nieaktualnyPewnie tak i mysle ze on tez to zrobi dobrze dla nas obojga i domyslam sie ze sie oswiadczy ale jakos nie mysle o oswiadczynach jako takich ale o slubie bardziej
o w naszym stylu byly by oswiadczyny miedzy jednym a drugim skurczem porodowymWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 19:24
-
pomijając smutny fakt że przyszła @ to wreszcie pojawiła się krew! nareszcie, już się bałam, że będę mieć ciągle plamienia zamiast @, wczoraj pojawiło się plamienie, jak myślicie czy plamienie dzień przed @ to jakaś anomalia??
-
nick nieaktualnyNie. Dzien przed nie. Przynajmniej moj gin twierdzi ze taka moze byc twoja uroda i ze nie swiadczy to o zadnych zaburzeniach jesli dluzej niz jeden dzien to zaczyna byc niepokojace. Ze mnie przed tabletkami to zawsze dzien orzed zaczynalo sie brazowe plamienie badz np w nocy a okres dopiero na nastepny dzien wieczorem
-
dzięki ciri, wiesz problem w tym że ja te brązowe plamienie wykrywałam badając szyjkę, gdybym jej nie badała to pewnie nic bym o tym nie wiedziała, więc tak naprawdę chyba sobie nie zdajemy sprawy czy przed @ mamy brązową wydzielinę nie badając szyjki, bo nie zawsze wydzielina pobrudzi nam bieliznę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mkl ja mam takie plamienia na conajmniej kilka dni przed @ i to z dobrym wynikiem progesteronu. Z tym, ze u mnie one sa widoczne na wkladece nawet. Podobno ten polip/endometrioza moga byc przyczyna. Dowiem sie po operacji.
Jak jakikolwiek zarodek ma sie u mnie zagniezdzic skoro owulka byla ok 18 dc, a plamienia i skurcze brzucha zaczely sie juz w 23 dniu... Podobno polip dziala podobnie do wkladki wewnatrzmacicznej.[/url] -
Witajcie Dawno mnie u Was nie było ale podczytywałam Was
Baronowa gratulacje, dużo zdrówka i niech maluszek zdrowo rośnie
Dostałam najlepszy prezent na rocznicę ślubu - II kreseczki na teście
29 sierpnia zatestowałam i pokazała się mała blada kreseczka
Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie Pozdrawiam
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Fiona - ja nadal uważam, że to bardzo dobrze, że bedziesz miala ten zabieg i zobacza, co i jak. Bo tak jak sama piszesz - Ty mozesz robic wszystko, a jakaś cholera i tak psuć cały proces.
Mkl - i jakie plany na kolejny cykl?
monilia - gratulacje!monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny2 dzień @ tak strasznie boli mnie ten lewy jajnik:/ skręca mnie z bólu, nie mogę wstać. Nie wiem co się dzieje ze mn,ą a wizyta dopiero 18.09.
Ale ja już chyba wiem jaki usłyszę wyrok.
Fionka właśnie patrząc na mnie i siebie sprzed wizyty zobacz w jak dobrej sytuacji jesteś. Nie dość, że wiesz co Ci jest, to jeszcze wiesz jak to pokonać.
Monilia gratulacje!
monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny