Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiona, ja też trzymam w takim raziue kciuki za okres. A reszcie za brak okresu
My mieliśmy przyjęcie rozbite na dwie części. Po ślubie cywilnym udaliśmy się spacerkiem do restauracji i w jej ogrodzie było takie chodzone przyjęcie: z bufetem, wysokimi stołami, przygrywał kwartet saksofonowy, ach! I było około 60 osób. A około 20 przenieśliśmy się do środka, gdzie była kolacja dla najbliższej rodziny. Całość zakończyła się o 24. Dla nas taki układ był idealny. Nie było też wódki, tylko wino, nie było tańców, za to mieliśmy zwiedzanie starej fabryki, bo restauracja mieści się w byłym domu właścicieli i mój tata załatwił wejście do fabryki.
W sumie tu macie zdjęcia, jeśli macie chęć obejrzeć https://photos.google.com/album/AF1QipN96G1MmCB8tAwmeRTcw-dp9XGV-4SK58sWtUOY -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też nie widzę.
My mieliśmy wesele też na ok 80 osób, ja mam bardzo dużą rodzinę. I wszystkich znałam i mogłam z każdym porozmawiać. Cudownie Nam się udało i czasem sobie z mężem myślimy, a można by jeszcze raz - tylko bez tych wszystkich przygotowań
Widzisz Ciri wszystkie najpiękniejsze chwile przed Tobą
Ja mam mega ciężką @ bez leków nie daję rady, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Dziś z mamą stwierdziłyśmy, że skoro ona miała bezproblemowe, bezbolesne okresy to musiałam to odziedziczyć po tacie;)AnnaKliwijska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie bylo 25 osób. Wymyslismy w sierpniu zeby sie pibrac w październiku bylo po;). Wszyscy czekali na brzuch a tu nic;). Ale my tylko cywilny.
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Magdziulla u mnie do terminu @ jeszcze minimum 3 dni. Problem polega na tym, ze 17-18 dc mialam owulke, 21 dc wizyta u gin z USG, a 23 dc juz zaczal sie bol brzucha i plamienia brazowe, ktore trwaja do dzisiejszego dnia (wczoraj no w ogole nie mialam). Podejrzewam, ze jak na zlosc @ przyjdzie w terminie, albo nawet sie opozni... Zaciazenie przy polipie jest raczej niemozliwe, bo on dziala jak antykoncepcja[/url]
-
Baronowa_83 wrote:U mnie bylo 25 osób. Wymyslismy w sierpniu zeby sie pibrac w październiku bylo po;). Wszyscy czekali na brzuch a tu nic;). Ale my tylko cywilny.
(chyba że chodziło Ci o to, że łatwiej zorganizować?) -
No latwiej- ani sali ani orkiestry. Kiece tez miałam wieczorowa.
A ślub miałam cywilny bo tylko taki chcielismy;) -
nick nieaktualnyNoooo jak uda mi sie kilka osob uciac z mojej listy to bez dzieci tez bedzie 20 ja z rodzina poza babcia, ciocia i mama i rodzenstwem z nikim wiecej nie utrzymuje kontaktow G tez z rodzicami i siostra, ale jednak kilku znajomych chcial zaprosic wiec wyszlo wiecej. ja tam potrzeby znajomych nie mam potrzeby zapraszac
-
my z mezem kiedys gadalismy ze poprawiny powinny byc rok pozniej hehe gdybysmy byli troszku bogatsii to moze bysmy sie skusili na poprawiny w rocznice i znowu wszystkich gosci zaprosili hehe
-
nick nieaktualny
-
A my bierzemy w październiku ślub kościelny, więc będziemy mieli powtórkę - samego ślubu, to dla nas najważniejsze, bo potem tylko obiad z rodzicami.
Tak zadecydowaliśmy, że bierzmey ślub cywilny dla ludzi, bez całej szopki z naukami, spowiedziami na siłe i księdzem, który na kazaniu będzie mówił, że dziewictwo jest zajebiste. O kościelnym mało kto wie, weżmiemy go sami dla siebie, żeby przysięgać sobie też przed Bogiem, mamy znajomego księdza, który niczego od nas nie chce - prócz nas samych , już się nie mogę doczekać, bo to będą jeszcze raz te smae emocje, ale bez oficjalnej napinki No i będę miała okazję iść do ślubu w ciąży -
nick nieaktualny