X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatem Fiona pierwszy raz trzymam kciuki za @ ;D a potem za wizyte i zabieg ;)

Klaudia to widze ze u mnie podobnie bedzie jesli bedzie ;p ale pewnie tak ;)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Ciri, ale jak na zlosc nie chce przyjsc. Jak tak to przychodzi zawsze w terminie, a teraz sobie ze mnie kpi.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh bo to jest ta zloslowosv natury kurde noooooo.... Bez sensu... Jezu jaki mam spiacy dzien juz dawno nie mialam takiego... Eh...

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona, ja też trzymam w takim raziue kciuki za okres. A reszcie za brak okresu ;)

My mieliśmy przyjęcie rozbite na dwie części. Po ślubie cywilnym udaliśmy się spacerkiem do restauracji i w jej ogrodzie było takie chodzone przyjęcie: z bufetem, wysokimi stołami, przygrywał kwartet saksofonowy, ach! I było około 60 osób. A około 20 przenieśliśmy się do środka, gdzie była kolacja dla najbliższej rodziny. Całość zakończyła się o 24. Dla nas taki układ był idealny. Nie było też wódki, tylko wino, nie było tańców, za to mieliśmy zwiedzanie starej fabryki, bo restauracja mieści się w byłym domu właścicieli i mój tata załatwił wejście do fabryki.

W sumie tu macie zdjęcia, jeśli macie chęć obejrzeć :) https://photos.google.com/album/AF1QipN96G1MmCB8tAwmeRTcw-dp9XGV-4SK58sWtUOY

7v8rikgni12rlaff.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie tez aniu:)

niestety google mowi ze nie mam dostepu do tej strony;p

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie wlasnie tez nie widze ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie widzę.

My mieliśmy wesele też na ok 80 osób, ja mam bardzo dużą rodzinę. I wszystkich znałam i mogłam z każdym porozmawiać. Cudownie Nam się udało i czasem sobie z mężem myślimy, a można by jeszcze raz - tylko bez tych wszystkich przygotowań:)
    Widzisz Ciri wszystkie najpiękniejsze chwile przed Tobą;);)

Ja mam mega ciężką @ bez leków nie daję rady, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
    Dziś z mamą stwierdziłyśmy, że skoro ona miała bezproblemowe, bezbolesne okresy to musiałam to odziedziczyć po tacie;)

AnnaKliwijska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona a może Ci się opóźnia, bo dla psikusa zaciążyłaś?:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bylo 25 osób. Wymyslismy w sierpniu zeby sie pibrac w październiku bylo po;). Wszyscy czekali na brzuch a tu nic;). Ale my tylko cywilny.

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla u mnie do terminu @ jeszcze minimum 3 dni. Problem polega na tym, ze 17-18 dc mialam owulke, 21 dc wizyta u gin z USG, a 23 dc juz zaczal sie bol brzucha i plamienia brazowe, ktore trwaja do dzisiejszego dnia (wczoraj no w ogole nie mialam). Podejrzewam, ze jak na zlosc @ przyjdzie w terminie, albo nawet sie opozni... Zaciazenie przy polipie jest raczej niemozliwe, bo on dziala jak antykoncepcja :(

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]

Wysłany: 9 września 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    U mnie bylo 25 osób. Wymyslismy w sierpniu zeby sie pibrac w październiku bylo po;). Wszyscy czekali na brzuch a tu nic;). Ale my tylko cywilny.
    Baronowa, nie pisz, że tylko cywilny, to ślub jak każdy inny ;)

(chyba że chodziło Ci o to, że łatwiej zorganizować?)

7v8rikgni12rlaff.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No latwiej- ani sali ani orkiestry. Kiece tez miałam wieczorowa.

A ślub miałam cywilny bo tylko taki chcielismy;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo jak uda mi sie kilka osob uciac z mojej listy to bez dzieci tez bedzie 20 ja z rodzina poza babcia, ciocia i mama i rodzenstwem z nikim wiecej nie utrzymuje kontaktow G tez z rodzicami i siostra, ale jednak kilku znajomych chcial zaprosic wiec wyszlo wiecej. ja tam potrzeby znajomych nie mam potrzeby zapraszac :P

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my z mezem kiedys gadalismy ze poprawiny powinny byc rok pozniej hehe gdybysmy byli troszku bogatsii to moze bysmy sie skusili na poprawiny w rocznice i znowu wszystkich gosci zaprosili hehe

5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mama zawsze chciala powtorke w 25 rocznice slubu i od wielu lat byl taki plan... noo ale niestety nie dotrwalo malzentwo, rozwiodla sie w 22 rocznice slubu.

Wysłany: 9 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my bierzemy w październiku ślub kościelny, więc będziemy mieli powtórkę - samego ślubu, to dla nas najważniejsze, bo potem tylko obiad z rodzicami.

Tak zadecydowaliśmy, że bierzmey ślub cywilny dla ludzi, bez całej szopki z naukami, spowiedziami na siłe i księdzem, który na kazaniu będzie mówił, że dziewictwo jest zajebiste. O kościelnym mało kto wie, weżmiemy go sami dla siebie, żeby przysięgać sobie też przed Bogiem, mamy znajomego księdza, który niczego od nas nie chce - prócz nas samych ;), już się nie mogę doczekać, bo to będą jeszcze raz te smae emocje, ale bez oficjalnej napinki :) No i będę miała okazję iść do ślubu w ciąży ;);)

7v8rikgni12rlaff.png
  • D. Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mogłam się powstrzymać i pojechałam dziś jeszcze raz na bete, wynik 821,3 :)

AnnaKliwijska, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

[*] 14.09.2014 r.
    [*] 08.01.2015 r.
    [*] 11.10.2015 r.
    [*] 22.12.2015 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz panikaro? :D mowilam ze bedzie dobrze :)

D. lubi tę wiadomość

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D. oby tak dalej!:)

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo! Jestem po usg I trymestru :) przeziernosc ok, kosc nosowa przepływy i inne rzeczy też ok, płci nadal nie znamy :) Serce waliło 167/min :)

AnnaKliwijska lubi tę wiadomość

w4sqyx8dc6bykj5r.png
‹‹ 523 524 525 526 527 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ