Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEh... smutna historia mocno tule.
nooo to trzymam kciuki zeby mialo byc tak jak najlepiej dla was czy teraz czy za chwilke dopiero niech bedzie tak jak ma byc
jesli juz nie mozesz wytrzymac czy cos kup sobie testy z rossmana te facelle najtansze, sikaj codziennie na jednego one pieknie wylapuja wzrost hcg to bedziesz wiedziec czy cos tam ladnie rosnie czy jednak nie wybrac sie wczesniej do lekarza. bete koniecznie powtorz i jak cos to z tym do lekarza. a nie zastanawialas sie jeszcze czy nie zrobic progesteronu? -
ciri22 wrote:Eh... smutna historia mocno tule.
nooo to trzymam kciuki zeby mialo byc tak jak najlepiej dla was czy teraz czy za chwilke dopiero niech bedzie tak jak ma byc
jesli juz nie mozesz wytrzymac czy cos kup sobie testy z rossmana te facelle najtansze, sikaj codziennie na jednego one pieknie wylapuja wzrost hcg to bedziesz wiedziec czy cos tam ladnie rosnie czy jednak nie wybrac sie wczesniej do lekarza. bete koniecznie powtorz i jak cos to z tym do lekarza. a nie zastanawialas sie jeszcze czy nie zrobic progesteronu?
Zrobiłam dzisiaj W poprzedniej ciąży uczulali mnie na temat progesteronu, że to on jest prawie najważniejszy więc dzisiaj jak oddawałam krew na betę to i od razu na progesteron A testy hmmm mąż ograniczył mi na nie fundusze. Stwierdził, że popadam w paranoję, kazał czekać na wyniki. Jak na razie te 4 mi wystarczą mam nadzieję, że beta potwierdzi te cienieNadzieja umiera ostatnia! -
nick nieaktualnyNoo ale jak kazdy inny to tez nie wiesz czy ciemnieja Np na facelle w 10dpo mialam ladne dwie krechy a na pink test nawet ciania a maja taka sama czulosc wiec bardziej o to mi chodzilo
co do watku niestety lecz juz sie wygruszyl, z tych co zaszly malo ktore sie odzywaja inne niestety ktore nie zaszly tez juz sie wykruszaja zostalo kilka dziewczyn a zobacz ile jest na pierwszej stronie wpisanych -
Ale to chyba naturalne, że dziewczyny szukają nowych wątków tych na topie... Czy ciemnieją hmmm można by to sprawdzić beta będzie pozytywna to powtórzę a kreseczka chyba ciemnieje bo na 1 mąż jej nie widział a dzisiaj już takNadzieja umiera ostatnia!
-
nick nieaktualny
-
Zagubiona, to skoro poprzedni siusiałas 3 tygodnie po okresie, to nic dziwnego, że krecha gruba i ciemna. Teraz test w którym momencie zrobiłaś? Ale trzymam kciuki za pozytywną betę i bardzo współczuję przeżyć.
Ja własnie spałam 1,5h i wstałam, choć spałabym dalej, bo muszę ogarnąć kuchnię po wczorajszym gotowaniu J, bo dziś szaleje dalej, bo jutro mamy gości, a my lubimy karmić innych. Ale spaaaać! -
nick nieaktualnyJej ja powiem Ci ze mimo tego ze to juz niebawem (kurde jeszcze 3 tygodnie) bedzie polowa to sennosc mnie nie opuszcza, a najgorsze jest to ze w dzien bym spala i szybko usypiam a w nocy sie z boku na bok przekrecam i nie moge usnac, nawet jak drzemek w ciagu dnia nie ma.
Anna a jak Twoj zoladek? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej diewczynki Ciri ja cały czas was czytam tylko nie udzielam się bo przez tą endometriozę byłam trochę odcięta od ciąży ale teraz powracam ze zdwojonymi siłami i wznawiamy starania w październiku mam nadzieję że przedłużysz ten wątek do końca roku żebym zdążyła dołączyć do waszego grona zaciążonych ?
-
nick nieaktualny