Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo dorosłość to odbicie dzieciństwa i jak Nam coś stale powtarzali to za cholerę nie da się tego wyplemić. To siedzi tak głęboko w podświadomości, że sami czasami nie wiemy, że siedzi. A wpływa na całe życie. Dlatego trzeba uważać co się dzieciom wpaja, bo to ma wielką moc.
    CCiri na pewno będziesz dobrą matką jesteś świadoma i odpowiedzialna to widać i miłość do tego i będzie ok:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam. Dobrej nocki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby to wiem, ale strach jest :D niestety tego nie da sie ominac, chyba to jest czescia nas i tyle, strach ze czemus nie podolamy.

Noo ale moge się pochwalić swoja lista wyprawki, Magdziulla jak chcesz sobie ja zobaczyc to mogę Ci podesłać jest z kosztami i linkami do rzeczy (jak mowilam bez ciuszków).

Edit: Niunqa dobranoc :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 22:01

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki :)

Czytac uwielbiam. Kryminaly, romanse, horrory nawet i tylko za lubiana przez Was fantastyka wlasnie nie przepadam ;) W tej chwili przerabiam "Domofon" Z.Miloszewskiego, bo mi mama dala jak bylam w PL, ale ciezko idzie jak na razie...

Niunqa to dobrze, ze pika, bo znaczy, ze dziala (ja tez tak mialam), ale niefajnie, ze Ci niedobrze. Trzymam kciuki za stymulacji i pozniejsza insemke!

Ja mam zamiar dzis zadzwonic do kliniki i zapytac czy sa juz moze rezulataty histopatologii. Jesli sa to jutro z Mezem po nie podskoczymy.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. ;)
    Witam was w 18 tygodniu ciazy czyli 5 MIESIACU ;D
    Ja dzis staje brzed kolejnym wyzwaniem ktorym jest stworzyc wyprawke ciuchowa a potem rozdzielic wydatki na miesiace.
    Fiona to juz tak szybkonmoga byc wymiki? Ile od zabiegu minelo?

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do książek polecam:
    Intruz
    Niezgodna (2 cz zbuntowana 3 wierna)
    Szukajac alaski
    I oczywiscie gwiazd naszych wina :)

werni lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri pewnie, że chcę!.
    A dziadkowie Wam nie pomogą z wyprawką?
    Klaudia czytałam większość z tego co pisałaś - ja czytam na zmianę coś lekkiego jak to, a potem walę sobie ciężkiego granata ostatnio poroszyło mnie Tysiąc wspaniałych słońc.
    Na Niezgodną się obraziłam za zakończenie, a jak lubisz taką tematykę to pewnie spodoba Ci się If I stay ( jak zwykle świetne polskie tłumaczenie - Zostań jeśli kochasz)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to kednak polska fantastyka. ;p
    Choc inna tez czytam.
    Magdziulla to wyslij mi na priv maila to Ci wysle wyprawke ;p
    Dziadkowie... Coz sami naleza do biedmych i zadluzonuch ludzi. Wiec nie pomagaja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa przeczytalam :D

Magdziulla dawaj maila mam ksiazke mojej siostry to wraz z wyprawka Ci przesle :D

• Iriss Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hop hop :). Fionka trzymam kciuki za wyniki i oby już były (tylko pozytywne info). Niunqa także trzymam kciuki za efektywną "kurację" :), no i cały czas kibicuję wszystkim gorąco :)

Tak prezentujemy się na dzień dzisiejszy 22+0, czyli zaczynamy 6 m-c :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc9aabbcffe4.jpg

Ciri, ja tydzień temu dostałam mase ciuszków, ale przebieram bo niektóre z takiej sztywnej bawełenki co mi nie leży bardzo :/, ale i tak tego dużo na początek :)

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo a ja dzis zaczelam 5 MIESIAC :D
    Noo ja niestety lecz mam malo ciuszkow, dostane jeszcze jakis teraz ale i tak sadze ze do dokupienia bede miala sporo ale bede szukac na uzywanych ciuchach w koncu dzieci tak krotko to nosza... ale musze zrobic liste wyprawkowa ciuchowa bo nie mam... bleeeee
    masz maly brzuszzek! Moj tez jest maly w sumie jak tak patrze na brzuchy innych dziewczyn, wczoraj sasiadka pytala mnie czy wszystko ok bo ciazy to u mnie nie widac, wiec jak jej powiedzialam ze 5 miesiac zaczynam stwierdzila ze ona juz miala mega widoczny brzuch wtedy....

• Iriss Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ale u mnie i tak ruszył w ostatnim czasie :D już pani w aptece zauważyła, że rośniemy :), ale jak ubiorę luźneijszą bluzkę to wiesz hihi :)
    Ale synuś wg połówkowego badania sobotniego miał 401g :D, więc mały brzuszek już mnie nie martwi ;)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah ;D noo moj na razie stoi w miejscu ale chyba tez wystrzeli niebawem, bo coraz mocniej core czuje wiec chyba ma coraz mniej miejsca, do tego czuje rozciaganie macicy, zobaczymy jak bedzie za miesiac na polowkowym. u mnie w luzniejszej bluzce tez nie widac ze jestem w ciazy :D noo i na wadze dalej stoje w miejscu, tam w zaleznosci od wyprozniania waha sie waga o 0,5kg.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzieliśmy wczoraj synkowi . Rozwalił nas pozytywnie. Miał duzo wcześniej książkę czekamy na dzidziusia. Zapytał który miesiac, zaznaczył, ze mąż nie może puszczać glosno muzyki, ja pic alkoholu, on nie może krzyczeć. Pogłaskał brzuch i stwierdził ze nie będzie widzial jak sie urodzi bo bedzie u babci. Jeszcze wspomniał ze musze isc na usg ;). Padłam;)

ciri22, D-dawna lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owww Baronowa jak cudnie!:) Słodziak chyba bym się popłakała:)

Ciri wysłałam Ci zaproszenie, żeby Ci maila wysłać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa masz cudownego syna :D mnie tez łezka w oku sie zakreciła :)

Magdziulla przyjelam :D

• mkl Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od mniemanej owulacji ( wg mnie 13 dnia cyklu) mam niesamowity ból piersi, niestety ovufriend nie wyznacza mi na wykresie owulacji, może to przez to iż nie mierzyłam temp w okolicy owulacji ( byłam na weselu więc nie było sensu), jednak bol piersi to raczej oznaka wzrostu progesterou, więc możliwe iż owulacja jednak była??

Wysoską prolaktynę wykluczam gdyż biorę leki na jej zbicie i mam od dawna ładnie zbitą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 13:42

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem mkl ale mi ten cykl wyglada tak ze owu raczej nie bylo... patrz jesli owu byla ok 13dnia cyklu to roznica miedzy najwyzsza temperatura z 6 przed owu (36,61 tyle wynosila najwyzsza) A miedzy najwyzsza z 4 po owu (36,74) nie jest wieksza niz 0,2 stopnia wiec chyba owu nie bylo... Ale to Anna Ci lepiej wytlumaczy jak wroci z wyjazdu w gory.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez wygląda na bezowulacyjny

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • mkl Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech...w takim razie nie wiem czemu mnie aż tak bardzo piersi bolą:/

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

‹‹ 547 548 549 550 551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ