Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo dorosłość to odbicie dzieciństwa i jak Nam coś stale powtarzali to za cholerę nie da się tego wyplemić. To siedzi tak głęboko w podświadomości, że sami czasami nie wiemy, że siedzi. A wpływa na całe życie. Dlatego trzeba uważać co się dzieciom wpaja, bo to ma wielką moc.
    CCiri na pewno będziesz dobrą matką jesteś świadoma i odpowiedzialna to widać i miłość do tego i będzie ok:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam. Dobrej nocki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby to wiem, ale strach jest :D niestety tego nie da sie ominac, chyba to jest czescia nas i tyle, strach ze czemus nie podolamy.

Noo ale moge się pochwalić swoja lista wyprawki, Magdziulla jak chcesz sobie ja zobaczyc to mogę Ci podesłać jest z kosztami i linkami do rzeczy (jak mowilam bez ciuszków).

Edit: Niunqa dobranoc :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 22:01

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki :)

Czytac uwielbiam. Kryminaly, romanse, horrory nawet i tylko za lubiana przez Was fantastyka wlasnie nie przepadam ;) W tej chwili przerabiam "Domofon" Z.Miloszewskiego, bo mi mama dala jak bylam w PL, ale ciezko idzie jak na razie...

Niunqa to dobrze, ze pika, bo znaczy, ze dziala (ja tez tak mialam), ale niefajnie, ze Ci niedobrze. Trzymam kciuki za stymulacji i pozniejsza insemke!

Ja mam zamiar dzis zadzwonic do kliniki i zapytac czy sa juz moze rezulataty histopatologii. Jesli sa to jutro z Mezem po nie podskoczymy.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. ;)
    Witam was w 18 tygodniu ciazy czyli 5 MIESIACU ;D
    Ja dzis staje brzed kolejnym wyzwaniem ktorym jest stworzyc wyprawke ciuchowa a potem rozdzielic wydatki na miesiace.
    Fiona to juz tak szybkonmoga byc wymiki? Ile od zabiegu minelo?

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do książek polecam:
    Intruz
    Niezgodna (2 cz zbuntowana 3 wierna)
    Szukajac alaski
    I oczywiscie gwiazd naszych wina :)

werni lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri pewnie, że chcę!.
    A dziadkowie Wam nie pomogą z wyprawką?
    Klaudia czytałam większość z tego co pisałaś - ja czytam na zmianę coś lekkiego jak to, a potem walę sobie ciężkiego granata ostatnio poroszyło mnie Tysiąc wspaniałych słońc.
    Na Niezgodną się obraziłam za zakończenie, a jak lubisz taką tematykę to pewnie spodoba Ci się If I stay ( jak zwykle świetne polskie tłumaczenie - Zostań jeśli kochasz)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to kednak polska fantastyka. ;p
    Choc inna tez czytam.
    Magdziulla to wyslij mi na priv maila to Ci wysle wyprawke ;p
    Dziadkowie... Coz sami naleza do biedmych i zadluzonuch ludzi. Wiec nie pomagaja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa przeczytalam :D

Magdziulla dawaj maila mam ksiazke mojej siostry to wraz z wyprawka Ci przesle :D

• Iriss Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hop hop :). Fionka trzymam kciuki za wyniki i oby już były (tylko pozytywne info). Niunqa także trzymam kciuki za efektywną "kurację" :), no i cały czas kibicuję wszystkim gorąco :)

Tak prezentujemy się na dzień dzisiejszy 22+0, czyli zaczynamy 6 m-c :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc9aabbcffe4.jpg

Ciri, ja tydzień temu dostałam mase ciuszków, ale przebieram bo niektóre z takiej sztywnej bawełenki co mi nie leży bardzo :/, ale i tak tego dużo na początek :)

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo a ja dzis zaczelam 5 MIESIAC :D
    Noo ja niestety lecz mam malo ciuszkow, dostane jeszcze jakis teraz ale i tak sadze ze do dokupienia bede miala sporo ale bede szukac na uzywanych ciuchach w koncu dzieci tak krotko to nosza... ale musze zrobic liste wyprawkowa ciuchowa bo nie mam... bleeeee
    masz maly brzuszzek! Moj tez jest maly w sumie jak tak patrze na brzuchy innych dziewczyn, wczoraj sasiadka pytala mnie czy wszystko ok bo ciazy to u mnie nie widac, wiec jak jej powiedzialam ze 5 miesiac zaczynam stwierdzila ze ona juz miala mega widoczny brzuch wtedy....

• Iriss Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ale u mnie i tak ruszył w ostatnim czasie :D już pani w aptece zauważyła, że rośniemy :), ale jak ubiorę luźneijszą bluzkę to wiesz hihi :)
    Ale synuś wg połówkowego badania sobotniego miał 401g :D, więc mały brzuszek już mnie nie martwi ;)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah ;D noo moj na razie stoi w miejscu ale chyba tez wystrzeli niebawem, bo coraz mocniej core czuje wiec chyba ma coraz mniej miejsca, do tego czuje rozciaganie macicy, zobaczymy jak bedzie za miesiac na polowkowym. u mnie w luzniejszej bluzce tez nie widac ze jestem w ciazy :D noo i na wadze dalej stoje w miejscu, tam w zaleznosci od wyprozniania waha sie waga o 0,5kg.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzieliśmy wczoraj synkowi . Rozwalił nas pozytywnie. Miał duzo wcześniej książkę czekamy na dzidziusia. Zapytał który miesiac, zaznaczył, ze mąż nie może puszczać glosno muzyki, ja pic alkoholu, on nie może krzyczeć. Pogłaskał brzuch i stwierdził ze nie będzie widzial jak sie urodzi bo bedzie u babci. Jeszcze wspomniał ze musze isc na usg ;). Padłam;)

ciri22, D-dawna lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owww Baronowa jak cudnie!:) Słodziak chyba bym się popłakała:)

Ciri wysłałam Ci zaproszenie, żeby Ci maila wysłać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa masz cudownego syna :D mnie tez łezka w oku sie zakreciła :)

Magdziulla przyjelam :D

• mkl Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od mniemanej owulacji ( wg mnie 13 dnia cyklu) mam niesamowity ból piersi, niestety ovufriend nie wyznacza mi na wykresie owulacji, może to przez to iż nie mierzyłam temp w okolicy owulacji ( byłam na weselu więc nie było sensu), jednak bol piersi to raczej oznaka wzrostu progesterou, więc możliwe iż owulacja jednak była??

Wysoską prolaktynę wykluczam gdyż biorę leki na jej zbicie i mam od dawna ładnie zbitą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 13:42

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem mkl ale mi ten cykl wyglada tak ze owu raczej nie bylo... patrz jesli owu byla ok 13dnia cyklu to roznica miedzy najwyzsza temperatura z 6 przed owu (36,61 tyle wynosila najwyzsza) A miedzy najwyzsza z 4 po owu (36,74) nie jest wieksza niz 0,2 stopnia wiec chyba owu nie bylo... Ale to Anna Ci lepiej wytlumaczy jak wroci z wyjazdu w gory.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez wygląda na bezowulacyjny

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • mkl Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech...w takim razie nie wiem czemu mnie aż tak bardzo piersi bolą:/

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

‹‹ 547 548 549 550 551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ