Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBo dorosłość to odbicie dzieciństwa i jak Nam coś stale powtarzali to za cholerę nie da się tego wyplemić. To siedzi tak głęboko w podświadomości, że sami czasami nie wiemy, że siedzi. A wpływa na całe życie. Dlatego trzeba uważać co się dzieciom wpaja, bo to ma wielką moc.
CCiri na pewno będziesz dobrą matką jesteś świadoma i odpowiedzialna to widać i miłość do tego i będzie ok:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiby to wiem, ale strach jest niestety tego nie da sie ominac, chyba to jest czescia nas i tyle, strach ze czemus nie podolamy.
Noo ale moge się pochwalić swoja lista wyprawki, Magdziulla jak chcesz sobie ja zobaczyc to mogę Ci podesłać jest z kosztami i linkami do rzeczy (jak mowilam bez ciuszków).
Edit: Niunqa dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 22:01
-
Dzien dobry dziewczynki
Czytac uwielbiam. Kryminaly, romanse, horrory nawet i tylko za lubiana przez Was fantastyka wlasnie nie przepadam W tej chwili przerabiam "Domofon" Z.Miloszewskiego, bo mi mama dala jak bylam w PL, ale ciezko idzie jak na razie...
Niunqa to dobrze, ze pika, bo znaczy, ze dziala (ja tez tak mialam), ale niefajnie, ze Ci niedobrze. Trzymam kciuki za stymulacji i pozniejsza insemke!
Ja mam zamiar dzis zadzwonic do kliniki i zapytac czy sa juz moze rezulataty histopatologii. Jesli sa to jutro z Mezem po nie podskoczymy.[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri pewnie, że chcę!.
A dziadkowie Wam nie pomogą z wyprawką?
Klaudia czytałam większość z tego co pisałaś - ja czytam na zmianę coś lekkiego jak to, a potem walę sobie ciężkiego granata ostatnio poroszyło mnie Tysiąc wspaniałych słońc.
Na Niezgodną się obraziłam za zakończenie, a jak lubisz taką tematykę to pewnie spodoba Ci się If I stay ( jak zwykle świetne polskie tłumaczenie - Zostań jeśli kochasz)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hop hop . Fionka trzymam kciuki za wyniki i oby już były (tylko pozytywne info). Niunqa także trzymam kciuki za efektywną "kurację" , no i cały czas kibicuję wszystkim gorąco
Tak prezentujemy się na dzień dzisiejszy 22+0, czyli zaczynamy 6 m-c
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc9aabbcffe4.jpg
Ciri, ja tydzień temu dostałam mase ciuszków, ale przebieram bo niektóre z takiej sztywnej bawełenki co mi nie leży bardzo , ale i tak tego dużo na początekBaronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo a ja dzis zaczelam 5 MIESIAC
Noo ja niestety lecz mam malo ciuszkow, dostane jeszcze jakis teraz ale i tak sadze ze do dokupienia bede miala sporo ale bede szukac na uzywanych ciuchach w koncu dzieci tak krotko to nosza... ale musze zrobic liste wyprawkowa ciuchowa bo nie mam... bleeeee
masz maly brzuszzek! Moj tez jest maly w sumie jak tak patrze na brzuchy innych dziewczyn, wczoraj sasiadka pytala mnie czy wszystko ok bo ciazy to u mnie nie widac, wiec jak jej powiedzialam ze 5 miesiac zaczynam stwierdzila ze ona juz miala mega widoczny brzuch wtedy.... -
nick nieaktualnyHahah noo moj na razie stoi w miejscu ale chyba tez wystrzeli niebawem, bo coraz mocniej core czuje wiec chyba ma coraz mniej miejsca, do tego czuje rozciaganie macicy, zobaczymy jak bedzie za miesiac na polowkowym. u mnie w luzniejszej bluzce tez nie widac ze jestem w ciazy noo i na wadze dalej stoje w miejscu, tam w zaleznosci od wyprozniania waha sie waga o 0,5kg.
-
Powiedzieliśmy wczoraj synkowi . Rozwalił nas pozytywnie. Miał duzo wcześniej książkę czekamy na dzidziusia. Zapytał który miesiac, zaznaczył, ze mąż nie może puszczać glosno muzyki, ja pic alkoholu, on nie może krzyczeć. Pogłaskał brzuch i stwierdził ze nie będzie widzial jak sie urodzi bo bedzie u babci. Jeszcze wspomniał ze musze isc na usg . Padłam;)
ciri22, D-dawna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny od mniemanej owulacji ( wg mnie 13 dnia cyklu) mam niesamowity ból piersi, niestety ovufriend nie wyznacza mi na wykresie owulacji, może to przez to iż nie mierzyłam temp w okolicy owulacji ( byłam na weselu więc nie było sensu), jednak bol piersi to raczej oznaka wzrostu progesterou, więc możliwe iż owulacja jednak była??
Wysoską prolaktynę wykluczam gdyż biorę leki na jej zbicie i mam od dawna ładnie zbitąWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 13:42
-
nick nieaktualnyNie wiem mkl ale mi ten cykl wyglada tak ze owu raczej nie bylo... patrz jesli owu byla ok 13dnia cyklu to roznica miedzy najwyzsza temperatura z 6 przed owu (36,61 tyle wynosila najwyzsza) A miedzy najwyzsza z 4 po owu (36,74) nie jest wieksza niz 0,2 stopnia wiec chyba owu nie bylo... Ale to Anna Ci lepiej wytlumaczy jak wroci z wyjazdu w gory.