Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRob rob z cyckami nie ma zartow. Moja mama z takimi problemami teraz sie boryka po karmieniu a tak naprawde po zapaleniu gruczolow mlekowych ze robi srednio co rok albo 2 lata (chyba 2) badania cyckow. Co prawda gdzis czytala i jakis lekarz jej powiedzial ze gdy dlugo sie kari piersia powyzej 10miesiacy to ryzyko wystapienia raka piersi jest o wiele nizsze a ona nasza trojke do 1,5roku karmila ale tez wiadomo ze zapalenie gruczolow sprzyja wystapieniu raka wiec sie regularnie bada.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie gdy gin wypytała o choroby w rodzinie itd no i dowiedziała się, że nigdy usg piersi nie miałam to się bardzo zadziwiła i kazała mi robić co rok.
Oprócz tego kazała mi zrobić:
toksoplazmozę, różyczkę(bo nie pamiętam czy byłam szczepiona), cytmegalie, glukozę, tsh(niedawno robiłam i było ok), no i zzwykłą morfologię. -
nick nieaktualnyPowiem Ci ze ja na rozyczke bylam szczepiona i nigdy nie odnotowano u mnie przejscia choroby a mam po badaniach ze przechodzilam, najprawdopodobniej tak jak mama bezobjawowo.
A co do usg to ja tez nie mialam ale u mnie nie ma obciazenia genetycznego wiec na razie nie ma potrzeby, pierwsze lekarz mi powiedzial ze po skonczeniu karmienia piersia.
A badana bardzp dobre. mialam wszystko to samoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 10:45
-
nick nieaktualnyA wstawię Wam ten mój cień cienia. Nie wiem czy coś zobaczycie, trzeba zbliżyć, ale faktycznie coś jest na żywo. No i idę jeść i pranie wstawiać, w końcu mi normalnie wyschną ręczniki na dworze. Miłego dnia!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b8b7cae8cab.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Moim zdaniem bardziej widoczna niz wczorajsza seryjnie bardziej mi sie podoba
Ja po sniadaniu zaraz owocek i tez ide wieszac pranie
Milego dnia:D
No właśnie i ja tak uważam Ale może nie nakręcajmy atmosfery. bo potem jest presja...
Mi dziś mąż zrobił Pregnyl i byle do jutra
Baronowa dziękuję i łapię! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 12:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie jakoś szczególnie piersi nie bolały, były wrazliwe tuż po owu.
Maść majerankowa rządzi! Przed ślubem uratowała moj nos i teraz też na pewno łagodzi bóle. Wyszłam na metę biegu po J i się słabo bardzo czułam ;/ Teraz na kanpie już lepiej.
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim, kurde moje cykle ostatnio są porypane:/ Dzisiaj prawdopodobnie mam już @, na razie tampon brązowy, ale pewnie do wieczora się rozkręci, co ciekawe moja temperatura z 36,77 z wczoraj dziś poszła w górę do 36,87, i w dodatku piersi bolą mnie dziś jeszcze bardziej ( przecież w @ powinny mniej boleć)??
Szkoda gadać.. -
nick nieaktualnyMkl a może po prostu jesteś przeziębiona i masz gorączkę?. Ja zawsze, ale to zawsze w dzień @ miałam diametralny spadek temperatury.
W tym cyklu odpusciłam mierzenie, bo mnie dodatkowo stresowało.
Ciri pracowity dzień widzę.
U mnie doszła jeszcze sałatka gyros (mąż od tygodnia marzy) i wysprzatanie domu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Mkl a może po prostu jesteś przeziębiona i masz gorączkę?. Ja zawsze, ale to zawsze w dzień @ miałam diametralny spadek temperatury.
W tym cyklu odpusciłam mierzenie, bo mnie dodatkowo stresowało.
Ciri pracowity dzień widzę.
U mnie doszła jeszcze sałatka gyros (mąż od tygodnia marzy) i wysprzatanie domu.
Nie jestem przeziębienia i nie mam gorączki, ja choruje bardzo rzadko, nie łapie kataru ani kaszlu, ani inni mnie nie zarazaja, dziwna jestem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 21:58