Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki, ale znając moje szczęście to tylko narobiłam sobie nadziei. W poniedziałek będzie wielka dupa.
No, ale trzymajcie te kciuki proszę.
Dobrze, że dziś mam się czym stresować bo załatwiamy ważną kwestię związaną z mieszkaniem. Chociaż wiem, że i tak będę ciągle o tym myślała.
A tak bym chciała do Was dołączyć!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri kochana jesteś Ale wiesz to może nic nie znaczyć. Aczkolwiek śmiałabym w nawiązaniu do rozmowy o szczęśliwym teście rossmannowym, bo właśnie pierwszy raz z niego skorzystałam;)
Poza tym kupiłam dziś Inofolik i podrożał - saszetki na 10dni 60zł. Zbankrutuję. Plus inne leki, które mam wykupić wychodzą kosmiczne sumy. -
nick nieaktualnyNoo ja wiem... Ja wiem co to znaczy zajsc zaraz przed terminem badan. Tez sie cieszylam ze sie udalo i jak zaczelam patrzec ile by mnie suplementy kosztowac i badania to bardzo sie ucieszylam ze sie wlasnie teraz udalo.
Noo 12dni to sporo po zastrzyki gdzies kiedys czytalam ze do 10 moze sie utrzymywac falszywy wynik. Wiec miejmy nadzieje ze to bedzie jednak juz ciazowa kreska -
nick nieaktualnySporo i nie, są informacje, że po 14 dniach można spokojnie testować. A ta kreska to taka ledwo, ledwo, no ale gdzieś nadzieja pika.
Ja też muszę badania zrobić po @ i dodatkowe leki wykupić, a teraz każdy grosz pakujemy w zakup mieszkania.
No nic trzeba czekać! Oszalałabym że szczęścia:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW poniedziałek inseminacja!!!!!!!!!!!! 0 13
Wczoraj mnie zalewal sluz i mialam kryzys, bo myslalam że juz pękło i dupa ale...
Są dwa pęcherzyki wiodące - co śmieszne na obu jajnikach jeden ma 18.9 a drugi 19.1 mm, endo 6 mm ale dr mowi ze podskoczy nam ładnie do gory. Jutro pregnyl i w pon o 13 do dziela
Magdziulla, tez widzę i jak sciemnieje to bedzie lux!!!!
Tak w ogóle to mam mega kaszel:-( cos mnie bierze.
Ciri, mam zadanie dla ciebie nie chce mi sie pisac na innych wątkach - i nie moge znaleść. Jak masz Pregnyl 5000 j. To ile jest beta hcg po podaniu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 17:44
Baronowa_83, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOoo to mnie tez sie nie chce szukac Mam robote noo!!!
a tak serio nie wiem czy ktos to sprawdzal
Ale w sumie masz inaczej niz niektore laski bo one maja pregnyl i od razu inseminacje zeby plemniory juz na jajo czekaly, ale w sumie jesli po zastrzyku moga i 3 dni nie byc jaja.
BABY JA CHCE TU DWIE KRECHY NA TESCIE A W SUMIE TO 4!!! CZEKAM NOOO!!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ooo
Niunqa dla ciebie fioletowe wirusy
a dla Magdziulli
Magdziulla, ciri22, AnnaKliwijska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiunqa dajesz, dajesz:)!
Baronowa wirusik przecudnej urody, już się czuję zarażona. W ogóle tyle "przebywania" z Wami muszę się w końcu zarazić
Jestem kolejny krok bliżej mieszkanka, jak wszystko pójdzie dobrze to pod koniec października będzie już nasze i to na świetnych warunkach:)
A i tak myślę o jednym.