Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa niby też, ale w ogóle mam takie nastawienie, że chciałam wziąć dziś dzień na żądanie. W dodatku strasznie mnie wypryszczyło ehh..
Jedz mniej, a często.
Co za przyjemny widok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec6cd7d3efe9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 08:33
-
nick nieaktualnyJa jem czesto 5-6 razy dziennkr ale tylko rano i wieczorem posilek pelen bo rano kanapko na sniadanie rozne rozniste pozniej 3-4 Pposilki to owoc banan, jablko, pol grejfruta czy cos takiego i pozniej obiado kolacja i z kalorii wychodzi za malo...
Myslalam ze po pregnylu jest bardziej wodoczna ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo nie mozliwe ze tak szybko spada... Hmm ciekawe po jakim czasie od zastrzyku trafia do krwioobiegu i swoj szczyt osiaga..
Bylam wczoraj w biedronce kupic sobie stanik. Stanikow oczywiscie nie bylo ale super body bylo takie kolorowe dla niemowlat i ledwo sie powstrzymalam zeby nie kupic -
nick nieaktualnyMartka, ale ja robię te testy dla zabawy i z ciekawości, ponieważ nie traktuję tej inseminacji serio Dla mnie to tylko przymus wykonania IUI przed in vitro, więc sobie poszaleję
12 lat nie myślałam i się nie udało, bo bez in vitro się nie uda, dlatego na mnie to nie działa Mi mąż zrobił zastrzyk i było całkiem w porzo. A test zrobiłam bo miło popatrzeć na II kreski w perspektywie kolejnych latWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 09:46
-
Eh, to co innego. Ale powiem ci ze mam dwie znajome, jedna i druga miała mieć inseminacje tylko po to by załapać się na rządowy program ivf, jedna faktycznie miała pecha ale dziś ma piękną córeczkę z in vitro, druga o dziwo zaszła, i jest mama 2 chłopców, wiec cuda się zdarzają
-
nick nieaktualnyDobra laski to juz polowa ciazy sie zbliza i chce zrobic pierwszy duzy zakup i w sumie nie wiem...
Zrobilam sobie w dwoch aptekach wyprawki, w jednej mam smoczki, butelki, dla siebie jakies tam po porodzie rzeczy, herbatki, pieluchy tetrowe i flanelowe, i takie leki z dlugim terminem waznosci. (320zl-zaznaczajac ze z tej tanszej firmy bralam rzeczy a nie te najdrozsze)
W drugiej mam podgrzewacz do butelek i termmetr bezdotykowy i kilka drobiazgow. (140zl)
Jak myslicie co pierwsze zamowic? -
nick nieaktualnyTo pierwsze moim zdaniem Podgrzewacz to można zamówić na ostatnią chwilę, ale smoczki i butelki to coś, co trzeba mieć.
Martka, nie mówię NIE. Bo to jest ekscytujące i w ogóle.Ale powiem wam szczerze, że jeśli się mam czuć tak badziewnie w ciąży, jak bez niej w tej chwili to się chyba powinnam zastanowić nad tym wszystkim -
nick nieaktualnytez wlasnie tak mysle a moze jeszcze w jakiejs promocji sie trafi, a butelki i smoczki juz i tak po niskich cenach mam (bo ja tej firmy canpol kupuje wszystko bo mi jakos odpowiada) wiec na to jakis duzych promocji nie bedzie (jak butelka kosztuje 7zl to duzo przecenic jej nie moga a taki termometr (bezdotykowy co kosztuje 70 czy podgrzewacz 50 to da sie przecenic jeszcze)
-
nick nieaktualnyNoo ja powoli bede kupowac, na razie mam siatke ciuchow od znajomej (ale jak mowilam raczej nic z tego nie wykorzystam wiec nie licze tego w ogole) i spiworek i to tyle. Co prawda u ciotki ciuchy leza, ale nie wiem jakie i czy cos mi sie przyda wiec tego tez nie licze.
-
Pierwsza liste, choc ja bym wywalila smoczki. Podawnaie na samym poczatku moze zaburzyc laktacje. Stosunkowo bezpieczne robią się smoczki dopiero około 2,5-3 miesiaca.
Po pracy dziś jestem, czekam teraz do genetycznego, jeszcze 3h Alez sie nie moge doczekac, no!
Niunqua, ja po raz kolejny podziwiam Twoje opanowanie i mam nadzieje,ze nagroda spotka Cie lada moment.
Klaudia - powzdycham tylko z Tobą, trzymaj się i walcz!
Dziś powiedzialam wicedyrektorce, bo musiałam zapytać się też czy da mi wolne na szkolenie i ona zareagowala o wiele lepiej, pogratulowala i w ogole jakos tak zyczliwiej ze man rozmawiala. Natomiast ze szkolenia musze zrezygnowac, bo za duzo lekcji bym stracila w piatek. Ogolnie tego nei ogarniam, ale wziawszy pod uwage moja sytuacje wole juz nie podpadac, zrobie je sobie na macierzynskim ;p -
nick nieaktualny
-
No, ja nawet nie zamierzam kupowac, ale wiadomo, kazdy dokonuje swoich wyborów
Dzieki
Dziś rano robiliśmy zdjecie (bo w domu ciemno teraz), to nasze buty, a malutkie buciki kupilismy jakis czas temu i napis dorobiłam sama.
Już się nie mogę doczekać jak wrzucę ;p Ach, a pomysł zerżnięty z internetuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 18:21