Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo ale fajne
Co do smoczkow to wiesz ze tez nie zamierzalam ale po rozmowie z mama i polozna ostatnio powiedzialy mi ze lepiej miec z jeden zestaw na start ze wzgledu na to ze chociazby mam kamice nerkowa i w razie hospitalizacji dobrze miec niz biegac i kupowac. Ze jeden zestaw na start wystarczy moze sie nie przydac a moze sie przydac a ze niestety polozna mi powiedziala ze przy kamicy to podobno w pierwszym miesiacu po porodzie czesto jest napad kolki nerkowej bo cos tam sie zmienia w hormonach i czyms tam (oczywiscie zapobiegac mozna ale nigdy nie masz 100% pewnosci) a zestaw mnie kosztuje 10zl wiec tez nie majatek -
Przedstawiam Wam naszego Płodzika:
(zdjęcie w 3d)
Wszystko w jak najlepszym porządku. To było niesamowite - skakał sobie i się ruszał i to jest jakiś kosmos nieskończony,ze teraz we mnie jest taki ruszajacy sie czlowieczek. KOSMOS.
Dziewczyny, jeszcze mocniej trzymam za Was kciuki, żeby dane było Wam to przeżyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 21:47
ciri22, Baronowa_83, arien lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratki! Fajnie nie? My tez tak przezywalismy a teraz jak caly czas sie rusza to podwojna radosc ale widac juz charakterek dziecka bo sie burzy na pozycje w ktorych siedze ;p
A i macie bardzo ladnej jakosci to 3d pierwszy raz widze zeby tak mloda ciaza tak ladnie na zdjeciu 3d wygladalaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 22:03
-
nick nieaktualnyTo przejdzie choc ja na czasem do tej pory mam takie mysli ze to 20 tydzien a male ma miedzy 14 a 16cm i powinno z 250g wazyc!
Nie moge spac od 4;30 a ciezki dzien mnie czeka... Cos czuje ze padne w polowie dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 05:47
-
nick nieaktualny
-
W ogole nie bylo mowy o plci, lekarz moeil albo dzidzia, albo kolezanka lub kolega. I w sumie sie ciesze, bo to ultra wczesnie, wiec po co strzelac, a nam sie trz jakos wybitnie nie spieszy:)
A w pociagu wczoraj przegladalam kalendarz pod katem imion i zupelnie z ienilismy nasze typy. Ciekawe, ile razy bedziemy jeszcze to robic do kwietnia;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co tu taka cisza?
Wróciliśmy z Gdańska, cudowny weekend, polecam warszawiankom - 3h pendolino (bilety mozna kupic po 49z;), my zaliczylismy i Sopot, i Gdańsk, super wyprawa.
Niu - jutro ginekolog??Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 07:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja tez trzymam kciuki
Wiecie ze na poludniu polski juz mega duzo sniegu? ciekawe kiedy do nas dojdzie
Edit; cofnelam sie do wpisow i okazalo sie ze za tydzien wizyta od 7 pazdziernika czyli wychodzi ze 14. A pisala ze krew we srode albo we czwartek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 08:19
-
nick nieaktualny