Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje wszystkim, którym się udało!
Kasia - to niesamowite,ze masz dziecko już ze sobą, a niedwano pisałaś, że się udało zajść. Wszystkim tego życzę!
Przede wszystkim wytrwałym walczącym!
U mnie jeszcze tylko 2,5 miesiąca do terminu. Zdrowie dopisuje, z małą wszystko w porządku, przeporwadziliśmy się (dwa piętra wyżęj). No, fajnie jest.M@linka, KASIAG24, Fiona88, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
Tak, mała będzie miała na imię Tekla.
Wyprawka się robi, na razie jest dość chaotyczna (kupowaliśmy,co nam się spodobało), teraz na spokojnie (od wczoraj nie pracuję) przejrzę, posegreguję i dokupi się te brakujące rzeczy. Ale my też nie szalejemy, mamy mocno ekologiczne i antygadzetowe podejscie -
No, wlasnie zaczely sie ferie, a dla szkoly lepiej bylo zatrudnic kogos od nowego polrocza. Wiec po feriach juz nie wracam, a pewnie moglabym jeszcze dluzej pracowac, ale taka sytuacja jest idealna. Swoje popracowalam, a teraz dwa miesiace na przygotowanie się, wyciszenie, odpocznięcie.
-
KASIAG24 Gratulację Słodziak:)
Ja jestem po pierwszej niestety nieudanej inseminacji, ale nie poddaję się, 8 lutego prawdopodobnie druga...w końcu się uda:) Szkoda tylko, że nadal nie znam przyczyny niepowodzeń..ech..Morella, AnnaKliwijska, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
Hej Laski dawno się nie odzywalam. Trzymam mocno kciuki za te z was które się starają i za te co już chodzą z brzuszkami. Dużo z was się już "rozsypalo" ? Ja mam do terminu z om 7 dni a z usg 14ddni. Mam nadzieję że te które już urodziny pochwala się zdjęciami bąbelkow ściskam was mocno i trzymam kkciuki
-
M@linka bardzo mi przykro
Chciałam zameldować, że my też już rozpakowani Szymonek urodził się 30.01.2016r
(wg usg termin wychodził na 29.01, wg @ na 06.02 - także u mnie sprawdził się termin z usg ale to termin z pierwszych 3 ważnych usg )
Zostawiam same dobre fluidy dla wszystkich przyszłych Mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 13:14
-
nick nieaktualny