Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
za wszystkie staraczki trzymam w dalszym ciagu mocno kciuki! widze, ze watek przygasl, mimo to chcialam tylko Wam napisac, ze 22.12.2015 o 6:30 urodziłam Zuzie 3180 i 54 cm
porod mialam ekspresowy o 5 ran odeszly mi wody po 6 byla w szpitalu a o 6:30 w ubraniach ktorych przyjechaalam urodzilam wiec wszystkim oczekujacym dzidzi zycze takiego porodu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0bb300c4e8c.jpgalicjaaaa, AnnaKliwijska lubią tę wiadomość
-
KASIAG24 wrote:za wszystkie staraczki trzymam w dalszym ciagu mocno kciuki! widze, ze watek przygasl, mimo to chcialam tylko Wam napisac, ze 22.12.2015 o 6:30 urodziłam Zuzie 3180 i 54 cm
porod mialam ekspresowy o 5 ran odeszly mi wody po 6 byla w szpitalu a o 6:30 w ubraniach ktorych przyjechaalam urodzilam wiec wszystkim oczekujacym dzidzi zycze takiego porodu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0bb300c4e8c.jpg
Kasia Gratulację Niech maleńka zdrowo rośnie:) Ucałuj ją od nas:)KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
Chlamydia dziewczyny wyszła negatywna zarówno u mnie jak i u męża, 13 stycznia zrobią mi biocenozę i jak wynik będzie ok i pęcherzyki odpowiedniej wielkości podchodzę do inseminacji:)
alicjaaaa, KASIAG24 lubią tę wiadomość
-
KASIAG24 wrote:za wszystkie staraczki trzymam w dalszym ciagu mocno kciuki! widze, ze watek przygasl, mimo to chcialam tylko Wam napisac, ze 22.12.2015 o 6:30 urodziłam Zuzie 3180 i 54 cm
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0bb300c4e8c.jpg
Cudownie! Gratulacje Dużo zdrówka dla WasKASIAG24 lubi tę wiadomość
-
mkl wrote:Klaudia N a jak tam u ciebie sytuacja?? Jakiś plan działania??
-
Dziewczyny ja już po, wczoraj zjawiłam się w klinice, co się okazało byłam w trakcie owulacji, wszystkie badania były dobre i przed 15 miałam inseminacje. Cieszę się bardzo że zrobiliśmy krok do przodu niezależnie od skutku.
moniqe, alicjaaaa, AnnaKliwijska lubią tę wiadomość
-
To trzymamy kciuki mocno zeby sie zakończyło szczęśliwie ❤❤Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Klaudia N. wrote:a co u Ciebie domcia>?
Więc mój mąż bral przez 6 tygodni ale tylko raz w tygodniu zastrzyki pregnyl 5000 i witaminy. I powiem ci ze wyniki sie poprawiły że aż lekarz sie zdziwil ze tak wszystko zadzialalo pozytywnie ucieszylismy sie tez i to bardzo bardzo. No i lekarz wyskoczyl z pytaniem do mnie : no to jest pani gotowa do zabiegu in vitro? Ja oczy wielkie mąż tez i mowimy ze NIE!!! Bylo mowione o inseminacji ze jak mezowi sie poprawia wyniki startujemy z inseminacja. A on zaczal krecic ze niby cos za malo czegos. I juz mi dziwny ten lekarz sie zrobil. Zaczal gadac ze nie ma na co czekac ze in vitro i koniec.
Poprosilismy o nastepne zastrzyki bo chcemy inseminacje i wyszlismy z gabinetu. Bylismy w szoku bo przyjechalismy z taka mysla o inseminacji. Sami jeszcze z lekarzem gadalismy tylko o inseminacji. Nie wiem co mu sie stalo.Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
2% prawidlowych plemnikow 98% nieprawidlowych. Cos z lepkoscia bylo i ruchliwoscia. Teraz lepkosc i ruchliwosc sie polepszyla nie wiem jak z morfologiaDomcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
no faktycznie dziwny ten lekarz, pewnie chcial wiecej zarobic, ja tez bym wolala i chyba kazda z nas sprobowac najpierw insemi, a kto wie, moze jak sie wyniki poprawily to uda Wam sie nawet naturalnie, nigdy nie wiadomo
Domcia23 lubi tę wiadomość