Październik zwiastuje jesienną szarówkę, weź starego pod koc, a w czerwcu na porodówkę 🤍
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalienatt3 wrote:Witam. Dziewczyny pomóżcie - ledwo widoczna kreska na teście ciążowymi + beta hcg Dodatnia czy to wskazuje ciążę?
No raczej, gratulacje 🩷Córka z 2023
6 miesięcy starań
Kwiecień 2024 druga runda starań 🤱
Czerwiec 2024 ciąża biochemiczna -
Duphaston powinno się brać już po zakończonej owulacji? Bo zlecił brać 16-25dc, a ja zwykle najpóźniej mam owu 18dc. Myślicie że spokojnie mogę wziąć po przebytej według mnie owulacji?Córka z 2023
6 miesięcy starań
dzisiaj strasznie się źle czułam w pracy, miało mi się na wymioty i po pracy z ciekawości zrobiłam test a po teście pojechałam do szpitala zrobić betę. Ostatni okres miałam 21-25.09 więc wydaje mi się to wszystko trochę szybko 🙈 kiedy powinnam zgłosić się do lekarza, żeby mógł to potwierdzić?
-
Dziewczyny w końcu udało mi się skontaktować z moją diabetolog niestety przed 21 października nie mam szans na wizytę u niej bo jest na zwolnieniu lekarskim. Kazala mi się 18 odezwać że napiszę mi jakie badania mam zrobić i wtedy umówimy się na wizytę.
Dziś 48 dc. Małpy nadal nie ma.
Mam wybór albo kłaść się do szpitala, ale termin też dopiero w listopadzie. Albo czekać na wizytę u niej. Więc tak czy siak na razie spróbuję u niej chyba…
To czekanie mnie wykończy. Może po drodze przyjdzie 🐵…
-
Natalienatt3 wrote:dzisiaj strasznie się źle czułam w pracy, miało mi się na wymioty i po pracy z ciekawości zrobiłam test a po teście pojechałam do szpitala zrobić betę. Ostatni okres miałam 21-25.09 więc wydaje mi się to wszystko trochę szybko 🙈 kiedy powinnam zgłosić się do lekarza, żeby mógł to potwierdzić?
Jaki masz wynik tej bety ? -
Natalienatt3 wrote:dzisiaj strasznie się źle czułam w pracy, miało mi się na wymioty i po pracy z ciekawości zrobiłam test a po teście pojechałam do szpitala zrobić betę. Ostatni okres miałam 21-25.09 więc wydaje mi się to wszystko trochę szybko 🙈 kiedy powinnam zgłosić się do lekarza, żeby mógł to potwierdzić?
Najlepiej w 6 tygodniu ciążyNatalienatt3 lubi tę wiadomość
Córka z 2023
6 miesięcy starań
Natalienatt3 wrote:30.72 Dodatni
Natalienatt3 lubi tę wiadomość
Córka z 2023
6 miesięcy starań
Natalienatt3 wrote:Jest to możliwe ?🙈 może to by wyjaśniało prawie rok starania się o ciążę w szczególności w dni płodne 🥺
A miałaś kiedyś monitoring?
Moja znajoma ma taką samą długość cyklu jak ja a owulację ma prawie tydzień wcześniej. Jest płodna zaraz po okresie.Córka z 2023
6 miesięcy starań
Schuyler wrote:Dziewczyny w końcu udało mi się skontaktować z moją diabetolog niestety przed 21 października nie mam szans na wizytę u niej bo jest na zwolnieniu lekarskim. Kazala mi się 18 odezwać że napiszę mi jakie badania mam zrobić i wtedy umówimy się na wizytę.
Dziś 48 dc. Małpy nadal nie ma.
Mam wybór albo kłaść się do szpitala, ale termin też dopiero w listopadzie. Albo czekać na wizytę u niej. Więc tak czy siak na razie spróbuję u niej chyba…
To czekanie mnie wykończy. Może po drodze przyjdzie 🐵…
Schuyler przepraszam, może coś przegapiłam ale dlaczego szpital?
Ja brałam tabletki na wywołanie cyklu gdy miałam zawirowania na poczatku tego roku -
Minia000 wrote:Schuyler przepraszam, może coś przegapiłam ale dlaczego szpital?
Ja brałam tabletki na wywołanie cyklu gdy miałam zawirowania na poczatku tego roku -
Minia000 wrote:Rozumiem, masz dobrego lekarza. Mój wypisal tabletki na wywołanie i na tym skończyła się diagnostyka:(
Oddział na który ja się wybieram jest w Lublinie w szpitalu wojskowym.