Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
juwelka TSH 3,7 , reszta badań na prolaktyne, esteriadol, FSH, LH wyszły ok, oproćz TSH Może być, ze w pierwszym miesiącu brania Euthyrox moge zajsć o ile w tarczycy tkwi problem? czy raczej się nie nastawiać niepotrzenie? yhh, chyba się nakręcam niepotrzebnie to już będzie 6 miesiąc jak czekamy no fasolke
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Zetka wrote:Ja siemię zaczęłam wczoraj więc w tym cyklu pewnie nie pomoże jeszcze. Trzymam kciuki
Madlene84, dysza powinna starczyc ja zakupiłam z allegro ale boję się że one nic nie warte
Ja wzielam w piatek i od razu mialam sluz lepszy a wczoraj bj, wiec mysle ze nie jest za pozno. Dzis tez sluz jeszcze rozciagliwy ale bardziej metny. I tak jestem zadowolona, bo dawno takiego ladnego nie mialam25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Cześć Dziewczyny ostatnio jestem tu tak z doskoku i za bardzo się nie udzielam.
Słuchajcie jednak wiesiołek pomógł wczoraj podczas dało się zauważyć mnóstwo śluzu aż chyba za dużo ;p więc baardzo go polecam mam tylko nadzieję, że nadmiar tego śluzu przełoży się na efekt końcowy
Ja już nie czytam nic w internecie żeby nie zwariować do reszty -
Hej dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam. Niestety zaczynam nowy cykl, ale jestem ciekawa ilu zielonych kropek doczekałyśmy się w październiku. Zdajcie relację pliz
-
Test negatywny coś za wcześniej by było. Tyle że teraz OV wyznaczyła już mi dzień płodny
Madlene84, ja kurcze też. Chociaż wczoraj o tym czytałam i wydawało się takie proste to dziś już nic nie wiem
Chociaż wydaje mi się ze lepki u mnie to takie jakby grudki co się lepia między palcami a kremowy to bardziej płynny ja balsam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 18:51
-
Madlene jak nie umiesz poznać to weź śluz na palca i rozsmaruj do na zewnętrznej części dłoni, jeśli rozprowadzi się tak jak balsam to jest to kremowy, a jeżeli poczujesz lepkość to jest lepki, no taki klejący lekko.
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Holly go wrote:Hej dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam. Niestety zaczynam nowy cykl, ale jestem ciekawa ilu zielonych kropek doczekałyśmy się w październiku. Zdajcie relację pliz
Hollhy my tu w większości jeszcze mamy sporo do testowania, ale widziałam, że w wątku z terminem testowania na 26-28 sporo dziewczyn zaciążyło;) -
Ja mam chyba pecherzyk nabotha na szyjce, bo czuję od 2-3 tygodni takiego guzka. Kiedyś już miałam. A u gina byłam w lipcu i chyba wspominał że mam ale nie pamiętam. Jak się w tym cyklu nie uda to pójdę na wizytę. Mam nadzieję że to nie przeszkoda przy staraniach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 19:22
-
To jak masz podatne włosy to skróc mocno i jakiś zupełnie inny kolor
Ale jak patrzyłam na Twój wykres i ilość to tak się zastanawiam że chyba zbytnio o przyciąganie męża starać się nie musisz )Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 19:24
-
Morwa, ja toczę ze sobą walkę, z jednej strony chciałabym całkowitej odmiany i ścięcia włosów na króciutko, a z drugiej boje się, że będę żałować, bo lubie siebie w długich. Chyba zetnę na jakieś okrągłe urodziny.
Do piwnych to taki ciemny miodowy fajnie wygląda.
Zetka co to za guzek, skąd się bierze?