Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka tulam mocno też przez to przeszłam i wiem jak to boli
Isana gratulacje!! Faktycznie październik jest mocno zielony
Ja chyba nie doczekam do testowania poniedziałkowego - już od 3 dni boli mnie jak na @ a dziś to nawet ten ból mnie obudził.. Dziwne bo to troche za wcześnie no ale może coś mi się cykl przyspieszył bo wszystkie objawy @ zaczeły sie kilka dni za wcześnie..25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
ja do @ mam jak dostane 33 dnia 12 dni do testowania staranko było 10, 11,12 15 i 18 dnia cyklu, cykle mam 30-33. Od 3 dni robie testy owu ( bo dopiero do mnie 3 dni temu dotarły) , nigdy wczesniej ich nie robiłam , i pokazywaly 2 kreski, ale druga testowa była blada. Nie wiem więc kiedy miałam owu (ale jakoś czułam , że kilka dni po okresie i dość szybko zaczeły mnie piersi boleć i bolą do tej pory ). Przypomne, że w tym miesiacu zaczełam brać leki na tarczyce TSH-wynik 3,7 a to będzię 6 cykl starań ale jakoś czuje, że to będzie kolejny stracony cykl
Isana gratulacje !!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 16:24
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Dzień dobry ale tu pustki wczoraj
Ja dziś wracam do domku. Zimno jakoś..
Dziś mi skoczyła tempka, ale owulacje wydaje mi się ze miałam wczoraj w dzień, bo test potem był ujemny.
Możecie polecić jakieś globulki dopochwowe.. 2 dni mykam się mydłem (od lat używam płynów do higieny intymnej, ale zapomniałam zabrac). No i od wczoraj straszny dyskomfort, pieczenie itp. Nigdy nie miałam problemów takich a teraz wszystko mi się przypaletuje. Mam tylko nadzieję że to nie jest grzybica po tym antybiotyku. Zamówiłam w aptece lacibios femina do lylania i provag żel.
Staraczka, w nocy spać nie mogłam i tak o Tobie myślałam - wiem że to marne pocieszenie ale tak sobie myślę, że wiele kobiet nawet nie wie, że była w ciąży i na początku poroni Ty w którym dniu robiłaś test, wcześniej betę? Może to przez antybiotyk pewnie gdybyś nie testowala, to nawet byś nie wiedziała. Ale wiem jak to jest. Przytulam mocno i mam nadzieję że mimo wszystko będziesz dobrej nadziei. :*25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Rozgadana wrote:Witam się z rańca
Ja dziś jeszcze mam rundkę po grobach
Dziewczyny zafasolkowane napiszcie jakie miałyście objawy
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny testujcie bo czekamy z dobrymi wiadomościami
ja dopiero testuje za 10 dni piersi mnie okropnie bolą , ale już od około tygodnia, ból i jakieś dziwne pieczenie , jakbym piersi do ognia wsadzała - ale kiedyś w którymś cyklu też tak miałam i nie był to objaw ciąży niestety także ja piersiami się nie sugeruje bo prawie w każdym cyklu bolą, są wieksze i obrzmiałe i dziwne pieczenie im towarzyszy
@ za ok.10 dni yhhh długo czekam do testowania bo mam długie cykle
goska9789 kiedy masz mnniej wiecej owu? pytam, bo mamy podobne cykle
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualny
-
goska9789 wrote:Ja jutro lub we wtorek Fajnie jakby pokazały się 2 krechy i Maluch urodziłby się w tym miesiącu co ja Owulację miałam 13 - OF źle zaznaczył. Cykle 30-34 dniowe.
goska9789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny