Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka tulam mocno
też przez to przeszłam i wiem jak to boli
Isana gratulacje!! Faktycznie październik jest mocno zielony
Ja chyba nie doczekam do testowania poniedziałkowego - już od 3 dni boli mnie jak na @ a dziś to nawet ten ból mnie obudził.. Dziwne bo to troche za wcześnie no ale może coś mi się cykl przyspieszył bo wszystkie objawy @ zaczeły sie kilka dni za wcześnie..25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
ja do @ mam jak dostane 33 dnia 12 dni do testowania
staranko było 10, 11,12 15 i 18 dnia cyklu, cykle mam 30-33. Od 3 dni robie testy owu ( bo dopiero do mnie 3 dni temu dotarły) , nigdy wczesniej ich nie robiłam , i pokazywaly 2 kreski, ale druga testowa była blada. Nie wiem więc kiedy miałam owu (ale jakoś czułam , że kilka dni po okresie i dość szybko zaczeły mnie piersi boleć i bolą do tej pory ). Przypomne, że w tym miesiacu zaczełam brać leki na tarczyce TSH-wynik 3,7 a to będzię 6 cykl starań
ale jakoś czuje, że to będzie kolejny stracony cykl
Isana gratulacje!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 16:24
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Dzień dobry
ale tu pustki wczoraj
Ja dziś wracam do domku. Zimno jakoś..
Dziś mi skoczyła tempka, ale owulacje wydaje mi się ze miałam wczoraj w dzień, bo test potem był ujemny.
Możecie polecić jakieś globulki dopochwowe.. 2 dni mykam się mydłem (od lat używam płynów do higieny intymnej, ale zapomniałam zabrac). No i od wczoraj straszny dyskomfort, pieczenie itp. Nigdy nie miałam problemów takich a teraz wszystko mi się przypaletuje. Mam tylko nadzieję że to nie jest grzybica po tym antybiotyku. Zamówiłam w aptece lacibios femina do lylania i provag żel.
Staraczka, w nocy spać nie mogłam i tak o Tobie myślałam- wiem że to marne pocieszenie ale tak sobie myślę, że wiele kobiet nawet nie wie, że była w ciąży i na początku poroni
Ty w którym dniu robiłaś test, wcześniej betę? Może to przez antybiotyk
pewnie gdybyś nie testowala, to nawet byś nie wiedziała. Ale wiem jak to jest. Przytulam mocno i mam nadzieję że mimo wszystko będziesz dobrej nadziei. :*
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Rozgadana wrote:Witam się z rańca
Ja dziś jeszcze mam rundkę po grobach
Dziewczyny zafasolkowane napiszcie jakie miałyście objawypoza tym przed spodziewana miesiaczka sluzu raczej brak, sahara normalnie
więcej objawów raczej nie było, no może te klucia okropne i rozpieranie w podbrzuszu parę dni przed testowaniem
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny testujcie bo czekamy z dobrymi wiadomościami
ja dopiero testuje za 10 dnipiersi mnie okropnie bolą , ale już od około tygodnia, ból i jakieś dziwne pieczenie , jakbym piersi do ognia wsadzała - ale kiedyś w którymś cyklu też tak miałam i nie był to objaw ciąży niestety
także ja piersiami się nie sugeruje bo prawie w każdym cyklu bolą, są wieksze i obrzmiałe i dziwne pieczenie im towarzyszy
@ za ok.10 dniyhhh długo czekam do testowania bo mam długie cykle
goska9789 kiedy masz mnniej wiecej owu? pytam, bo mamy podobne cykle
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualny
-
goska9789 wrote:Ja jutro lub we wtorek
Fajnie jakby pokazały się 2 krechy i Maluch urodziłby się w tym miesiącu co ja
Owulację miałam 13 - OF źle zaznaczył. Cykle 30-34 dniowe.
goska9789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny