Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe starania
Odpowiedz

Październikowe starania

Oceń ten wątek:
  • martika Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepitka ja, jeśli kupię dzisiaj test to jutro siknę.

Stiffi ja zawsze mam piersi obrzmiałe przed @, ale sutki nigdy mi nie dokuczały, ale może też nie zwracałam na nie tak uwagi, ktoto wie, co tam moja psychika umie mi wkręcić.

Gosia jeśli ten spadek u Ciebie oznacza zagnieżdżenie to za wcześnie na test, ale jeśli owu jest źle zaznaczona i była wcześniej, to z długości Twoich cykli wynika, że to spadek na @ :/

• pepitka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika, to trzymam kciukasy i wysyłam ciążowe fluidy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 11:53

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pocieszyłaś mnie Martika :( Zobaczę co będzie działo się w najbliższym czasie. Przyjmę każdą z opcji na klatę :)

• martika Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepitka dzięki:)

Gośka, opcje są dwie, ja uważam, że nie ma co sobie mydlić oczu i wszystko trzeba brać pod uwagę, ale kciuki trzymam i mam nadzieję, że będzie ok:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo, myśleć trzeba realnie :) Nie ma co się oszukiwać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Dzień dobry :) ale tu pustki wczoraj :)
    Ja dziś wracam do domku. Zimno jakoś..
    Dziś mi skoczyła tempka, ale owulacje wydaje mi się ze miałam wczoraj w dzień, bo test potem był ujemny.
    Możecie polecić jakieś globulki dopochwowe.. 2 dni mykam się mydłem (od lat używam płynów do higieny intymnej, ale zapomniałam zabrac). No i od wczoraj straszny dyskomfort, pieczenie itp. Nigdy nie miałam problemów takich a teraz wszystko mi się przypaletuje. Mam tylko nadzieję że to nie jest grzybica po tym antybiotyku. Zamówiłam w aptece lacibios femina do lylania i provag żel.

Staraczka, w nocy spać nie mogłam i tak o Tobie myślałam :) - wiem że to marne pocieszenie ale tak sobie myślę, że wiele kobiet nawet nie wie, że była w ciąży i na początku poroni :( Ty w którym dniu robiłaś test, wcześniej betę? Może to przez antybiotyk :/ pewnie gdybyś nie testowala, to nawet byś nie wiedziała. Ale wiem jak to jest. Przytulam mocno i mam nadzieję że mimo wszystko będziesz dobrej nadziei. :*
    Dziękuję kochana . Ja robiłam 27 betę skusiłam się bo plamiłam ..nie potrzebnie i dokładnie podejrzewam że zaczęłabym krwawić i po prostu bym nie wiedziala że ciąża była . . . Ja też cierpię teraz na bezsenność ale już nie chce się dołować myślęc, Płakać . Teraz trzeba się porządnie zbadać i wyleczyć . :-) pusto się zrobiło bo się dziewczyny przeniosły na listopad ;-)

Zetka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i ja zawsze zamawiam provag albo lactovaginal :-)

kahaśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:
    Pepitka ja, jeśli kupię dzisiaj test to jutro siknę.

Stiffi ja zawsze mam piersi obrzmiałe przed @, ale sutki nigdy mi nie dokuczały, ale może też nie zwracałam na nie tak uwagi, ktoto wie, co tam moja psychika umie mi wkręcić.

Gosia jeśli ten spadek u Ciebie oznacza zagnieżdżenie to za wcześnie na test, ale jeśli owu jest źle zaznaczona i była wcześniej, to z długości Twoich cykli wynika, że to spadek na @ :/
    Miałaś dziś sikać i znów do jutra mus czekac :-( bu wytrzymam :-D trzymam kciuki za Ciebie mocno mocno!!!!! :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie czaj się ciężarówo widzę Cie :-P jak się czujesz??? <3

• Zetka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dziękuję kochana . Ja robiłam 27 betę skusiłam się bo plamiłam ..nie potrzebnie i dokładnie podejrzewam że zaczęłabym krwawić i po prostu bym nie wiedziala że ciąża była . . . Ja też cierpię teraz na bezsenność ale już nie chce się dołować myślęc, Płakać . Teraz trzeba się porządnie zbadać i wyleczyć . :-) pusto się zrobiło bo się dziewczyny przeniosły na listopad ;-)

A jakie badania kazali Ci zrobić? W tak wczesnej ciąży coś dodatkowo trzeba? Pisałaś że usg za 2 tygodnie? A w ogóle to wyleczyłaś się już, czy dalej antybiotyk? Ja biorę do wtorku :/ Echh

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Rozgadana Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja testuje jutro, trzymajcie kciuki będzie mi raźniej :)

Nie dostałam @ jeszcze a cały czas tak się czuję więc się nie zdziwię jak się obudzę i przylezie wredna małpa..
    Póki co senność mnie dopada w tak dziwnych momentach że non stop podsypiam :P Ale to pewno wina przeziębiania co mnie od tygodnia trzyma..

679e1df94cc564708ac7076b55943913.png
  • Rozgadana Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika rozumiem że oprocz piekących sutków zrobiły się one ciemne? :D :D :D Super :D

679e1df94cc564708ac7076b55943913.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Miałaś dziś sikać i znów do jutra mus czekac :-( bu wytrzymam :-D trzymam kciuki za Ciebie mocno mocno!!!!! :-*

Ja? Absolutnie, przecież pisałam, że nie mam testu :p

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozgadana trzymam kciuki za zieloną kropkę! ♡

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Kotowa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 14:04

Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
    Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozgadana, trzymam kciuki :) daj rano koniecznie znać :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozgadana to testujemy jutro razem, chcę widzieć u Ciebie zieloną kropę :D no są takie jakby bardzo podrażnione piekące i czerwone i sterczące, a czasami robią się takie ciemne,że aż jakby brązowe. Jakim testem testujesz?

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że Wy dalej w październiku :) W końcu, skoro teraz testowanie, to starania październikowe ;)
    Kciukam za zielone&&

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• martika Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli się uda to chyba umrę ze szczęścia to byłby mój drugi najcudowniejszy październik, tylko żeby ze szczęśliwym zakończeniem, ale co ja tu o zakończeniu jak jeszcze nie nasikane dwie kreski. Jadę do apteki. Kahaśka dbaj o siebie :* Miłego wieczoru dziewczyny :*

kahaśka, Kotowa, goska9789 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    A jakie badania kazali Ci zrobić? W tak wczesnej ciąży coś dodatkowo trzeba? Pisałaś że usg za 2 tygodnie? A w ogóle to wyleczyłaś się już, czy dalej antybiotyk? Ja biorę do wtorku :/ Echh
    przeciwciała na zespół antyfosfolipidowy proby nerkowe wątrobowe . hormony tarczycy z antygenami . fsh lh estradiol progesteron w fazie lutealnej i przedowulacyjnej ... ogolna morfologia prolaktyna kuźwa jest tego trochę . Usg to drugie żeby sprawdzić czy nic się nie wydarzyło po tym a 24 mam kolposkopię

‹‹ 153 154 155 156 157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ