Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepitka ja, jeśli kupię dzisiaj test to jutro siknę.
Stiffi ja zawsze mam piersi obrzmiałe przed @, ale sutki nigdy mi nie dokuczały, ale może też nie zwracałam na nie tak uwagi, ktoto wie, co tam moja psychika umie mi wkręcić.
Gosia jeśli ten spadek u Ciebie oznacza zagnieżdżenie to za wcześnie na test, ale jeśli owu jest źle zaznaczona i była wcześniej, to z długości Twoich cykli wynika, że to spadek na @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZetka wrote:Dzień dobry ale tu pustki wczoraj
Ja dziś wracam do domku. Zimno jakoś..
Dziś mi skoczyła tempka, ale owulacje wydaje mi się ze miałam wczoraj w dzień, bo test potem był ujemny.
Możecie polecić jakieś globulki dopochwowe.. 2 dni mykam się mydłem (od lat używam płynów do higieny intymnej, ale zapomniałam zabrac). No i od wczoraj straszny dyskomfort, pieczenie itp. Nigdy nie miałam problemów takich a teraz wszystko mi się przypaletuje. Mam tylko nadzieję że to nie jest grzybica po tym antybiotyku. Zamówiłam w aptece lacibios femina do lylania i provag żel.
Staraczka, w nocy spać nie mogłam i tak o Tobie myślałam - wiem że to marne pocieszenie ale tak sobie myślę, że wiele kobiet nawet nie wie, że była w ciąży i na początku poroni Ty w którym dniu robiłaś test, wcześniej betę? Może to przez antybiotyk pewnie gdybyś nie testowala, to nawet byś nie wiedziała. Ale wiem jak to jest. Przytulam mocno i mam nadzieję że mimo wszystko będziesz dobrej nadziei. :*Zetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartika wrote:Pepitka ja, jeśli kupię dzisiaj test to jutro siknę.
Stiffi ja zawsze mam piersi obrzmiałe przed @, ale sutki nigdy mi nie dokuczały, ale może też nie zwracałam na nie tak uwagi, ktoto wie, co tam moja psychika umie mi wkręcić.
Gosia jeśli ten spadek u Ciebie oznacza zagnieżdżenie to za wcześnie na test, ale jeśli owu jest źle zaznaczona i była wcześniej, to z długości Twoich cykli wynika, że to spadek na @ -
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Dziękuję kochana . Ja robiłam 27 betę skusiłam się bo plamiłam ..nie potrzebnie i dokładnie podejrzewam że zaczęłabym krwawić i po prostu bym nie wiedziala że ciąża była . . . Ja też cierpię teraz na bezsenność ale już nie chce się dołować myślęc, Płakać . Teraz trzeba się porządnie zbadać i wyleczyć . pusto się zrobiło bo się dziewczyny przeniosły na listopad
A jakie badania kazali Ci zrobić? W tak wczesnej ciąży coś dodatkowo trzeba? Pisałaś że usg za 2 tygodnie? A w ogóle to wyleczyłaś się już, czy dalej antybiotyk? Ja biorę do wtorku Echh
-
Dziewczyny ja testuje jutro, trzymajcie kciuki będzie mi raźniej
Nie dostałam @ jeszcze a cały czas tak się czuję więc się nie zdziwię jak się obudzę i przylezie wredna małpa..
Póki co senność mnie dopada w tak dziwnych momentach że non stop podsypiam Ale to pewno wina przeziębiania co mnie od tygodnia trzyma..
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 14:04
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Jeśli się uda to chyba umrę ze szczęścia to byłby mój drugi najcudowniejszy październik, tylko żeby ze szczęśliwym zakończeniem, ale co ja tu o zakończeniu jak jeszcze nie nasikane dwie kreski. Jadę do apteki. Kahaśka dbaj o siebie :* Miłego wieczoru dziewczyny :*
kahaśka, Kotowa, goska9789 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZetka wrote:A jakie badania kazali Ci zrobić? W tak wczesnej ciąży coś dodatkowo trzeba? Pisałaś że usg za 2 tygodnie? A w ogóle to wyleczyłaś się już, czy dalej antybiotyk? Ja biorę do wtorku Echh