Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
27.10.14 r. lekarz na monitoringu potwierdził owulację, która była prawdopodobnie 25-26 października( specjalnie na ten czas wyjechaliśmy w góry, aby pozbyć się stresu).
Do piątku mam brać luteinę, lekarz zalecił zrobienie testu dopiero w sobotę, jesli do tego czasu @ nie przyjdzie.
Na ten moment moje odczucia: ból piersi przy dotykaniu, kłucie jajników( oby dwóch, ale Prawy w którym była owulacja mocniej i częściej) oraz śluz. Od wczoraj wieczorem lekkie zawroty głowy mam.
Nie chcę sobie wkręcać wiem że to jeszcze bardzo wcześnie, ale same wiecie jak to jest. Za każdym razem jak mnie zakłuje to boje się, że przyjdzie @.
Yhh zastanawiam się nad zrobienie testu jutro rano, bo już chyba dłużej nie wytrzymam.
Więc powinnam testować w sobotę, ale już nie wytrzymam i pewnie zakupie sobie zapas testów
Nie wiedziałam czy pisać w listopadowych starankach czy tu:) ale przecież staranka były w październiku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 16:25
-
Aneta myślę że jeszcze nic nie będzie na teście widać.. Moim zdaniem szkoda kasy i nerwów na stres, choć wiem też jak stresujące jest czekanie na testowanie..
Boże zwariować z tym wszystkim można
U mnie dodatkowo nawał śluzu, caly czas mam wrażenie że @ - patrze a tam nic -
Rozgadana mam to samo, jak tylko czuje, że coś mi poleci to lecę ze strachem sprawdzić. Mimo, że obstawiam @ na piątek to u mnie nigdy nic nie wiadomo...
do tego niepokoi mnie też lekkie ćmienie w dolnej części pleców, aczkolwiek wszystko mogłam sobie wkręcić.
-
Rozgadana, zaznaczyłam już nowy cykl, bo pojawiło się krwawienie,jak byłam w łazience ale podpaska czysta, myślę, że to na implantacje stanowczo za późno, poza tym brzuch mnie mocno okresowo boli.
Właśnie ja nie wiem jak te dziewczyny się spieszą ze zmianą miesięcy, w listopadowych staraniach jest cała masa dziewczyn testujących w najbliższy weekend czyli staranka z października.
3mam kciuki dziewczyny. -
Martika dopóki @ się nie rozkeci, to jeszcze nic nie wiadomo!
Rozgadana, Ja dzisiaj mam 10 dpo, a zazwyczaj moja faza lutealna trwa 11-12 dni więc planuję testować w środę/czwartek. Z tym że w tym cyklu pierwszy raz biorę dupek więc on mi może przedłużyć fl. Oczywiście jak w każdym innym cyklu widzę u siebie milion objawów
A Ty kiedy testujesz? -
nick nieaktualnymartika wrote:Właśnie ja nie wiem jak te dziewczyny się spieszą ze zmianą miesięcy, w listopadowych staraniach jest cała masa dziewczyn testujących w najbliższy weekend czyli staranka z października.
Hmmm... a bo ja np. nie bardzo wiedziałam jak to z tymi grupami jest i czy tam są te, które w listopadzie testują czy dopiero się starają, ale pomyślałam, że tam siedzą testujące, więc poszłam... a wygląda, że powinnam być z Wami