Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
firanki na duszę wrote:Dzięki Juwelka, ale już olałam system - prędzej tam torbiel zobaczę niż Bobasa )
Słyszałam taką teorię, że kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin także mam nadzieję, że grudzień będzie mójMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Moja sąsiadka zaszła w ciążę właśnie w listopadzie ubiegłego roku, czyli w miesiącu swoich urodzin
Zobaczymy jak to będzie
Morwa a jak Twoje wyniki? byłaś u gina? ( jeśli już pisałaś to przepraszam, ale byłam od czwartku do soboty w pracy i nie śledziłam wpisów) -
Morwa wrote:Robił powiedziałam mu , ze mnie lewy jajnik boli to mi zaczął pokazywać prawy. To jak mu zwróciłam uwagę , że mi o lewy się rozchodzi to powiedział ze jest nieco większy ale nic w nim niepokojącego nie widzi i pewnie przez zatwardzenia sobie go podrażnilam no tak mnie wkurzył ze masakra no i oczywiście skasował 120 za wizytę.
Oj to bym się zelziła na maksa. -
firanki na duszę wrote:Masakra....
Mnie też kłują na zmianę prawy i lewy od tej niby-@. I mam masę śluzu. Ciekawa jestem, co mój powie.
Trzymam kciuki za Ciebie
tak sobie myślę, że jakby u nas były leki bez recept i dostęp do wszystkich badań nieograniczony, to byśmy same się szybciej poleczyły niż ci pożalsięboże lekarze grrrrrr -
firanki na duszę wrote:Co racja to racja !
Myślę, że gdybyśmy zrobiły kombinację 42 leków, ziół i suplementów to każda by zaszła w 1 cyklu
Nie do końca to miałam na myśli
Ale ile razy idziesz do lekarza i mówisz mu objawy, a on Ci bada co innego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 20:01
-
ja nie chcę czekać aż do marca więc mam nadzieje , że ta teoria się nie sprawdzi
Morwa normalnie żart naprawdę !!! Ale trafiłaś biedna bez kitu i jeszcze Cie tak skasował ;/ Ja bym mu opinie na jakimś forum wystawiła:))
Oby szybko Cię przyjął Twój lekarz !Madlene84 lubi tę wiadomość