Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co... ciężko powiedzieć.... ja jakoś nigdy specjalnie nie planowałam posiadania Dziecka.
W kwietniu odstawiłam tabletki ( ze względów zdrowotnych), a miesiąc później wpadliśmy. W 6tyg poroniłam i od tego czasu czuję, że coś straciłam i "włączył" mi się instynkt
Także nie jakoś długo, ale ja jestem niecierpliwa jak jasna cholera i chciałabym już najlepiej mieć Bobasa koło siebie ! -
firanki na duszę wrote:Wiesz co... ciężko powiedzieć.... ja jakoś nigdy specjalnie nie planowałam posiadania Dziecka.
W kwietniu odstawiłam tabletki ( ze względów zdrowotnych), a miesiąc później wpadliśmy. W 6tyg poroniłam i od tego czasu czuję, że coś straciłam i "włączył" mi się instynkt
Także nie jakoś długo, ale ja jestem niecierpliwa jak jasna cholera i chciałabym już najlepiej mieć Bobasa koło siebie !firanki na duszę lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Nie wiem czy taka młodziutka chce mieć 3 dzieci ( to moje marzenie ) i nie chce mieć ich rok po roku. A już teraz nie jest łatwo , a co dopiero później.
jedno, dwoje i już koniec - ZŁE czasy -
Halo halo, wysyłam ciążowe wirusy więcej optymizmu Babeczki! Z czasem wszystkim się Wam uda! Trzymam ciągle kciuki:-) u mnie beta w 14dpo 196 więc na razie wszystko ok i liczę że zadna z Was już nie dostanie @. Powodzenia! !!!!
Morwa, Madlene84, Ania24, triss, Zetka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
gosi_a wrote:Halo halo, wysyłam ciążowe wirusy więcej optymizmu Babeczki! Z czasem wszystkim się Wam uda! Trzymam ciągle kciuki:-) u mnie beta w 14dpo 196 więc na razie wszystko ok i liczę że zadna z Was już nie dostanie @. Powodzenia! !!!!
3maj sięgosi_a lubi tę wiadomość