Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Madlene dziekuje kochana za kciuki ale nie tym razem...
Pinacolada super wieści, gratulacje
Zetka ja biorę oeparol 3x2 tabletki
Gosia beta piękna spokojnej ciązy Ci życzę
u mnie w tym cyklu nici .... tempka spadła przed @, test negatywny. Przykro ....
Ale za Was kochane trzymam kciuki, obyście zobaczyły plusiki wszytskie :* -
Cześć Dziewczynki.
Ja już jestem tak negatywnie do tego wszystkiego nastawiona, że szkoda gadać dzisiaj pierwszy dzień mierzenia temperaturki w środę zacznę testy owu nawet nie chce mi się nie wiem co się dzieje a jak sobie pomyślę że za 2 tygodnie znowu test będzie negatywny to aż płakać mi się chce... -
triss wrote:Dzień dobry
Madlene dziekuje kochana za kciuki ale nie tym razem...
Pinacolada super wieści, gratulacje
Zetka ja biorę oeparol 3x2 tabletki
Gosia beta piękna spokojnej ciązy Ci życzę
u mnie w tym cyklu nici .... tempka spadła przed @, test negatywny. Przykro ....
Ale za Was kochane trzymam kciuki, obyście zobaczyły plusiki wszytskie :*
Triss póki nie ma @ jest nadzieja. W ciąży z synkiem też mi spadła przed @.
U nas różnica wieku 6 lat więc też mi się spieszy
-
Ania24 wrote:Cześć Dziewczynki.
Ja już jestem tak negatywnie do tego wszystkiego nastawiona, że szkoda gadać dzisiaj pierwszy dzień mierzenia temperaturki w środę zacznę testy owu nawet nie chce mi się nie wiem co się dzieje a jak sobie pomyślę że za 2 tygodnie znowu test będzie negatywny to aż płakać mi się chce...
Aniu, tez tak mam
Do tego cały czas boli mnie głowa i mam nudnosci po tej stłuczce. Zapisałam się na jutro do lekarza.
-
Dziewczyny, ale pozytywne nastawienie to połowa sukcesu! Organizm czuje, że to nie jest dobry moment na ciąże jeśli się stresujemy i myślimy, że się nie uda. Uda nam się wszystkim, tylko niektóre z nas potrzebują więcej czasu wiem, że ciężko się czeka i że przykro jest jeśli @ przychodzi, ale musimy być cierpliwe, na każdą przyjdzie czas
25staraczka25, triss, Madlene84, kahaśka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej staraczki nie było mnie tu trochę ogólnie u mnie nic się nie zmieniło . Dzisiaj tempka w dół ovu przesunal owulke i dobrze bo tak myślałam że była w 16 teraz jestem w pracy mega zła na zajebista szefowa ze mam ochotę stąd wyjść . Napiszcie mi skróta co się działo bo nie wiem czy Was nadrobię
-
nick nieaktualnyAnia24 wrote:Cześć Dziewczynki.
Ja już jestem tak negatywnie do tego wszystkiego nastawiona, że szkoda gadać dzisiaj pierwszy dzień mierzenia temperaturki w środę zacznę testy owu nawet nie chce mi się nie wiem co się dzieje a jak sobie pomyślę że za 2 tygodnie znowu test będzie negatywny to aż płakać mi się chce... -
Ania24 wrote:Cześć Dziewczynki.
Ja już jestem tak negatywnie do tego wszystkiego nastawiona, że szkoda gadać dzisiaj pierwszy dzień mierzenia temperaturki w środę zacznę testy owu nawet nie chce mi się nie wiem co się dzieje a jak sobie pomyślę że za 2 tygodnie znowu test będzie negatywny to aż płakać mi się chce...
Ania pewnym pocieszeniem jest to że masz fajne dośc krotkie cykle. I mnie sama @ trwa z 7 dni . A ostatni cykl sie wydluzyl do 36d. Teraz nawet nie bardzo wiem w ktrym momencie tej ovu sie spodziewac.
No i nie mozesz myslec, ze bedzie negatywny, tego nie wiesz! łap ciazowe wiruski od dziewczyn i musi sie udac :* Nie lam sie, bo to na pewno nie pomoze! -
25staraczka25 wrote:Hej staraczki nie było mnie tu trochę ogólnie u mnie nic się nie zmieniło . Dzisiaj tempka w dół ovu przesunal owulke i dobrze bo tak myślałam że była w 16 teraz jestem w pracy mega zła na zajebista szefowa ze mam ochotę stąd wyjść . Napiszcie mi skróta co się działo bo nie wiem czy Was nadrobię
staraczka u Ciebie kiedy by ta ovu nie byla, to nie ma znaczenia, serduszek tyle, ze wpasowaliscie sie na pewno Wlasnie taki plan na ten miesiac jest i u nas25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madlene84 wrote:Ania pewnym pocieszeniem jest to że masz fajne dośc krotkie cykle. I mnie sama @ trwa z 7 dni . A ostatni cykl sie wydluzyl do 36d. Teraz nawet nie bardzo wiem w ktrym momencie tej ovu sie spodziewac.
No i nie mozesz myslec, ze bedzie negatywny, tego nie wiesz! łap ciazowe wiruski od dziewczyn i musi sie udac :* Nie lam sie, bo to na pewno nie pomoze!
No właśnie mam takie krótkie te cykle i @ że czasami się zastanawiam czy wszystko jest ok ze mną ?