Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra to teraz mnie dziewczyny uswiadomcie kiedy robicie testy ovu? U mnie zwykle cykle okolo 30 dni... wiec niby jasne... tyle.ze ostatni mial az 36 dni.... a juz drugi raz nie mam ochoty ovu przegapic.... kiedy zaczac zeby to mialo sens? Sugerowac sie jakos odczytami temp?
-
nick nieaktualnyja robiłam od 9 dnia mam takie cykle jak Ty ale i tak za wcześnie zaczęłam prowadź sobie obserwacje jak zmieni się śluz itd. to wtedy możesz sobie zrobić Bo tak to poxniej robiłam ale w tym cyklu na początku miałam jakieś mecyje . Z reszta teraz nie lepiej niby owulka wykryta ale ciągle mam góry zamiast konkreto,w na wykresie
-
martika wrote:belive ovu nie wyznacza od razu, jeśli jutro i pojutrze pójdzie temperatura w góre to Ci wyznaczy. 3mam kciuki.
A, ok. Już zrozumiałam działanie nie wiem czemu wcześniej myślałam, że OF wyznaczy mi owulację jeszcze zanim nastąpi. -
ja też piję dużo wody:)
Zetka to tylko woda nawet jak się czasem zmusisz nic Ci się nie stanie, ale żeby coś to dało musisz pić małe ilości - ale często
Bo ja wypijesz 2-3 szkl naraz to za chwile oddasz to do wc i organizm się wcale nie nawodni:)
-
martika wrote:Zetka ja też mam z tym straszny problem, czasami moje picie kończy się na połowie szklanki dziennie, chyba sobie ustawie przypomnienie w telefonie, bo ja po prostu nie pamiętam, nie chce mi się pić.
Też mam problem z piciem.
Wody oczywiście
Bo napoje wyskokowe jakoś same wchodzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:36
Morwa, Madlene84, martika, 25staraczka25 lubią tę wiadomość