Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyasiczka11 wrote:
Zatestowałam dziś innym niż pink testem, i też pokazał bladziocha w czasie 5 min. Chyba czas zrobić betę... Trzymam kciuki za te z Was, które będą dopiero testować! Ja jeszcze nie wierzę, jutro robię kolejny
Wczoraj i dziś dość silny ból jak na @, dzisiaj trochę bolały jajniki i wzdęcie mam, i to wszystko. Nigdy nie miałam małpowych bóli przed @... Zawsze w pierwszy dzień. Aha i boli mnie z boku jedna pierś, lewa ( jestem leworęczna to pewnie wszystko lewe hi hi ) -
asiczka11 wrote:
Zatestowałam dziś innym niż pink testem, i też pokazał bladziocha w czasie 5 min. Chyba czas zrobić betę... Trzymam kciuki za te z Was, które będą dopiero testować! Ja jeszcze nie wierzę, jutro robię kolejny
Wczoraj i dziś dość silny ból jak na @, dzisiaj trochę bolały jajniki i wzdęcie mam, i to wszystko. Nigdy nie miałam małpowych bóli przed @... Zawsze w pierwszy dzień. Aha i boli mnie z boku jedna pierś, lewa ( jestem leworęczna to pewnie wszystko lewe hi hi )11 cykl starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj cały dzień w trasie. Byłam na zjeździe, kolokwium na szczęście zaliczyłam, przynajmniej to się udaje. Żeby było śmieszniej w ogóle się nauczyłam, a napisałam najlepiej jak mi się do tej pory udało... Teraz w nagrodę zrobiłam sobie z mężem winko grzane w Tym cyklu się muuusi udać dziewczyny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:A ja sie raczej z tąd moge wynieść ;/ wydaje mi się, ze szyjka zmiękła i chyba sie otwiera jest mega wysoko ;( jedyne pocieszenie to kremowy śluz ale nie mam juz co sie łudzić w pon sikam dla sportu i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 08:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-